انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ایده -> راه‌اندازی یک مجله برای کاربران ایرانی اوبونتو  (دفعات بازدید: 11655 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین toti

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
    • LINUX LOVER
کار قابل تقدیری هست.
بنده هم در حد توان در خدمتم.

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
من هم تاجایی که در توانم هست کمک میکنم.  \\:D/
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
سلام به نظر من يكي پيداشه كه بياد تقسيم كار كنه چون به نظر من ركود سرآغاز نابودي است!!
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین soroush

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • خداوند محبت است!
منم آمادم که کمک کنم! از نظر گرافیک و صفحه آرایی می تونم در خدمتون باشم!!!!
Livore eius sanati sumus  _  Is. 53:5b

آفلاین Linux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 296
    • تبریزلاگ
کار بسیار خوبیه

من هم هر کمکی از دستم بربیاد دریغ نمیکنم
Before death knock on your door,share whatsoever you have.You can sing a beautiful song? sing it,share it.
You can paint a picture? Paint,share it ...
come across a man who has not much to share

آفلاین n4v4r3d

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 75
  • آیا این پایانی برای آغازه؟
سلام  \\:D/
منم موافقم واقعا لازمه که چنین مجله ای به زبان فارسی ره اندازی بشه!!!!!!!! ::)

آفلاین محسن احمدی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
  • Ubuntu, ASUS and nothing else...
    • وب سايت شخصي‌م
ممنون از همراهي دوستان...
لطفا دوستان ـ چه اونهايي كه تمايل به همكاري مستقيم توي مجله دارن و چه اون‌هايي كه تمايل دارن فقط در مورد نحوه اجراي كار اظهار نظر كنن ـ نظراتشون رو به اي‌ميل بنده mohsenahmadi@gmail.com ارسال كنن و توي اون نظراتشون رو راجع به كليات مجله، نوع انتشار ( كه به صورت pdf باشه يا روي سايت ـ باتوجه به اينكه امكان ارسال مطالب روي سايت وجود داره‌ ـ )، نحوه ارائه مطالب، دسته‌بندي‌ها، و همينطور نوع همكاري دوستان علاقمند كه به چه صورت تمايل دارن با مجله همكاري داشته باشن، با subject درباره FCM فارسي براي من ارسال كنن كه حداكثر تا آخر اين هفته بتونيم در مورد كار به يه جمع‌بندي كلي برسيم.
اگر نياز باشه ـ كه احتمالا هم نياز باشه ـ يه جلسه حضوري هم با دوستان برگزار بكنيم كه تقسيم‌بندي كارها رو انجام بديم...
منتظر اي‌ميل هاي شما عزيزان هستم...
يا حق
لينوكس اعتياد مي‌آره...

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
سلام دوستان...
من شدیدا علاقمند هستم که یک مجله به زبان شیرین فارسی مخصوص کاربران ایرانی اوبونتو راه‌بندازم. خواستم اینجا اعلام کنم که اگر کسی مایل هست اعلام آمادگی کنه که یک تیم تشکیل بدیم و کار رو شروع کنیم...

اما قبلش یه نظرخواهی از دوستان و اون اینکه:
۱. مجله رو ترجیح می‌دید به چه صورتی شروع کنیم؟ (اینترنتی مثل یک سایت که مطالب توش قرار بگیره؛ مثل مجله حلقه کامل یعنی به صورت شماره‌شماره و فایل‌های pdf قابل دانلود؛ چاپی و یا مدل دیگه)
۲. مجله رو تحت لایسنس حلقه کامل و با همون نام شروع کنیم و مطالب اون رو ترجمه کنیم و عینا بریم تو کار انتشارش به زبون فارسی یا نه مستقل عمل کنیم و با یه اسم دیگه فعالیت کنیم؟ (نکته لازم به ذکر اینه که من دامین fullcirclemagazine.ir رو هم رجیستر کردم و اگر این nic.ir بازی درنیاره می‌تونیم روی همین دامین کار رو شروع کنیم)

خواهش می‌کنم که دوستان اعلام نظر کنند که سریع‌تر یه مجله مخصوص کاربران ایرانی اوبونتو داشته باشیم...
یا حق
شما که دیگه کار خودت رو کردی اما به نظر من اگر نام و عنوانی مستقل با قالبی مستقل از حلقه کامل می داشت خیلی بهتر بود نه اینکه حتی لوگو هم مانند حلقه کامل باشه.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین محسن احمدی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
  • Ubuntu, ASUS and nothing else...
    • وب سايت شخصي‌م
پاسخ به: ایده -> راه‌اندازی یک مجله برای کارب&#
« پاسخ #23 : 27 آبان 1387، 08:02 ق‌ظ »
نقل‌قول
شما که دیگه کار خودت رو کردی اما به نظر من اگر نام و عنوانی مستقل با قالبی مستقل از حلقه کامل می داشت خیلی بهتر بود نه اینکه حتی لوگو هم مانند حلقه کامل باشه.

سلام دوست من
راستش هنوز هم دير نشده... تا پنج‌شنبه اگر كسي بخواد اظهار نظري بكنه در مورد مجله مي‌تونه به من اي‌ميل بزنه... در مورد لوگو هم اگر يه گرافيست پيدا بشه و طرح ديگه‌اي داشته باشه من استقبال مي‌كنم همينطور در مورد اسم..
خودت پيشنهادي نداري به راي بزاريم؟

يا حق
« آخرین ویرایش: 27 آبان 1387، 08:31 ق‌ظ توسط محسن احمدی »
لينوكس اعتياد مي‌آره...