انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: آینده جاوا در اوبونتو رو چی پیش بینی میکنید؟  (دفعات بازدید: 2693 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kingtak

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
سلام دوستان
میخوام از دوستان برنامه نویس یه سوالی بپرسم:
میخوام بدونم به نظر شما آینده جاوا در اوبونتو و پشتیبانی اوبونتو از زبان جاوا چی میشه؟آخه من میخوام برنامه نویسی جاوا رو یاد بگیرم و اونطور که شنیدم سیستم عاملها کم کم دارن پشتیبانی جاوارو کمتر میکنن.به نظرتون درسته؟
آیا بعد از این جاوا میتونه  جایگاه خودشو توی لینوکس و دیگر سیستم عامل ها نگه داره؟ ???
« آخرین ویرایش: 07 خرداد 1392، 12:02 ب‌ظ توسط kingtak »
Az Yaşa...Azad Yaşa...İnsan Yaşa

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
طبق نموداری که این‌جا کشیده، توی نرم‌افزارهای آزاد، تغییر خاصی نداشته، و ۱۰ درصد کل پروژه‌های نرم‌افزار آزاد با جاوا بوده.
http://www.ohloh.net/languages/compare
ولی طبق اون نمودارها، پایتون در حال افزایش کاربرد در نرم‌افزاهای آزاد هست.
« آخرین ویرایش: 07 خرداد 1392، 02:16 ق‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
سلام دوستان
میخوام بدونم به نظر شما آینده جاوا در اوبونتو و پشتیبانی اوبونتو از زبان جاوا چی میشه؟آخه من میخوام برنامه نویسی جاوا رو یاد بگیرم و اونطور که شنیدم سیستم عاملها کم کم دارن پشتیبانی جاوارو کمتر میکنن.به نظرتون درسته؟
آیا بعد از این جاوا میتونه  جایگاه خودشو توی لینوکس و دیگر سیستم عامل ها نگه داره؟ ???
این سیستم عامل ها نیستن که بخوان پشتیبانی از یک زبان و پلتفورم برنامه نویسی رو ادامه بدن یا قطع کنن، این توسعه دهندگان زبانن که باید با ساختارهای جدید همگام بشن.نمیدونم بر چه اساسی میگید که پشتیبانی از جاوا رو دارند کم میکنن فکر کنم خبرای غیر فعال کردن جاوا بصورت پیش فرض تو مک رو خوندید.این اواخر یک سری نقص های امنیتی در مورد جاوا بوجود اومده بود که یکسری شرکت ها تدابیر خاصی واسش اندیشیدن اما اینکه بخوان جاوا رو ترد کنن تا سالهای طولانی اصلا جالب نیست و گذشته از اون پلتفورم های جدید مثل اندروید و پروژه گلس زبان اصلیشون که به توسعه دهندگان توصیه میشه جاواست.جاوا زیباست، شی گراست و سینتکس دوست داشتنی داره؛ خلاصه یه جاوا و یه دنیای برنامه نویسی .
برای شروع هم میتونی از لینک پایین استفاده کنی :
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین kingtak

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
سلام دوستان
این سیستم عامل ها نیستن که بخوان پشتیبانی از یک زبان و پلتفورم برنامه نویسی رو ادامه بدن یا قطع کنن، این توسعه دهندگان زبانن که باید با ساختارهای جدید همگام بشن.نمیدونم بر چه اساسی میگید که پشتیبانی از جاوا رو دارند کم میکنن فکر کنم خبرای غیر فعال کردن جاوا بصورت پیش فرض تو مک رو خوندید.این اواخر یک سری نقص های امنیتی در مورد جاوا بوجود اومده بود که یکسری شرکت ها تدابیر خاصی واسش اندیشیدن اما اینکه بخوان جاوا رو ترد کنن تا سالهای طولانی اصلا جالب نیست و گذشته از اون پلتفورم های جدید مثل اندروید و پروژه گلس زبان اصلیشون که به توسعه دهندگان توصیه میشه جاواست.جاوا زیباست، شی گراست و سینتکس دوست داشتنی داره؛ خلاصه یه جاوا و یه دنیای برنامه نویسی .
برای شروع هم میتونی از لینک پایین استفاده کنی :

بله دوست عزیز حق با شماست.من هم این خبر(حرف)رو از چند نفر شنیده بودم.ولی مثلا توی این سایت:
http://planet.sito.ir/%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88-%DB%B1%DB%B3-%DB%B0%DB%B4-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%B1-%D8%B4%D8%AF-2/
" از دیگر تغییرات لیبره‌آفیس ۴.۰ می‌توان به مهاجرت کامل از Python 2.6 به Python 3.3 و کمتر شدن وابستگی‌های جاوا اشاره کرد."

یا همون:"غیر فعال کردن جاوا بصورت پیش فرض تو مک"
این خبر ها با عث شدند که این فکر رو بکنم.
من قبلا با سی شارپ کار میکردم(در حد حد مبتدی)ولی خیلی دوست دارم زبانی رو یاد بگیرم که توی همه سیستم عامل ها پشتیبانی میشه.مثلا همون آندروید
بعد از یه مدت تحقیق به جاوا رسیدم که هم زبان قدرتمندیه هم سینتکسش شبیه سی شارپه.
الان از یه کتاب انگلیسی شروع کردم تا ببینیم چی میشه.
ممنون از توجهتون :)
« آخرین ویرایش: 07 خرداد 1392، 12:01 ب‌ظ توسط kingtak »
Az Yaşa...Azad Yaşa...İnsan Yaşa

آفلاین سجاد !

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
    • کدرز
آقا حالا حالاها جاوا جای پیشرفت داره
!

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
کلا هرچی به دست اوراکل می افتد آینده اش می افتد در دست انداز  :)

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
جاوا به هرحال پیشرفت خواهد کرد. بخصوص با بودن اندروید ها. یاد گرفتنش همیشه خوبه. خیلی از برنامه های بزرگ مخابراتی هم با جاوا کار می کنن. تنها نکته اینه که اگر دقیقا دنبال برنامه نویسی دسکتاپ لینوکس هستی، احتمالا جاوا بهترین انتخاب نیست. اما در کل جاوا آینده اش همینطور که هست باقی می مونه.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
جاوا به هرحال پیشرفت خواهد کرد. بخصوص با بودن اندروید ها. یاد گرفتنش همیشه خوبه. خیلی از برنامه های بزرگ مخابراتی هم با جاوا کار می کنن. تنها نکته اینه که اگر دقیقا دنبال برنامه نویسی دسکتاپ لینوکس هستی، احتمالا جاوا بهترین انتخاب نیست. اما در کل جاوا آینده اش همینطور که هست باقی می مونه.
پس احتمالا چی بهترین انتخابه؟

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
انتخاب مسیر بدون دونستن هدف، خیلی مشکله (:

مثل اینه که به یکی بگیم «جاده هراز خیلی عالیه» اما یکی بیاد بگه «ولی هیچ چیز اتوبان کفی اصفهان نمی شه. پیشنهاد می کنم از اونجا برو» (: خب بستگی داره به کجا می ری، چی بلدی،‌ دقیقا چیکار می خوای بکنی و ...

مشخصا سی برای یک برنامه بزرگ دسکتاپ معتبر گزینه خوبیه. از اونطرف چیزهایی مثل پایتون هم عالین و برنامه های جدیدی داره به پایتون می یاد و نوشتنش هم راحت تر از سی است به نظر من. همون جاوا رو هم اگر علاقمندی می تونی یاد بگیری (و علاوه بر استفاده در جاهای دیگه ) توی برنامه نویسی دسکتاپ هم استفاده اش کنی.

با چیزی کار کن که جذبت می کنه. بعد که دید بهتری پیدا کردی ممکنه یک جاده دیگه رو انتخاب کنی. ولی اینکه همیشه بشینیم توی خونه و فکر کنیم که باید چه مسیری رو انتخاب کنیم، فقط باعث می شه تا آخر عمر تو خونه بمونیم (:

من جاوا درست بلد نیستم ولی واقعا دوست داشتم بلد بودم ... [این چی بود؟ درد دل بود فکر کنم ]
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی