انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: هشدار کنونیکال به کاربران ابونتو در مورد درایورهای انویدیا  (دفعات بازدید: 3422 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
جالبه :o
همینو کم داشتیم

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
همینو کم داشتیم
مشکل بزرگی نیست، کافیه سیستمتون رو بروز کنید و این مشکل از بین میره.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
خیلی کاریه یا میشه صبر کرد تا نسخه ی بعد بیاد از دست این نسخه راحت بشیم
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
خیلی کاریه یا میشه صبر کرد تا نسخه ی بعد بیاد از دست این نسخه راحت بشیم
احتمالا نباید مشکل بزرگی باشه و می‌تونید صبر کنید.

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
خوب نسخه 319 بتا منتشر شده   ولی این انودیا با این کاراش دیگه خیلی اعصاب خورد کن شده من تا حالا 10 بار و شاید بیشتر 304 رو نصب کردم ولی بازم بعد چقدر وقت یه فیکس میشه و میاد بیرون (هنوز 2 هفته از نسخه قبلیش نگذشته بود!)
نمیدونم چرا نمیفهمه من گرافیکت رو نخواستم    نــــــــــــــــــــخــــــــــــــــــواســــــــــــــــــــــــــتـــــــــــــــــــــم
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
نزدیک ده روز پیش این باگ فیکس شده! وب‌سایت ایرانی تازه یادش اومده در موردش بنویسه؟ منبع
نقل‌قول
خوب نسخه 319 بتا منتشر شده   ولی این انودیا با این کاراش دیگه خیلی اعصاب خورد کن شده من تا حالا 10 بار و شاید بیشتر 304 رو نصب کردم ولی بازم بعد چقدر وقت یه فیکس میشه و میاد بیرون (هنوز 2 هفته از نسخه قبلیش نگذشته بود!)
نمیدونم چرا نمیفهمه من گرافیکت رو نخواستم    نــــــــــــــــــــخــــــــــــــــــواســــــــــــــــــــــــــتـــــــــــــــــــــم
شما باید خوشحال باشی که Nvidia درایور به این خوبی داره و مرتب به‌روزش میکنه. اگرکارت AMD سری ۷۰۰۰ داشتی اونوقت قدر کارتت و درایورش رو می‌دونستی. من تو هفته پیش شاید نزدیک به ده بار LLVM, Glamor و Mesa رو کامپایل کردم که شاید بتونم شتاب دهنده 2d یک ذره بهتر داشته باشم.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
ساسان جان شرمنده اون باگ 10 روز قبل رو خودم در این پست گفتم http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,61162.0.html و خبر فیکسش رو دادم
و اما این باگ که 10/4/2013 یعنی دیروز (البته آلان که دارم تایپ میکنم میشه 2 روز قبل :) )فیکس شده و در این لینک هم توسط کونیکال گزارش شده
http://www.ubuntu.com/usn/usn-1799-1/  و فعلا درایور 304.88 رو منتشر کردن ](*,) ](*,) همین خراب شده ای که من دارم استفاده میکنم

برای کارت گرافیک ATI هم کریستال 13 آمده   البته فکر کنم هنوز بتا باشه  ولی خوب 13 رو برای 13.04 دارن آماده میکنن و اگه قرار باشه برای نسخه بعدی باشه لابد یه کارایی هم برای سری 7000 داخلش انجام دادن  هر چند سری 8000 هم آمده (البته رده پایین هاش ;) )و آلان نوبت بدبختی سری 8000 و سری 700 برای انودیاست :P

ویرایش : آلان نگاه کردم و بتای 3 کریستال 13 از کرنل 3.8 ساپورت میکنه
What's new in ATI Radeon Linux Display Drivers 13.3 Beta 3:
March 25th, 2013

