سلام دوستان
میخوام از دوستان برنامه نویس یه سوالی بپرسم:
میخوام بدونم به نظر شما آینده جاوا در اوبونتو و پشتیبانی اوبونتو از زبان جاوا چی میشه؟آخه من میخوام برنامه نویسی جاوا رو یاد بگیرم و اونطور که شنیدم سیستم عاملها کم کم دارن پشتیبانی جاوارو کمتر میکنن.به نظرتون درسته؟
آیا بعد از این جاوا میتونه جایگاه خودشو توی لینوکس و دیگر سیستم عامل ها نگه داره؟
این سیستم عامل ها نیستن که بخوان پشتیبانی از یک زبان و پلتفورم برنامه نویسی رو ادامه بدن یا قطع کنن، این توسعه دهندگان زبانن که باید با ساختارهای جدید همگام بشن.نمیدونم بر چه اساسی میگید که پشتیبانی از جاوا رو دارند کم میکنن فکر کنم خبرای غیر فعال کردن جاوا بصورت پیش فرض تو مک رو خوندید.این اواخر یک سری نقص های امنیتی در مورد جاوا بوجود اومده بود که یکسری شرکت ها تدابیر خاصی واسش اندیشیدن اما اینکه بخوان جاوا رو ترد کنن تا سالهای طولانی اصلا جالب نیست و گذشته از اون پلتفورم های جدید مثل اندروید و پروژه گلس زبان اصلیشون که به توسعه دهندگان توصیه میشه جاواست.جاوا زیباست، شی گراست و سینتکس دوست داشتنی داره؛ خلاصه یه جاوا و یه دنیای برنامه نویسی .
برای شروع هم میتونی از لینک پایین استفاده کنی :
بله دوست عزیز حق با شماست.من هم این خبر(حرف)رو از چند نفر شنیده بودم.ولی مثلا توی این سایت:
http://planet.sito.ir/%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88-%DB%B1%DB%B3-%DB%B0%DB%B4-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%B1-%D8%B4%D8%AF-2/" از دیگر تغییرات لیبرهآفیس ۴.۰ میتوان به مهاجرت کامل از Python 2.6 به Python 3.3 و کمتر شدن وابستگیهای جاوا اشاره کرد."
یا همون:"غیر فعال کردن جاوا بصورت پیش فرض تو مک"
این خبر ها با عث شدند که این فکر رو بکنم.
من قبلا با سی شارپ کار میکردم(در حد حد مبتدی)ولی خیلی دوست دارم زبانی رو یاد بگیرم که توی همه سیستم عامل ها پشتیبانی میشه.مثلا همون آندروید
بعد از یه مدت تحقیق به جاوا رسیدم که هم زبان قدرتمندیه هم سینتکسش شبیه سی شارپه.
الان از یه کتاب انگلیسی شروع کردم تا ببینیم چی میشه.
ممنون از توجهتون