انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ایده -> راه‌اندازی یک مجله برای کاربران ایرانی اوبونتو  (دفعات بازدید: 11659 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محسن احمدی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
  • Ubuntu, ASUS and nothing else...
    • وب سايت شخصي‌م
سلام دوستان...
من شدیدا علاقمند هستم که یک مجله به زبان شیرین فارسی مخصوص کاربران ایرانی اوبونتو راه‌بندازم. خواستم اینجا اعلام کنم که اگر کسی مایل هست اعلام آمادگی کنه که یک تیم تشکیل بدیم و کار رو شروع کنیم...

اما قبلش یه نظرخواهی از دوستان و اون اینکه:
۱. مجله رو ترجیح می‌دید به چه صورتی شروع کنیم؟ (اینترنتی مثل یک سایت که مطالب توش قرار بگیره؛ مثل مجله حلقه کامل یعنی به صورت شماره‌شماره و فایل‌های pdf قابل دانلود؛ چاپی و یا مدل دیگه)
۲. مجله رو تحت لایسنس حلقه کامل و با همون نام شروع کنیم و مطالب اون رو ترجمه کنیم و عینا بریم تو کار انتشارش به زبون فارسی یا نه مستقل عمل کنیم و با یه اسم دیگه فعالیت کنیم؟ (نکته لازم به ذکر اینه که من دامین fullcirclemagazine.ir رو هم رجیستر کردم و اگر این nic.ir بازی درنیاره می‌تونیم روی همین دامین کار رو شروع کنیم)

خواهش می‌کنم که دوستان اعلام نظر کنند که سریع‌تر یه مجله مخصوص کاربران ایرانی اوبونتو داشته باشیم...
یا حق
لينوكس اعتياد مي‌آره...

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
سلام خوبه ولي سعي كن كه كار رو هرچي زودتر شروع كني هرطوري كه بود وبا هر كيفيتي بعدش كمكم تكميلش كن يامي كنيم(بايد سريع انجام بشه نه شتاب زده) براي شروع به نظر من بهتره كه اول به صورت pdf منتشر كني (بهتر بگم مثل مجله ي ايران تاكس)و هم طالب ترجمه اي وهم تاليفي باشه بهتره
« آخرین ویرایش: 19 آبان 1387، 09:30 ق‌ظ توسط negarsoft »
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین قهستان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 123
به نظر من هم به صورت PDF بهتره
و البته ایرونی
می‌تونیم توش از مطالب سایر منابع (با ذکر منبع) هم استفاده کنیم.

آفلاین محسن احمدی

• Jr. Member
  • *
    • وب سايت شخصي‌م
مرسي از راهنمايي‌تون دوستان. چشم. سعي مي‌كنم طي يكي دو روز آينده حداقل يه سايت واسه‌ش بالا بيارم و بعد هم شروع كنم به جمع‌وجور كردن مطالب.  منتظر اظهار نظر باقي دوستان هم هستم...
لينوكس اعتياد مي‌آره...

آفلاین قهستان

• Full Member
  • *
راستی برای سایت:
سرورت کجاست؟
خودت می‌خوای طراحی کنی یا از CMS استفاده می‌کنی؟

آفلاین محسن احمدی

• Jr. Member
  • *
    • وب سايت شخصي‌م
راستش الان ۶-۷ سالی هست که دارم با pt (پرشین تولز) کار می‌کنم و مشکلی هم ندارم... هاست رو از همونجا اوکی می‌کنم... برنامه سایت رو هم تراستش بعد از ۷-۸ سال کد نویسی با سی شارپ و ویبی‌دات نت تصمیم گرفتم خودم رو به کلی وارد دنیای اوپن سورس کنم... و چون تازه تصمیم گرفتم با php کد نویسی کنم، اینه که هنوز جرئت نمی‌کنم خودم موتور سایت رو بنویسم و ترجیح می‌دم با wp کار کنم فعلاْ...
اگر پیشنهاد دیگه‌ای داری بگو...
لينوكس اعتياد مي‌آره...

