انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ساده‌تر کردن اوبونتو (یا اوبونتویی همگانی)  (دفعات بازدید: 10819 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

lomion

• مهمان
«سادگی زیباست ... برای این ماه را دوست دارم.»

گاهی فکر می‌کنم که چرا این جمله رو برای امضام انتخاب کردم! سادگی زیباست... اما چرا ماه؟‌
وقتی از روی زمین به ماه نگاه می‌کنید، ماه ساده به نظر میاد و اینه که نگاه رو سمت ماه می‌بره. اما تا حالا سعی کردید یه نگاه عمیق‌تر به ماه بکنید؟ ماه تنها موجود توی آسمونه که هر روز خدا یه شکلی دیده می‌شه. همین ماه کوچولو هست که جلوی خورشید رو با تمام بزرگیش می‌گیره و خودش رو به جهان نشون می‌ده. هر چی هست، ماه هم مورد توجهه! وقتی کامله افسانه‌های خیلی زیادی در موردش هست و حتی اگه توی سایه قرار بگیره ( ماه سرخ یا ماه شوم) باز در موردش حرف هست! 

درست مثل ماه، گنو/لینوکس در ایده ساده هست: آزادی. اما این ایده به شکلهای متفاوت در میاد و نوسان داره. گاهی کامله و گاهی نه! (کلی شکل داره و به اندازه تمام آدمهای گنو/لینوکس کار، لینوکس داریم.) گاه همه رو شگفت زده می‌کنه و جلوی پر جلوه‌ترین‌ها قرار می‌گیره. و وقتی توی سایه قرار می‌گیره؛ همه یه جوری راحت نیستن چون می‌دونن ماه توی سایه نمی‌مونه! در موردش هم حرفهای عجیب زیاده...

پس چرا این ماه کوچولو، مثل ماه اون بالا مورد توجه قرار نگرفته؟ اگه دقت کنید همه چیزشون شبیه! به جز ... اولش... همون اول کار ... نمی‌خوام بگم که اوبونتو ساده نیست. خوشبختانه اوبونتو انصفافا یکی از ساده‌ترین توزیعهاست و از این جهت، نگاه اول رو با ماه مشترکه :P. اما در نگاه عمیق‌تر، یه مسایلی خودشون رو نشون می‌دن: شاید روش نصب، کار با محیطهای گنوم و کی دی ای برای خیلی از کاربرا، جدید باشه، نصب مودم یکی از مشکلات اصلیه که جاداره از همه دوستان تشکر کنم که اینقدر کمک می‌کنن. چیزای دیگه‌ای هم هست. بدی ماجرا اینه که این سختی نه تقصیر ماست،‌ نه اوبونتو و نه گنو/لینوکس، بلکه به خاطر شرکتهایی هست که هنوز حاضر نشدن وارد دنیای گنو/لنیوکس بشن،‌ و خودشون رو محدود کردن.
بگذریم، قبلا در این مورد صحبت شده. مهم اینه که هم اوبونتو راه بیفته، هم کاربراش، همیشه باید یه سری کارا رو کرد که شاید شنیده باشید باعث می‌شه خیلیها احساس کنن چیزی کم هست. به جای توضیح بیشترحرف یکی از دوستان رو از کانال آی آر سی میارم. دوست خوبم، سورنا (sorena) تعریف می‌کرد که با یکی از دوستان توی یه کتاب فروشی بودن «...دوستم پیشنهاد نوشتن یه کتاب در مورد لینوکس رو داد. من می‌خواستم کتاب‌های متعددی که در مورد لینوکس تو کتاب فروشی بود رو نشونش بدم ، حدود ۱۰ تا نسخه بود ولی به جای من اون کتاب ها رو نشونم داد و گفت که ببین کسی که تازه میخواد با لینوکس آشنا بشه، نمی ره این کتاب ها رو بخره و کسی هم که به لینوکس مسلط باشه باز هم نمی ره این ها رو بخره ، اگر هم مشکلی براش پیش بیاد یا جستجو میکنه و یا از دوست هاش می‌پرسه این وسط یه سطح خالیه.  کتابی که خیلی مقدماتی و ساده یه سری مفاهیم رو توضیح بده در مورد لینوکس»
   چیزی شبیه این توی اوبونتو کم داریم. منظورم این نیست که اوبونتو مشکلی داره. فقط اگه همچین چیزی باشه، خیلی بیشتر «سادگی» اوبونتو حس می‌شه و شاید ماه مجلس بشه. این حرف باعث شد تو فکر بیفتم که یه کتاب چقدر می‌تونه مفید باشه. اما باز که با دوستان صحبت شد، یه ایده به نظرمون رسید...
چی می‌شد کار بر دیسک رو که توی سیستم قرار می‌ده، سیستم بیاد بالا: یه محیط زیبا و در عین حال ساده. زیبایی رو با تم میشه درست کرد. اما منظور ما از سادگی و آموزشی بودن Edubuntu نیست! این محیط، توش بسته‌هایی که یه «کاربر جدید» لازم داره، نصب شده وجود داره و لازم نیست چیزی رو – برای کارای اولیه – نصب کنه. مثلا یه سری اسکریپت داشته باشه برای راه اندازی سخت افزار (تا حد ممکن توش باشه.)
مهمه اینجا بگم که این دیسک، با هما فرق داره. توش خیلی از بسته‌های کاری که به درد کاربر جدید نمی‌خورن، حذف می‌شه تا بسته‌های مهمتر رو داشته باشیم. دیگه اینکه این دیسک رو می‌شه نصب کرد که با Add-On بودن هما متفاوته. شاید بشه توش هم گنوم رو قرار دارد و هم کی دی ای... ایده‌ها زیاد هستن. تا دید چطور می‌شه عملیشون کرد.
می‌دونم، به نظر سخت میاد ولی خب هر کاری رو باید از جایی شروع کرد. کار ساده نیست ولی باید از ساده و قدم‌های کوچولو شروع بشه. هیچ پرنده‌‌ای از اولی که به دنیا اومد، پرواز بلد نبوده! (حتی هما  ;) )

