انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: هشدار کنونیکال به کاربران ابونتو در مورد درایورهای انویدیا  (دفعات بازدید: 3424 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
اینتل نمره ۱۰ ، انویدیا نمره ۷ و ای ام دی نمره ۵ میگیره. تو همین تاپیک راجع بهش بحث شده .
کیفیت نمایشی و رندر کردن تصویر مد نظرم بود! شما از نظر درایورلینوکسی بررسی کردید؟

خب وقتی درایور مناسب باشه ، همه چیز Ok میشه. میتونی تو جلسه شرکت کنی و در این باره هم بحث کنیم :) .
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
نقل‌قول
گرافیک های اینتل در مقایسه به amd/nvidia چه وضعی دارند (ویرایش: از نظر کیفیت پردازش تصویر)
از نظر کیفیت پردازش تصویر فرقی ندارند. یک پیکسل یا رندر میشه یا نه. تفاوت این درایورها به طور عمده در سرعت، پشتیبانی از مدیریت مصرف انرژی و خروجی‌ها مثل HDMI هست.
نقل‌قول
نمره از 10 برای این سه تا مارک چه طوری میشه؟ (اگر بهترین از بین این سه تا رو ۱۰ بگیریم).
به نظر من: اینتل: ۱۰ ای‌ام‌دی ۶ و ان‌ویدیا ۴. البته درایورهای آزاد.
نقل‌قول
اینتل-amd و ان وی دیا! گرافیک چهارم مشهوری که درایور برای لینوکس داشته باشه وجود داره؟
روی دسکتاپ و رایانه‌های شخصی که من نمیشناسم. قدیم‌ها کارت‌های S3 و Savage 3x بود که الان فکر نمی‌کنم باشه. در زمینه embedded شرکت‌هایی مثل Imagination Graphics (با PowerVR) و Qualcomm (با Adreno) فعال هستند که هم درایور کد بسته و آزاد دارند.
نقل‌قول
منظورتون آنبورده؟
قدیم‌ها این واحد گرافیکی رو روی بورد اصلی لحیم می‌کردن، جدیدن اون رو توی پوسته CPU قرار میدن.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me