سلام آریا
می دونم که خیلی سخته اگه بخواهی همه ی پست ها رو بخوني! چون هر سه سوال ت بار ها در پست های مختلف مورد بررسی قرار گرفته.
و سوال هات هم خیلی کلی ی
در مورد دومی! نه مشکل ای پیش نمی یاد! ولی جدا کردنشون مزایایی داره! ازجمله در نصب مجدد
سومی رو نمی دونم
اولی رو یا باید موقع نصب مونت می کردی ایشون! و یا اینکه الان می تونی از ntfs-3g استفاده کنی! همین کلمه رو در انجمن جستجو کن! روش استفاده ش رو گیر می یاری.
سلام از ماست
ممنون رفيق. خودت مي دوني كه همه ي پست ها رو خوندن كار بسيار سختيه. ببختي ما كه يكي دو تا نيست. مثلا اگر بتونن يكسري اموزش كلي بدن و مبتدي ها رو به آدرس اون پست ها ارجاء بدن مشكل حله. ديگه افراد وقت شون رو رو پست هاي بي مورد نمي گذارن.
اينجا راهنماي جامع و كامل نسخه ي اوبونتو موجوده كه مثلا بخونم يا Downloadش كنم؟
اگر مشكل سوم من حل نشه كه قادر به استفاده از اوبونتو نيستم
ازت ممنونم
با سلام
علیرضا
ببین همیشه برای من پارتیشنبندی روی هاردی که از قبل یک سیستم دیگه روش نصب بوده مثل یک مسلهی(این همضه کجاست) چند مجهولی بوده چرا؟
چون باید حساب کنی که در آینده شاید چندتا از پارتیشنهات رو بخوای پاک کنی یا چندتا اضافه کنی یا تغییر فرمت بدی پس حجم و جای پارتیشن روی هارد باید دقیق باشه تا کمترین جابجایی اطلاعات رو داشته باشی (من از بار اول که بدون راهنما لینوکس نصب کردم تا حالا اطلاعاتم رو به فنا ندادم چون خیلی برام مهم هستن نزدیک به ۱۰۰۰ گیگ اطلاعات روی هاردای شخصیم دارم) اما
ساعت های زیادی صرف جابجا کردن اطلاعاتم از سر هارد به ته هارد کردم پس سعی کن اصولی این کار رو انجام بدی خیلی طولانی شد ولی مهمه
پس سعی کن طبق نظر دوستان کاری رو انجام بدی که کمترین وقت رو ازت در آینده بگیره.
در مورد دومی! نه مشکل ای پیش نمی یاد! ولی جدا کردنشون مزایایی داره! ازجمله در نصب مجدد
یا علی
سلام رفيق
ببين ما بيش از 8 ساله كه اين Hard رو داريم و اطلاعاتمون رو همونطوري كه مد نظرت بوده بايگاني كرديم. فقط Fileها و Driveها NTFS هستن و قابل ديدن تو Linux نيستن.
Driveهاي داستگاه ما هم Windows XP, سرگرمي (موسيقي و عكس و...), بازي و بايگاني (Setup, Save Games) هستن، و هيچ يك از اطلاعاتمون رو از دست ندادم!
تازگي هام يه 10GB به اوبونتو اختصاص دادم