انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: 3 تا مشكل دارم! مي تونيد كمك كنيد؟  (دفعات بازدید: 4701 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مَشتي آريا

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
3 تا مشكل دارم! مي تونيد كمك كنيد؟
« : 27 آبان 1387، 02:46 ب‌ظ »
من از سيستم عامل Windows XP استفاده مي كنم. تازگي ها Ubuntu رو هم نصب كردم ببينم چه جوريه.
من 3 تا مشكل دارم كه اگر مي تونيد شما يا دوستان ديگه راهنمايي كنيد.

1- Driveهاي من همه NTFS هستن، حتي Fileهاي درون اونها. بدبختانه Driveها نمايش داده مي شن ولي اطلاعات داخل شون نمايش داده نمي شن. چه كار كنم؟
2- من فقط Partition "/" با ساختار "EXT3" رو با حجم 10GB ساخنم. "home/" رو نساختم، مشكلي پيش مي ياد؟ نمي شه از همون Driveهاي قديمي خودم استفاده كنم؟
3- موقعي كه سيستم عامل در حال كاره و نماد موش هم در حال گردشه اگر موش رو حركت بدم موش و صفحه كليدم قفل ميشه! چند بار هم اين اتفاق افتاده تا فهميدم. مشكل چيه؟ قابل حله؟
دستگاه منم MB Asrack PAL 800, P4 2800, 512MB RAM x 2, GeForse 5200 هستش.

اگر اشتباهي پست دادم لطفا پاك كنيد.
ممنون
مي‌شه انگشت بزنم؟
http://alef-mesle-ensaniat.blogspot.com

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
پاسخ به: 3 تا مشكل دارم! مي تونيد كمك كنيد؟
« پاسخ #1 : 27 آبان 1387، 06:53 ب‌ظ »
سلام آریا
می دونم که خیلی سخته اگه بخواهی همه ی پست ها رو بخوني! چون هر سه سوال ت بار ها در پست های مختلف مورد بررسی قرار گرفته.
و سوال هات هم خیلی کلی ی

در مورد دومی! نه مشکل ای پیش نمی یاد! ولی جدا کردنشون مزایایی داره! ازجمله در نصب مجدد
سومی رو نمی دونم
اولی رو یا باید موقع نصب مونت می کردی ایشون! و یا اینکه الان می تونی از ntfs-3g استفاده کنی! همین کلمه رو در انجمن جستجو کن! روش استفاده ش رو گیر می یاری.
;)
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #2 : 27 آبان 1387، 07:35 ب‌ظ »
با سلام
علیرضا =D>
ببین همیشه برای من پارتیشن‌بندی روی هاردی که از قبل یک سیستم دیگه روش نصب بوده مثل یک مسله‌ی(این همضه کجاست) چند مجهولی بوده چرا؟
چون باید حساب کنی که در آینده شاید چندتا از پارتیشن‌هات رو بخوای پاک کنی یا چندتا اضافه کنی یا تغییر فرمت بدی پس حجم و جای پارتیشن روی هارد باید دقیق باشه تا کمترین جابجایی اطلاعات رو داشته باشی (من از بار اول که بدون راهنما لینوکس نصب کردم تا حالا اطلاعاتم رو به فنا ندادم چون خیلی برام مهم هستن نزدیک به ۱۰۰۰ گیگ اطلاعات روی هاردای شخصیم دارم) اما :frown:
ساعت های زیادی صرف جابجا کردن اطلاعاتم از سر هارد به ته هارد کردم پس سعی کن اصولی این کار رو انجام بدی  O:) خیلی طولانی شد ولی مهمه  O:)
پس سعی کن طبق نظر دوستان کاری رو انجام بدی که کمترین وقت رو ازت در آینده بگیره.
در مورد دومی! نه مشکل ای پیش نمی یاد! ولی جدا کردنشون مزایایی داره! ازجمله در نصب مجددیا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین مَشتي آريا

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 28 آبان 1387، 04:19 ب‌ظ »
سلام آریا
می دونم که خیلی سخته اگه بخواهی همه ی پست ها رو بخوني! چون هر سه سوال ت بار ها در پست های مختلف مورد بررسی قرار گرفته.
و سوال هات هم خیلی کلی ی