خیلی علاقه مندم بدونم نظر بقیه دوستان در این مورد چیه؟ در مورد کل کار و ایده‌هاشون.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
پاسخ به: ساده‌تر کردن اوبونتو (یا اوبونتویی
« پاسخ #1 : 04 بهمن 1386، 11:55 ب‌ظ »
متن‌های لومیون که همیشه خوندن داره و قصه زیبای ماه و زیباییش...  :)
واما اصل ایده خیلی خیلی عالیه! کاملا موافقم با این کار! ایده خیلی خوبیه.  :)

نظر من همیشه روی این بوده که Screen Cast درست کنیم. یعنی از صفحه نمایش و کارهایی که انجام میشه، از اول نصب تا کار با برنامه‌های اداری، نصب برنامه، پخش فیلم و موسیقی، کار با تنظیمان، منو‌ها و ... تا خاموش کردن سیستم رو توی فیلمهای جداگونه و پشت سر هم توضیح بدیم. این کار علاوه‌براینکه ترس کاربران رو از مراحل سخت نصب لینوکس میریزه، اونها رو با محیط لینوکس هم بیشتر آشنا میکنه!
برای این کار هم به کمک دوستان نیاز دارم. خودم کم کم دارم شروع میکنم. خیلی عالی میشه اگر این فیلمها رو توی همین دیسک لومیون بگذاریم.  ;)

خب یک نکته دیگه هم گفتنش خالی از لصف نیست:
این تاپیک رو لومیون عزیز توی انجمن پروژه‌ها عنوان کردن. یعن باید به چشم یک پروژه بهش نگاه کنیم. (درست میگم لومیون؟)  ;)
نظر من اینه که برای کارهای مختلفش، از برنامه‌ریزی تا کارهای اجرایی و ... گروه‌های مختلف تشکیل بشه و با برنامه پیش بره. میتونیم اجزایی که زودتر جلو میرن رو حتی زودتر منتشر کنیم و ...
توی ویکی هم بد نیست یک صفحه برای اینکار درنظرگرفته بشه.
دوستان هم لطفا ایده‌هاشونو بدون منحرف کردن اصل کار بیان کنن... و از همه مهمتر بد نیست لومیون هم برامون کمی بیشتر از ایده‌‌اش بگه!  :P
« آخرین ویرایش: 04 بهمن 1386، 11:59 ب‌ظ توسط mohi »
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
اول از همه از lomion عزیز به خاطر این فکر و ایده تشکر می کنم. دوستان اهداف کلی رو تشریح کردند. اما من می خوام نظر خودم رو در مورد یک سری اهداف جزئی تر این پروژه بیان کنم :

