انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تازه کار دوست باشیم - راهنمای راهنمایی تازه کاران  (دفعات بازدید: 2035 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
با سلام.

از اونجایی که دوستان تازه کار ، مباحث تکراری زیادی شروع میکنند و یا در کد زدن بی دقتی میکنند ، تصمیم گرفتم این تاپیک رو ایجاد کنم. در این تاپیک به این میپردازیم که چطور تازه کاران رو راهنمایی کنیم.

لینک دادن از موتورهای جست و جو

اگر میخواهیم تازه کاران جست و جو کردن را فرا بگیرند ، بهتر است بعد از این که تاپیک تکراری زدند ، یک سرچ کوتاه انجام داده و سپس لینکش را در تاپیک کاربر مورد نظر درج کنیم و متنی ساده مانند این بنویسیم :

نقل‌قول
یادگیری جست و جوی صحیح ، مقدمات حرفه ای شدن شما را فراهم میکند.

سپس در صورتی که تازه کار دوباره سوال را پرسید ، میتوانید بپرسید :

نقل‌قول
چه چیز مبهمی در نتایج جست و جو وجود داشت؟

و به سوالات «جدید» پیش آمده پاسخ دهیم.

سوالات را گلچین کرده و FAQ ایجاد کنیم

درست است که سوالاتی مانند «اوبونتو چیست» دید تازه کاران را بسیار بسیار باز تر میکند ، ولی کافی نیست. همچنین بهتر است پس از عضویت ، برای تازه کاران یک پ خ شامل قوانین ، FAQ و یک پیغام خوشامد گویی ساده ارسال شود.

این FAQ میتواند با سرشماری تاپیک های بخش تازه کاران صورت گیرد. و با توجه به کثرت سوالات ، گلچین شده و مختصر پاسخی + لینکی از تاپیک های جامع و ویکی برای کاربر ارسال گردد.

تازه کار را وارد بحث فلسفی کنیم ، اما به موقعش!

گاهی اوقات کاربر ممکن است در تاپیک «نصب مرورگر X روی اوبونتو» از لفظ «لینوکس» استفاده کند. اگر عقده داریم که «گنو/لینوکس» درست و نه «لینوکس» ، بهتر است این را در یک پ خ و با لینک کردن به تاپیکی که بحث این چنینی را آغاز نموده است ، اطلاع دهیم.

کاربر را به امتیاز وابسته نکنیم

کاربرانی که ده پست یا بیست پست دارند و آشنایی چندانی با محیط انجمن ندارند و همچنین کمی بی دقت هستند را با منفی دادن فراری میدهیم. بهتر است که تا زمانی که کاربر سیستم کارما را هضم ننموده است ، امتیازش صفر باشد!

بی رحم باشیم!

بی رحمی خیرخواهانه چیز خوبیست. بهتر است تاپیک ها و سوالات تکراری (در صورتی که بند ۱ رعایت شده باشد قبلا!) بهتر است بسته و یا حذف شوند و حتی کاربر هشدار دریافت کند. این چنین است که کاربر قانونمند میشود.

این چیزایی بود که به ذهن من میرسید. چیز دیگری به ذهنتون میرسه همینجا بگید.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Iman17

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 439
واقعا خیلی خوبه اگه اینا اجرایی بشه.
کاربر تازه واردِ ناآشنا که گناهی نکرده که مورد بی انصافی ما قرار بگیره.
به نظرم اون پیغام خصوصی اولیه (همون طور که قبلا هم یه نفر دیگه گفته بود) خیلی ضروریه.
باید از مواردی که تازه کارها با اون زیاد مشکل دارن ویکی مناسب ساخته بشه و لینک اون ویکی به کاربر ارسال بشه.

در کل هم به نظرم ویکی خیلی جای کار داره و می تونه بسیاری از مشکلات کاربران رو حل کنه.
سپاس از حقیری
Fedora 20 - 64 bit - Xfce 4.10

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
دمت گرم با این پستت.

متاسفانه بعضی‌ها روزهای آماتوری خودشون رو یادشون میره و تا یه تازه‌کاری میاد سوال بپرسه داد و هوارشون بلند میشه که چرا سوال تکراریه چرا بد سوال پرسیده. انگار که مجبورش کردن جواب بده. خوب جواب نده. به همین سادگی. حالا اگه یکی دیگه دوست داره جواب بده شما چرا ناراحت میشی.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
ممنون از دوستانی که در بحث شرکت کردند. ظاهرا مدیریت دوست نداره اینطوری نظم بده به فروم ، وگرنه حداقل یک مدیر یه شکلک  8) پست میکرد تو تاپیک  :-X

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
به نکات خوبی اشاره کردید...
البته من خودمم گاهی این قوانین رو زیر پا می ذارم... ::)
ولی از زمانی که یادمه یعنی سال 87 که کار رو در انجمن های مجیدآنلاین در کنار دوستانی مثل Nevercom عزیز(مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر مجیدآنلاین) که اینجا هم حضور دارند شروع کردم این مشکل وجود داشته و داره(من خودم اون اوایل به خاطر این کار زیاد اخطار شفاهی گرفتم و یه بار هم کارت قرمز گرفتم البته نه از دست نورکام عزیز!!!!) و کمتر جایی براش فکر زیر بنایی شده مثلا توی همون تالار مولتی مدیا بیلدر تقریبا میشه گفت این رویه ای که شما پیشنهاد کردید پیاده سازی شده...ولی خب نمیشه انتظار داشت که این مشکل به کلی حل بشه...همیشه افرادی هستن که تازه شروع به کار در انجمن ها می کنن و با قوانین و قواعد کار در انجمن ها چندان آشنا نیستن...

البته زیاد نباید سخت گیر بود و یه محیط دوستانه ایجاد کرد... 8)

فعلا...

آفلاین behzadkhafan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
خیلی خیلی خوب توضیح دادید. کاش گوشه ایش اجرایی بشه.

--بهزاد--

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
خیلی خیلی خوب توضیح دادید. کاش گوشه ایش اجرایی بشه.

--بهزاد--

بحثهای زیادی در مورد چگونگی برخورد با تازه کاران در این فروم شد. منم بر این شدم که این رو بزنم. امیدوارم «گوشه» ایش اجرا بشه :)