آفلاین قهستان

• Full Member
  • *
پیشنهاد می‌کنم یه سری هم به مامبو بزنی:
www.mambolearn.com
یه مدیریت قوی CMS هستش. با کلی امکانات و البته پشتیبانی قوی مثل همین برو بچ اوبونتو فارسی ;)
هاستینگ هم داره:
www.mamboserver.biz

آفلاین محسن احمدی

• Jr. Member
  • *
    • وب سايت شخصي‌م
پاسخ به: ایده -> راه‌اندازی یک مجله برای کارب&#
« پاسخ #7 : 20 آبان 1387، 04:48 ب‌ظ »
سلام دوستان عزیز
عجالتا یه صفحه واسه مجله حلقه کامل فارسی اومد روی وب... \\:D/

خواهشنا اگر می‌شه با مدیریت تالار و انجمن یه هماهنگی بشه - چون من کسی رو نمی‌شناسم - یه جور فراخوان گذاشته بشه که دوستانی که تسلط کامل دارن روی بحث‌ها یه هماهنگی‌ بکنن واسه شروع کار...
تنهایی خیلی سخته کار کردن... :(

http://www.fullcirclemagazine-ir.org/
لينوكس اعتياد مي‌آره...

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
سلام دوستان عزیز
عجالتا یه صفحه واسه مجله حلقه کامل فارسی اومد روی وب... \\:D/

خواهشنا اگر می‌شه با مدیریت تالار و انجمن یه هماهنگی بشه - چون من کسی رو نمی‌شناسم - یه جور فراخوان گذاشته بشه که دوستانی که تسلط کامل دارن روی بحث‌ها یه هماهنگی‌ بکنن واسه شروع کار...
تنهایی خیلی سخته کار کردن... :(

http://www.fullcirclemagazine-ir.org/

این اتفاق خجسته رو خدمت شما و  مدیران و راهبران اوبونتوی ایران و تمامی کاربران اوبونتوی ایران تبریک میگم

موفق باشید \\:D/

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
سلام خيلي خوبه نصف بيشترش تموم شد
موفق باشي
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
من در این جا اعلام آمادگی می کنم بسته به وقت و توان و سوادم!
موفق باشید.

آفلاین Mehrab

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
یکم بیشتر راجب کار توضیح بدید. بالاخره قراره فقط ترجمه FCM باشه یا نه.
من تو ترجمه می‌تونم کمک کنم

آفلاین محسن احمدی

• Jr. Member
  • *
    • وب سايت شخصي‌م
سلام دوستان و ممنونم از تبریکاتون
در مورد مجله من چندتا نکته تو ذهنم هست. یکی اینکه می‌تونیم یه بخشی از مطالب با ترجمه از FCM استفاده کنیم اما با توجه به نیاز کاربران ایرانی... یه بخشی از مطالب رو هم می‌تونیم تالیفی کار کنیم...
اما نکته مهمی که اینجا هست اینه که برای طراحی مجله من یه سری آموزش نیاز دارم از open Office که متاسفانه علی رغم اینکه شدیدا احساس نیاز می‌شه آموزش این نرم افزار در فوروم متاسفانه وجود نداره...
اول از همه اگر کسی هست که یه سری آموزش از open office داشته باشه من لینک بده که من بتونم استفاده کنم...
بعد هم دوستان زحمت بکشن فکر بکنند حسابی روی این قضیه که روز جشن باهم در مورد کار صحبت کنیم و بتونیم یه استراکچر قوی از کار بنویسیم و بتونیم حداکثر ۲-۳ روز بعد از جشن انتشار پیش شماره اول کار رو بدیم بیرون...

منتظر نظرات و پیشنهاداتون هستم...
لينوكس اعتياد مي‌آره...

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
یکی از بزرگترین مشکلات احتمالا صفحه بندی و قالب بندی و این چیزها خواهد بود. چون Scribus فارسی رو ساپورت نمی کنه.
:(

آفلاین محسن احمدی

• Jr. Member
  • *
    • وب سايت شخصي‌م
سلام.
من زمانی که با ویندوز کار می‌کردم مدت‌ها تجربه کار صفحه‌بندی کتاب و یه چندتایی مجله رو با ورد داشتم... از همون ایده‌ها می‌تونم توی اوپن آفیس هم استفاده کنم اما مشکل اینجاست که بلد نیستم هیچ کجا هم نتونستم یه آموزش درست و درمون از اوپن آفیس پیدا کنم... :(
لينوكس اعتياد مي‌آره...