۱- تهیه فیلم های آموزشی از مراحل نصب اوبونتو تا انجام امور مختلف در میزکار های KDE وGnome  و قرار دادن آن در دیسک جدید ( همونطور که mohi عزیز در این مورد توضیح دادند )
۲- تهیه و تکمیل مستندات و مطالب آموزشی فارسی به صورت یک Help مستقل در اوبونتو
۳- حذف برنامه های غیر ضرور و کم کاربرد و در عوض اضافه کردن برنامه های پر کاربرد و ضروری و نصب آنها به صورت پیش فرض
۴- نصب میزکارهای KDE و Gnome به صورت پیش فرض
۵- محیطی زیبا و آراسته با تم و artwork جدید در هر دو میزکار KDE و Gnome
۶- حل کردن مشکل مودم های نرم افزاری ( winmodem ها ) و سخت افزارهایی که به صورت پیش فرض نصب نمی شوند تا حد ممکن
۷- بهینه کردن هر دو دسکتاپ با نصب اسکریپت های پر کاربرد
۸- پخش تمامی فرمت های صوتی و تصویری به صورت پیش فرض بعد از نصب سیستم
۹- نصب نرم افزارهای مختلف با نسخه های جدیدتر نسبت به مخازن اوبونتو
.
.
.

دوستان میتوانند نظراتشون رو بیان کنند تا به یک جمع بندی کلی برسیم !

آفلاین hisitech

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
    • iShell
نمی‌خوام به گفته‌ی mohi عزیز بحث رو منحرف کنم ولی فکر کنم lomion کاملا منظورش نظر دادن بقیه‌ی کاربرا بود پس منم نظر می‌دهم با اجازه...!  8):

اول باید ببینیم قصد داریم فقط تعداد کاربرا رو اضافه کنیم یا نه ، اگر جواب مثبته یک سوال دیگه پیش میاد چرا؟ اصلا به چه درد میخوره کاربرانی رو که با ویندوز با این همه کلاس ICDL و کتاب و منبع و ترفند ریجیستری و فیلم و عکس و سایت و وبلاگ و ....... نمی‌تونن کار کنن یعنی یه جورایی کامپیوتر براشون قابل هضم نیست رو بیاریم بگیم بیاید لینوکس کار بشید خوبه بهتره فلان و بهمانه !
باور کنید آموزش این چیزا به این جور کاربرا خیلی خیلی سخته مگر اینکه مغزشون رو ششتشو بدید! و از اول با لینوکس کامپیوتر یادشون بدید .

میمونه دسته ی بعدی که یه مقدار بیشتر بلدن . این افراد یا فکر میکنن آخر خطن و نیازی به شما و لینوکس ندارن و همیشه در حال جبهه گرفتنن یا چون نیازاشون براورده میشه بازم نیازی به شما ندارن  ! 
دسته ی بعدی یکم دانشجو تشریف دارن ، بیشتر از ۹۰ درصدشون فکر میکنن شما هم استادشون هستی و مداوم در مقابل آموختن حالت تدافعی میگیرن! اصلا با چیز جدید مخالفن ! راستم میگن همون چیزایی که تو دانشگاه بهشون میگن یاد بگیرن بسشونه ! تو این بین درصد کمی ممکنه علاقمند بشن که بیشترشون در حد علاقه مندی باقی میمونن! و درصد بازم کمتری خیلی راحت با یه سرچ کوچولو میتونن کلی اطلاعات بدست بیارن و شروع کنن .

به نظر من به اندازه کافی منبع برای این افراد وجود داره حتی کتاب .... البته این حرف من بدین معنا نیست که ما منبع تولید نکنیم ولی هدف این باشه که همه چیز از ساده شروع بشه فقط به درد این میخوره که شما مثلا بخواهید به برادرزاده‌ی کوچیکتون کامپیوتر یاد بدید و قصد کنید از لینوکس شروع کنید ! این می‌تونه بهترین ایده باشه .مطمئن باشید بعد از یک سال ایشون شما رو تو لینوکس قورت میده !