· [370253]: Serious Sam 3 - Color of Objects turning into be red when enabling separate shader object
· [371937]: Team Fortress 2 - Screen black issue while entering the game screen under cinnamon desktop environment
· [371733]: Team Fortress 2 - Change settings without restarting would reduce FPS down to the 20s/30s
· [371374]: Team Fortress 2 - Screen random flickering and corruptions in Lakeside Map
· [369893]: Xserver starting failure after switching to Power-Saving mode on PowerXpress A+I platform with Ubuntu 12.10
· [368970]: System cannot switch to Power-Saving mode on some HP PowerXpress A+I platforms
· [370067]: System hang up when logging out in Power-Saving mode on PowerXpress A+A platform
· [371116]: Startx failure in Power-Saving mode on PowerXpress A+I platform
· [370316]: Xserver crash in High-Performance mode on PowerXpress A+I platform with Intel Haswell
· [373156]: Login screen garbage on PowerXpress A+I system with latest Intel graphics driver
· [372650]: Black window issue for OpenGL applications when using XRender backend of kwin
· [369981]: Adding Kernel 3.7 support
· [369982]: Adding Kernel 3.8 support

What's new in ATI Radeon Linux Display Drivers 13.3 Beta 2:
March 16th, 2013

· Improve performance in Sim City 5 up to 16 percent
· Improves performance in Far Cry 3 up to 5 percent
· Improves latency performance issues seen in Tomb Raider and Hitman Absolution
· Resolves slight corruption seen in Tomb Raider with TressFX enabled for CrossFire and single GPU configurations

What's new in ATI Radeon Linux Display Drivers 13.2 Beta 3:
January 30th, 2013

· [370476 ]: Resolves a Team Fortress 2 performance issue with Ubuntu 12.04/12.10 and AMD Radeon™ HD 7000, 6000 Series GPU. Up to 300% performance improvement
· [369298 ]: Resolves a Serious Sam 3 launching and corruption issue with Ubuntu 12.04/12.10 and AMD Radeon™ HD 7000, 6000 Series GPU

What's new in ATI Radeon Linux Display Drivers 13.1:
January 18th, 2013

New Features:
· The following section provides a summary of new features in this driver version.

· XServer 1.13 support
· Ubuntu 12.10 Production Support

Resolved Issues:
· This section provides information on resolved known issues in this release of the AMD Catalyst Linux software suite.

· [368958]: Driver release version is added to GL_VERSION
· [367282]: Bblank VGA display after resume from suspend
· [367245]: X crash for AMD PowerXpress™ A+I High-Performance mode on Ubuntu 12.10
· [366820] Performance of Valve Linux games
· [366805]: Segmentation fault when exit QtOpenGL applications such as AMD CodeXL
· [366425]: Xserver getting exit upon resume from suspend on RHEL 5.8
· [364107]: VariBright not working when change AMD PowerPlay™ settings in AMD Catalust Control Center:LE
· [363638]: VariBright doesn’t work after resume from suspend on "Trinity" platform
· [350759]: Flickering cursor when run some full-screen OpenGL games with CrossFire enabled
· [347895]: OpenGL performance on "Southern Islands" ASICs
· [344996]: 16 re-frames doesn’t work for H.264 @Level 5.1
· [337240]: Corruption when resize the Konsole window
· [304016]: One display goes black after changing from multi-display desktop from single independent

« آخرین ویرایش: 23 فروردین 1392، 12:10 ق‌ظ توسط amin7r »
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
نقل‌قول
ساسان جان شرمنده اون باگ 10 روز قبل رو خودم در این پست گفتم http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,61162.0.html و خبر فیکسش رو دادم
و اما این باگ که 10/4/2013 یعنی دیروز (البته آلان که دارم تایپ میکنم میشه 2 روز قبل  )فیکس شده و در این لینک هم توسط کونیکال گزارش شده
http://www.ubuntu.com/usn/usn-1799-1/  و فعلا درایور 304.88 رو منتشر کردن   همین خراب شده ای که من دارم استفاده میکنم
امین گرامی این فکیس درایور ۳۰۴ برای همون باگ هست. کلا Nvidia برای سه درایور ۳۱۰، ۳۰۴ و ۳۱۳ فیکس منتشر کرده. البته باید بگم exploit کردن این آسیب پذیری اصلا ساده نیست، همین باگ از سال ۲۰۰۹ وجود داشته و به تازگی کشف شده.
نقل‌قول
برای کارت گرافیک ATI هم کریستال 13 آمده   البته فکر کنم هنوز بتا باشه  ولی خوب 13 رو برای 13.04 دارن آماده میکنن و اگه قرار باشه برای نسخه بعدی باشه لابد یه کارایی هم برای سری 7000 داخلش انجام دادن  هر چند سری 8000 هم آمده (البته رده پایین هاش  )و آلان نوبت بدبختی سری 8000 و سری 700 برای انودیاست
جدیدترین نسخه‌هاش رو تست کردم. پشتیبانی سه بعدی fglrx به نسبت خوبه، ولی دو بعدیش افتضاحه. عمل ساده‌ای مثل بالاپایین کردن صفحات وب تو مرورگر به شدت کند و آزار دهنده است. AMD برای پشتیبانی از xorg server و کرنل جدید یک قرن طول میده. مثلا حتی با آپدیت آخر که لینک دادی پشتیبانی از xorg server 1.14 که برای گنوم ۳.۸ نیاز رو هست رو اضافه نکردن و لابد ۶ ماه می‌خوان طولش بدن.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین huxus

