سلام دوست عزیز
تا آنجایی که من یادمه دوستان تو پست قبلی هم جواب شما رو دادن (شما متوجه نشدین)برای همین فکر کنم چون سوال تکراری بوده بهتون جواب ندادن
با توجه به این که شما دوباره این سوال رو تکرار کردین یعنی این که سطح اطلاعاتیتون در مورد پارتیشن ها کمه!! و گرنه اینجوری پارتیشن بندی نمی کردین!
خوب من یه توضیحی راجع به این ارور به شما میدم شاید براتون جا بیفته!!!
شما پارتیشنی که در موردش دارین صحبت میکنین رو به قطاع یا نمیدونم قسمت یا سلول یا هر چیزی که معادلش بشه گفت(که شما متوجه بشین)1024 بیت تقسیم کردین (128 بایت) واین یعنی این که اگه شما یه فایل 1 کیلو بایتی داشته باشین برای شما روی 8 سلول یا قطاعی که شما براش تعریف کردین قرار میگیره حالا در حالت پیش فرض این روی 4096 بیته (512 بایت)و همون فایل 1 کیلو بایتی روی 2 سلول ذخیره میشه خوب ربطش به این ارور رو بهت بگم تا دقیق تر متوجه ارور و کلیت ارور بشی خوب شما فرض کن یه فایل 1 میگی (1024 کیلو بایته)رو میخوای دخیره کنی این در نوع پارتیشنی که شما درست کردین میشه 1024*8=8192 قطاع از هارد و اگه به حالت پیش فرض بخوای ذخیره کنی میشه 1024*2=2048 قطاع از هارد
خوب فکر کنم با مثال هایی که برات زدم تا ته قضیه رو خوندی که چیکار کردی!!!!!!!! شما فکر کن یه فایل 1 گیگ رو داری توی هارد ذخیره میکنی اون وقت هد هارد و هارد باید کلی بخودش قشار بیاره تا فایل شما رو روی قطاع های خودش ذخیره کنه این باعث میشه که سرعت ذخیره فایل در هارد شما 4 برابر کمتر از هارد های هم رده خودش بشه و این در حالیه که همین اتفاق برای خواندن فایل هم داره اتفاق می افته !!!!!!! البته چهار برابر عددی است که از طریق محاسبات بدست میاد و ممکنه این عدد کم و زیاد بشه و این بستگی به شرایط هارد شما داره
خوب پس باید متوجه متن ارور شده باشی که داره چیو با زبون بی زبونی بهت میگه !!!!
سیستم به شما پیشنهاد داده که بیاین و هارد خودتون رو فرمت کنین و از اول پارتیشن بندی کنین تا مشکلی که خودتون بوجود آوردین برطرف بشه (این جوری عمر هاردتون هم نسبت به پارتیشن بندی کنونی تون 4 برابر از نظر محاسباتی افزایش میابد!!!)
حال که متوجه تمام قضایا شدی برو هارد رو از اول پارتیشن بندی کن قبل از اینکه خراب بشه و یا مشکلی پیش بیاد (البته به همین سادگی خراب نمیشه ولی داره به هاردتون خیلی حیلی فشار میاد و فکر کنم تا حالا هد هاردتون چشش در آمده باشه
)
دوستان اگه اشتباهی رخ داده بگین و یا توضیحات تکمیلی رو بدین
موفق باشی