این چیزایی که من گفتم صرفا نظر شخصی من هست و بر پایه ی تجربیات بازم شخصیم استواره و هیچ اعتبار دیگری نداره ! لطفا از یابنده تقاضا میشود در صورت پیدا کردن به صندوق پ.................!

به گفته ی بزرگان لینوکس نیاز به تبلیغ  نداره همین که شما ازش استفاده میکنید و ازش حرف میزنید و حداقل برای دیگران سوال پیش میاد کافیه ...اون موقع شما با جواب های درستتون و راهنمایی های درست تر به هدفتون میرسید

بازم عذر میخوام  ](*,)
لینوکس یکی از بزرگترین دستاوردهای بشر.............
http://ishell.wordpress.com

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
من هم با این ایده موافقم ...

با نظر موهی هم موافق هستم Sceen Cast یک شیوه بسیار بسیار مناسب برای آشنا کردن کاربران Newbie با محیط اوبونتو گنو/لینوکس هست، می‌شه حتی بازی هم درون این لوح گنجاند تا کاربر سرگرم هم بشه  8)
لومیون جان برو جلو ما هم هستیم  ;)
امیدوارم این پروژه به خوبی شروع بشه، ادامه پیدا کنه و با موفقیت نهایی بشه...
تا آنجایی هم که من می‌دونم تا به حال همچین پروژه این نبوده و امید داریم که نهایی بشه ! :)

ما می‌توانیم ...............
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
یا ریمستر کردن مخالفم.
با add-on cd موافقم. با screen cast موافقم. با کتاب موافقم. با تکمل کردن مستندات فارسی موافقم.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
منم با اینایی که Sorena موافق بود موافقم.

کمک کردن تو این پروژه هم مایه ی خوشحالی و رضایت خیلی از ماهاست ;) ;)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

lomion

• مهمان
یا ریمستر کردن مخالفم.
با add-on cd موافقم. با screen cast موافقم. با کتاب موافقم. با تکمل کردن مستندات فارسی موافقم.
خیلی ممنون از نظر، ولی خیلی خوشحالتر می‌شم که دلیل نظری که دادی هم اینجا باشه. به خصوص مخالفت برای ریمستر کردن چون نظر موافق هم داریم (گرچه خیلی خوشحال می‌شم که دلیل موافقت رو ببینم. چون حتما می‌تونه دلایل ما رو کاملتر کنه.) اول من بگم چرا به نظرم همچین چیزی رسید: من فکر کردم که کاربر از اول این محیط ساده رو ببینه نه اینکه اوبونتو رو نصب کنه و بعدش این دیسک مکمل رو استفاده کنه. در این حد به نظر من هما خیلی کامله و عالی و فقط باید هما رو کاملتر کرد.

اما مشکل اینه که خیلی از دوستان با خود نصب کلی مشکل دارن. می‌ترسن که ویندوزشون بپره و باید به این کاربرا حق داد! سیستم عامل های ویندوز فقط با خودشون سازگارن و به هر حال وارد شدن به یه دنیای جدید مشکلاتش رو داره. Live CD نقطه قوت اوبونتو هست. من هم می‌خوام این نقطه قوت رو بهبود بدم و کاربر با یه اوبونتوی کامل به شکل Live کار کنه. و این مستلزم ریمستر کردنه. مثلا اگه بخوایم یه راهنما برای نصب بذاریم، نمی‌تونیم به کاربر بگیم که  به ubuntuclips.org بره. چون اصلا معلوم نیست که به اینترنت دسترسی داره یا نه. به همین دلیل به نظرم لازم میاد که باید ریمستر بشه.

