راستش چند تا سوال هميشه براي من در مورد اين سايت بوده كه شايد سوال شما هم باشه! شايد هم براي بعضيها مسخره به نظر بيان. هر كسي يه جوره ديگه! من ترجيح دادم اين سوالات رو اينجا بيارم تا بقيه هم بخونن! اگر شما هم سوالي قابل ارائه در اينجا به ذهنتون رسي، همينجا مطرح كنيد! (آخه ناسلامتي اينجا كافه اوبونتوس ديگه!)
شايد اين نوشته من احتياج به بررسي و ويرايش داشته باشه كه از مهدي ميخوام همينجا اين كار رو برام بكنه!
اين بخشي از اي-ميلي هست كه من مدتي قبل براي مهدي زدم و با جواب اينجا ميگذارم تا بخونيد!
سوال: فقط برای اطلاع خودم میپرسم. جسارتاً، شما برای هما یا اوبونتو آی آر از جائی حقوق میگیرید؟ اگر نه، پس مخارج رو...؟
جواب: خیر! در مورد فضای هاست وب سایت اوبونتو، گروه اروپایی اوبونتو میزبان ما هستند ولی بقیه هزینهها رو خودمون تامین میکنیم
س: میدونم نباید بپرسم اما راحتترم بپرسم: میتونم سی دی هما رو هم مثل اوبونتو برای دوستانم کپی بگیرم و
هدیه بدم؟
ج: صد البته! حتما این کار رو انجام بدید که دوستانتون یک سیستم کامل داشته باشند. سیدی هما هم در واقع یه جورایی رایگان است
س: ***
ج: ***
البته مهدي اين رو هم آخرش نوشت اما من به جاي ويكي توي فروم اينو آوردم!
بد نیست یک صفحه سوالات رایج تو ویکی درست کنیم برای این جور سوال و جوابها. شاید این سوالات تو ذهن دوستان دیگه هم باشه هر کسی هر سوالی داشت همونجا مطرح کنه