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
تنها کارت گرافیکی که کاملا بازمتن است و کیفیتش هم خوبه درایور اینتل است بدبختانه کارت گرافیک اینتل بصورت جداگانه  :-Xهم نیست و برای داشتن گرافیک اینتل باید کل سیستم رو بریزی دور و بری یه سیستم اینتل بخری!!!

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
تا 3-4 ماه دیگه وضعیت کارت های گرافیک در لینوکس بسیار بهتر میشه منتظر باشید
فکر میکنم از نسخه 14.04 دیگه هیچ مشکلی با هیچ کارت گرافیکی نمونه
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
تا 3-4 ماه دیگه وضعیت کارت های گرافیک در لینوکس بسیار بهتر میشه منتظر باشید
فکر میکنم از نسخه 14.04 دیگه هیچ مشکلی با هیچ کارت گرافیکی نمونه
خدا از دهنت بشنوه.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
گرافیک های اینتل در مقایسه به amd/nvidia چه وضعی دارند (ویرایش: از نظر کیفیت پردازش تصویر)؟ نمره از 10 برای این سه تا مارک چه طوری میشه؟ (اگر بهترین از بین این سه تا رو ۱۰ بگیریم).
اینتل-amd و ان وی دیا! گرافیک چهارم مشهوری که درایور برای لینوکس داشته باشه وجود داره؟

تنها کارت گرافیکی که کاملا بازمتن است و کیفیتش هم خوبه درایور اینتل است بدبختانه کارت گرافیک اینتل بصورت جداگانه  :-X هم نیست و برای داشتن گرافیک اینتل باید کل سیستم رو بریزی دور و بری یه سیستم اینتل بخری!!!
منظورتون آنبورده؟
« آخرین ویرایش: 24 فروردین 1392، 10:49 ب‌ظ توسط دُرفا »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
تنها کارت گرافیکی که کاملا بازمتن است و کیفیتش هم خوبه درایور اینتل است بدبختانه کارت گرافیک اینتل بصورت جداگانه  :-X هم نیست و برای داشتن گرافیک اینتل باید کل سیستم رو بریزی دور و بری یه سیستم اینتل بخری!!!
منظورتون آنبورده؟
گرافیک های اینتل در مقایسه به amd/nvidia چه وضعی دارند؟ نمره از 10 برای این سه تا مارک چه طوری میشه؟ (اگر بهترین از بین این سه تا رو ۱۰ بگیریم).
اینتل-amd و ان وی دیا! گرافیک چهارم مشهوری که درایور برای لینوکس داشته باشه وجود داره؟

اینتل نمره ۱۰ ، انویدیا نمره ۷ و ای ام دی نمره ۵ میگیره. تو همین تاپیک راجع بهش بحث شده :) .
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
اینتل نمره ۱۰ ، انویدیا نمره ۷ و ای ام دی نمره ۵ میگیره. تو همین تاپیک راجع بهش بحث شده .
کیفیت نمایشی و رندر کردن تصویر مد نظرم بود! شما از نظر درایورلینوکسی بررسی کردید؟