چیزی که در نظر من هست یه چیزی هست تو مایه های (Ubuntu ME (Musو کار ما می‌شه یه کار موازی.lim Edition و (Ubuntu CEو کار ما می‌شه یه کار موازی. (Christain Edition که خیلی ها اونا رو به عنوان توزیع جدید قبول ندارن. دوتا اوبونتوی معمولی هستن با یه سری برنامه و تم جدید. من هم یه همچین فکری کردم ولی از جنبه آموزشی: از اوبونتو دور نمی‌شیم. و نه اینکه کاربر رو مجبور به نصب می‌کنیم. من نمی‌خوام ویندوزی فکر کنم و بگم «کاربر، ببین من یه سیستم خیلی خوب (!)‌ به تو می‌دم، ولی باید اول نیم ساعت، یک ساعت نصب کن بعدش کامل کار کن» می‌دونید این مساله چقدر کاربرا رو توی ویستا و ویندوز ME اذیت کرد؟ چون فکر می‌کردن چی هست و چی شد. (در ضمن خوب می‌دونیم که اوبونتو احتیاج به یک کمی Work Around داره) من نمی‌خوام دعوای ویندوز و گنو/لینوکس رو اینجا راه بندازم. فقط می‌خوام بگم نمی‌خوام که کاربر مجبور به انجام کاری بشه. کاربر حق انتخاب داره و ما می‌خوایم یه انتخاب خوب داشته باشه. به همین دلیل یه دیسک جدید Live راهی هست که الان به ذهنم می‌رسه. اگه راه دیگه‌ای میشناسید به من بگید. چون من هم مثل شما اوبونتو رو دارم (و گرنه سه ساعت برای اون راهنمای تبلیغ وقت نمی‌ذاشتم)

در ضمن همونطوری که حسین (Hossein-Mec) عزیز گفت، این ایده خروجی‌های خوبی داره. می‌شه خروجی‌هایی که به درد می‌خوره رو ضمیمه هما کرد تا هما کامل‌تر و قدرتمندتر بشه و هم ایده Add-on باشه و هم قابل نصب شدنش.

اول باید ببینیم قصد داریم فقط تعداد کاربرا رو اضافه کنیم یا نه ، اگر جواب مثبته یک سوال دیگه پیش میاد چرا؟ اصلا به چه درد میخوره کاربرانی رو که با ویندوز با این همه کلاس ICDL و کتاب و منبع و ترفند ریجیستری و فیلم و عکس و سایت و وبلاگ و ....... نمی‌تونن کار کنن یعنی یه جورایی کامپیوتر براشون قابل هضم نیست رو بیاریم بگیم بیاید لینوکس کار بشید خوبه بهتره فلان و بهمانه !

اول ممنونم از نظری که دادی. و ممنون از دلایلی که آوردی. این که گفتی درسته ولی خیلیها هستن که به لینوکس علاقه‌مند هستن. هدف اونا هستن و یه جور آگاهی عمومی. ما کسی رو مجبور نمی‌کنیم که بیاد. این کار کلش یه جور معرفی هست و یه امکان برای کسایی که علاقه دارن ولی مشکل فنی دارن.

باور کنید آموزش این چیزا به این جور کاربرا خیلی خیلی سخته مگر اینکه مغزشون رو ششتشو بدید! و از اول با لینوکس کامپیوتر یادشون بدید .

دوست من، بیاد اینطوری در مورد ماجرا فکر نکنیم. این جوری قشنگ نیست. خیلیها گنو/لینوکس رو ندیدن یا بد دیدن. ببین، ویندوز، مایکروسافت رو داره. مکینتاش،‌ شرکت اپل رو داره و هردو از نظر تبلیغاتی خیلی خوب هستن. ولی گنو/لینوکس فقط کاربراش رو داره. یه سری شرکتها از گنو/لینوکس حمایت می کنن، اما بیشتر این حمایت فنی هست نه تبلیغاتی (یا اگه هست، خیلی کمه). پس خیلی‌ها درست اطلاع ندارن. بخشی از مشکل هم به خاطر یه کمی سخت بودن گنو/لینوکسه. و ما می‌خوایم یه اطلاع جدید درست کنیم.

میمونه دسته ی بعدی که یه مقدار بیشتر بلدن . این افراد یا فکر میکنن آخر خطن و نیازی به شما و لینوکس ندارن و همیشه در حال جبهه گرفتنن یا چون نیازاشون براورده میشه بازم نیازی به شما ندارن  ! 

دسته ی بعدی یکم دانشجو تشریف دارن ، بیشتر از ۹۰ درصدشون فکر میکنن شما هم استادشون هستی و مداوم در مقابل آموختن حالت تدافعی میگیرن! اصلا با چیز جدید مخالفن ! راستم میگن همون چیزایی که تو دانشگاه بهشون میگن یاد بگیرن بسشونه ! تو این بین درصد کمی ممکنه علاقمند بشن که بیشترشون در حد علاقه مندی باقی میمونن! و درصد بازم کمتری خیلی راحت با یه سرچ کوچولو میتونن کلی اطلاعات بدست بیارن و شروع کنن .

این حرف رو من وقتی درست می‌دونم که بخوایم یه چیزی شبیه به واحد اجباری به چارتشون اضافه کنیم. در حالیکه ما همه اوبونتو رو انتخاب کردیم. ما می‌خوایم انتخاب خودمون رو اونطوری که واقعا هست نشون بدیم.

به نظر من به اندازه کافی منبع برای این افراد وجود داره حتی کتاب .... البته این حرف من بدین معنا نیست که ما منبع تولید نکنیم ولی هدف این باشه که همه چیز از ساده شروع بشه فقط به درد این میخوره که شما مثلا بخواهید به برادرزاده‌ی کوچیکتون کامپیوتر یاد بدید و قصد کنید از لینوکس شروع کنید ! این می‌تونه بهترین ایده باشه .مطمئن باشید بعد از یک سال ایشون شما رو تو لینوکس قورت میده !

فعلا که کتاب فارسی من از اوبونتو ندیدم. ویکی فروم ما هم هنوز جای کار داره که این میشه مستندات. ولی یه سوال دارم،‌ چرا اصلا این انجمن وجود داره، مگه نه اینکه تمام برنامه‌ها هم سورس دارن و هم مستندات. پس چرا به جای سوال نریم و سورس رو نگاه کنیم؟ جوابی که من براش دارم ساده‌هست: سادگی! ما دوست داریم کارا رو ساده انجام بدیم و عاقلانه ترین راه، استفاده از تجربه بقیه هست. کتاب و مستندات برای این کاره... تازه سادگی یه جنبه قشنگ تر داره و باعث اطمینان می شه که من هم می تونم این کار رو انجام بدم. اوبونتو توی این کار خیلی خوبه و ما می‌خوایم اون رو بهبود بدیم.

از نظر که دادی باز تشکر می‌کنم. و اگه احیانا جاییش اشتباه بود هم عذر خواهی می‌کنم و هم دوست دارم تصحیح کنید.  :)

آفلاین hisitech

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
    • iShell
lomion جان حالا به مقدار هدف مشخص تر شد  :) یعنی منظورم اینه که گروهی که ما مد نظرمون هستند افرادی هستند که علاقه مندند و تا اینجا اومدن و یک اطلاعات مختصری دارند و فقط ترس از پیچیدگی درونشون هست (امیدوارم درست فهمیده باشم ) ما یه جنبه ی تبلیغاتی آموزشی میخواهیم که در عین حال ساده باشه .
تهیه فیلم آموزشی واقعا عالیه چون بیشتر از کتاب تاثیر داره ... ولی درست کردن add on cd فکر نکنم لازم باشه میتونیم اینو به هما اضافه کنیم پس ما یه سی دی (دی وی دی)زنده میخواهم که کاربر فقط سیستمو باهاش بوت کنه و الی آخر ...
لینوکس یکی از بزرگترین دستاوردهای بشر.............
http://ishell.wordpress.com

lomion

• مهمان
درسته... :) من هم گفتم. خروجیهاش می‌تونه به هما هم اضافه بشه. و هما رو کاملتر کنه. منظورم از Add-on همین بود.

lomion

• مهمان
بعد از بحث با دوستان، این مرحله‌ها به نظرم رسید،
۱)‌ آماده کردن راهنما (پیشنهاد mohiهم هست) و ارایه اون با هما
۲) اضافه کردن فیلمهای Screen Cast و هم چنین اضافه کردن تعدادی اسکریپت/برنامه برای کامل‌تر کردن هما
۳) ارایه یه بسته کامل اوبونتو شامل: اوبونتو+هما+راهنما
۴) ادغام اوبونتو و هما و بقیه چیزا به صورت یک دیسک (احتمالا DVD)
۵) نهایی کردن امکان نصب (شامل تست و ...)

نوشتم که دوستان نظر بدن! از نظرات شما خوشحال می‌شم.

