انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ساده‌تر کردن اوبونتو (یا اوبونتویی همگانی)  (دفعات بازدید: 10812 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Goomile

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
  • اوبونتو...
جالب من میخواستم به خواهر بزرگترم که نسبت به من که چیز زیادی از رایانه نمیدونم چیزی بلد نیست لینوکس یاد بدم که میگفت برو بابا من فردا قراره رو نرم افزارهای ویندوزی کار کنم ولی وقتی خواستم نظر داداش ده سالمو جلب کنم اون با یه اشتیاق زیادی موافقت خودشو اعلام کرد که حتی حاضر شده بجای وقتی که برای بازی کردن واسش مقرر کردم رو یادگیری نرم افزارهای متن باز کار کنه.
Together We Can!
Comail

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
پاسخ به: ساده‌تر کردن اوبونتو (یا اوبونتویی همگانی)
« پاسخ #16 : 13 فروردین 1387، 02:01 ق‌ظ »
نظرتون با گروه هاي آموزشي در آموزش و پرورش چيه من چندين مورد ديدم كه موفق بوده
یا علی

آفلاین حامد محمدی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
من هم به راحتی تونستم دو برادر کوچکتر خودم که راهنمایی هستند اوبونتو کار کنم و روی سیستم آنها فقط اوبونتو هست و از ویندوز خبری نیست جالب اینجاست که من کمترین زحمت برای آموزش آنها داشتم و به راحتی مشکلاتشتن را حل کرده اند الان هم که امتحاناتشان دارد تمام میشود خودشان و چند همکلاسی شان از من آموزش برنامه نویسی می خواهند و من هم می خواهم پایتون به اونها یاد بدم. کلا روی نسل جدید کار کنیم نتیجه بهتری می گیریم چون اجتماع قوی کاربر و توسعه دهنده لینوکس در آینده خواهیم داشت

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
سلام تا حالا کسی کاری نکرده با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمی شه
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره