انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

Mac یا Linux ؟ اطمینان و راحتی کار با کدوم؟

Linux رو دوست دارم ولی کاربر Mac هستم
Mac رو دوست دارم ولی کاربر Linux هستم
کلا Mac رو قبول ندارم
کلا Linux رو قبول ندارم
فقط کاربر Linux هستم
فقط کاربر Mac هستم
هیچکدام (ویندوزی هستم! OS دیگه ای که نیست؟!)

نویسنده موضوع: برای یک کاربر معمولی Mac بهتره یا Linux ؟ اطمینان و راحتی کار چطور؟  (دفعات بازدید: 17327 بار)

0 کاربر و 18 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
داداش گلم ببین کلا نیازت چیه بر اساس اون تصمیم بگیر برعکس فکر نکن ...من سال ها بر عکس فکر میکردم اهنگسازی کارم بود اومدم سمت لینوکس دیگه نتونستم آهنگسازی کنم ...چرا ؟ چون لینوکس تو این زمینه ضعیفه .... حالا هم که خیلی ازش فاصله گرفتم . باید اول مطابق با آهنگسازی سیستم عاملم رو انتخاب میکردم نه متناسب با سیستم عامل کارمو

کلا اعصابم خورده اگه بد توضیح دادم به بزرگی خودت ببخش

در نهایت هم اگر چیز خاصی (مثل هزینه و نرم افزار های خاص و ...) محدود و مجبورت نمیکنه من Mac رو پیشنهاد میکنم .

پولش که زیاده! 5-6 تومن از کجا بیارم نوکرتم؟!

مک برتری های ویژه ای نسبت به لینوکس داره :

معمولا یک یا دو کامیونیتی در هر زبانی داره و بقیه انجمن ها میشن طفیلی. مثلا ۳ تا کامیونیتی فارسی اپل هست به آدرسهای apple-ios.ir و i-phone.ir و i-os.ir که به جزء اولی اون دوتای دیگر مدیریت مزخرفی دارند (جریان تشکیل i-os.ir از این قراره که آقای مدیرش توی فیسبوک یا یاهو ، دقیق نمیدونم ، خلاصه یه جای عمومی تحت وب ، مدیر i-phone.ir رو حسابی له کرده! دستش رو رو کرده که با یوزر دوم اومده نرم افزار فروخته و ... و خلاصه که بن میشه و میره یه انجمن میزنه. ).
الان شما کلمه «آیفون» رو در گوگل سرچ بفرمایید بیش از ۳۰۰ انجمن اپل داریم. همشون حتی همون طفیلی ها هم دست کم ۱۰۰۰ عضو و ۲۰۰ عضو فعال دارند.
اما لینوکس سرچ کنید. ابتدا هدایت میشید به یه سری وب پیج قدیمی ، مثلا نسخه ۱ پارسیکس یا شریف. و یا چند تا انجمن که خوابن و یا وضعیتی بهتر از اینجا ندارند.
دومین برتری مک این هست که میدونید چی دارید استفاده میکنید و قر و فر نداره. هرروز یه چیز جدید ازش در نمیاد ، هر ساعت یه فیچر بهش/ازش اضافه/حذف نمیشه و ... !

شمام همچین دل خوشی نداریا از لینوکس!
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!