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
لومیون جان من جدیدا کمتر آن لاین میشم ( فکر کنم که بدونی چرا)
علت اینکه من با ریمستر کردن مخالفم اینه که تهیه و نگهداری توزیع جدید سخته و استفاده محدودی هم داره. فکر نکنم که هدف شما افزایش اوبونتو کاران باشه و هدف معرفی گنو/لینوکس به کاربران تازه کار و تشویقشون به به پورت کردن به گنو/لینوکس هستش. خب اگه مشکل کدک های موسیقی و فونت و این جور چیز هاست خب برن از پارسیکس استفاده کنن. ;)
و علت موافقتم با add on cd و بقیه چیز ها ، اینه که این کار ها استفاده خیلی گسترده تری دارن و میتونن برای توزیع های گوناگون و زیادی استفاده بشن. یه سرچ در مورد هما بزن و خارجی هایی رو ببین که سراغ هما برای اوبونتو ۷.۱۰ رو میگیرین.
یا مستنداتی که اینجا تهیه میشه بیشترشون برای تمام لینوکس ها قابل استفاده هستش و کلی هستش.
من منظورم این بود که کاری بکنیم که بیشترین بازده رو داشته باشه.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

lomion

• مهمان
متوجه نظر شما هستم. هر دو یک هدف داریم. ولی فکر می‌کنم که هدف من هنوز واضح نشده! هدف من معرفی گنو/لینوکس به کاربران تازه‌کار هست از طریق اوبونتو! اون ایده سی دی ریمستر شده‌ هم فقط یه اوبونتوی «کامل و آماده» هست که کاربرا رو وارد یه محیط آماده اوبونتو کنه. و گرنه اگه فقط مشکل کدک و فونت و اینا بود که هم پارسیکس هست و هم مینت و کلی لینوکس دیگه؛ و اصلا کل این ایده رو مطرح کردم چون می‌خوام  کاربرا با اوبونتو کار رو شروع کنن. ;)

فکر می‌کنم هنوز کلی راه داره تا به تصمیم «ریمستر کردن یا نکردن» برسیم. هدف من مشخص کردن راهه و تا اون بخشهای آموزشی آماده نشه، مطمئنا اصلا حتی
add on شدنش هم مورد سوال نیست!

من هم چنان دوست دارم که دوستان نظرشون رو بدن که یه مسیر برای کار مشخص بشه و سرمایه‌گذاری وقت مفیدتر و پر بازده‌تر باشه. مثلا توی همین مسیری که بالا نوشتم، هر کدوم از مراحل یه خروجی قابل استفاده و ارزشمند دارن که می‌تونه به جامعه کاربران کمک کنه.

آفلاین Goomile

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
  • اوبونتو...
حتما همتون شنیدین که یه دست صدا نداره پس کاری که شما میکنید به نظر من خوبه و میتونه عاملی باشه برای کمتر شدن فاصله ویندوز و لینوکس از نظر پشتیبانی.مگه واسه همین ویندوز خیلی ها نمیرن نسخه های تسهیل شدش رو با پرداخت پول بخرند.بکنید اینکار و بچه ها منم قول میدم بخرمش با هر قیمتی که براش در نظر بگیرید فقط مواظب باشید این تسهیل سازی خودش موجب سرگردانی کاربر نشه و تفاوت فاحشی با خود ابونتو نداشته باشه.
Together We Can!
Comail

آفلاین مرد مرده

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 371
  • So Close No Matter How Far
    • وب نوشت های مرد مرده
...هدف این باشه که همه چیز از ساده شروع بشه فقط به درد این میخوره که شما مثلا بخواهید به برادرزاده‌ی کوچیکتون کامپیوتر یاد بدید و قصد کنید از لینوکس شروع کنید !

خوب فکر می کنم این بهترین دلیل باشه برای رفتن سمت این کار. پرورش نسل آینده، نه هدر دادن انرژی برای نسلی که دیگه از دست رفته.
به نظر من علاوه بر اینکارایی که دوستان گفتن یک موضوعی که واعا مهمه اینه که آموزش از سطوح پایین شروع بشه. تا بچه ای که برای اولین بار داره کامپیوتر رو درک میکنه بجای پنجره ی ویندوز چشمش به پنگوئن لینوکس بیوفته و با مفاهیم open source آشنا بشه...