در مورد دومی! نه مشکل ای پیش نمی یاد! ولی جدا کردنشون مزایایی داره! ازجمله در نصب مجدد
سومی رو نمی دونم
اولی رو یا باید موقع نصب مونت می کردی ایشون! و یا اینکه الان می تونی از ntfs-3g استفاده کنی! همین کلمه رو در انجمن جستجو کن! روش استفاده ش رو گیر می یاری.
;)

سلام از ماست  ;)
ممنون رفيق. خودت مي دوني كه همه ي پست ها رو خوندن كار بسيار سختيه. ببختي ما كه يكي دو تا نيست. مثلا اگر بتونن يكسري اموزش كلي بدن و مبتدي ها رو به آدرس اون پست ها ارجاء بدن مشكل حله. ديگه افراد وقت شون رو رو پست هاي بي مورد نمي گذارن.
اينجا راهنماي جامع و كامل نسخه ي اوبونتو موجوده كه مثلا بخونم يا Downloadش كنم؟
اگر مشكل سوم من حل نشه كه قادر به استفاده از اوبونتو نيستم  ;)
ازت ممنونم

با سلام
علیرضا =D>
ببین همیشه برای من پارتیشن‌بندی روی هاردی که از قبل یک سیستم دیگه روش نصب بوده مثل یک مسله‌ی(این همضه کجاست) چند مجهولی بوده چرا؟
چون باید حساب کنی که در آینده شاید چندتا از پارتیشن‌هات رو بخوای پاک کنی یا چندتا اضافه کنی یا تغییر فرمت بدی پس حجم و جای پارتیشن روی هارد باید دقیق باشه تا کمترین جابجایی اطلاعات رو داشته باشی (من از بار اول که بدون راهنما لینوکس نصب کردم تا حالا اطلاعاتم رو به فنا ندادم چون خیلی برام مهم هستن نزدیک به ۱۰۰۰ گیگ اطلاعات روی هاردای شخصیم دارم) اما :frown:
ساعت های زیادی صرف جابجا کردن اطلاعاتم از سر هارد به ته هارد کردم پس سعی کن اصولی این کار رو انجام بدی  O:) خیلی طولانی شد ولی مهمه  O:)
پس سعی کن طبق نظر دوستان کاری رو انجام بدی که کمترین وقت رو ازت در آینده بگیره.
در مورد دومی! نه مشکل ای پیش نمی یاد! ولی جدا کردنشون مزایایی داره! ازجمله در نصب مجددیا علی

سلام رفيق
ببين ما بيش از 8 ساله كه اين Hard رو داريم و اطلاعاتمون رو همونطوري كه مد نظرت بوده بايگاني كرديم. فقط Fileها و Driveها NTFS هستن و قابل ديدن تو Linux نيستن.
Driveهاي داستگاه ما هم Windows XP, سرگرمي (موسيقي و عكس و...), بازي و بايگاني (Setup, Save Games) هستن، و هيچ يك از اطلاعاتمون رو از دست ندادم!
تازگي هام يه 10GB به اوبونتو اختصاص دادم  ;)
« آخرین ویرایش: 28 آبان 1387، 04:31 ب‌ظ توسط مَشتي آريا »
مي‌شه انگشت بزنم؟

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #4 : 28 آبان 1387، 10:23 ب‌ظ »
با سلام
من برای اینکه خیال خودم رو راحت کنم تمام پارتیشن‌هامو با جابجایی fat32 کردم و خلاص.
در مورد کرش سیستم هم بنظرم اگر دوستان میدونند با دستوری چیزی تمام بسته‌های اضافی رو حذف کن چون احتمالا یه بسته(برنامه) داخلی که ربطی به سیستم دسکتاپ نداره رو نصب کردی و این مشکل بوجود میاد
دیگه به بزرگواری خوت منو ببخش سوادم همین قدره
یا علی
یا علی

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #5 : 28 آبان 1387، 10:27 ب‌ظ »
آخه مشکل سوم ات! یکمی سخته بررسی ایش. اولین قدم بعد از اینکه گیر کرد! دیدن خروجی dmsg هستش. اما بررسی علت ... ???

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #6 : 28 آبان 1387، 10:47 ب‌ظ »
من از سيستم عامل Windows XP استفاده مي كنم. تازگي ها Ubuntu رو هم نصب كردم ببينم چه جوريه.
من 3 تا مشكل دارم كه اگر مي تونيد شما يا دوستان ديگه راهنمايي كنيد.

1- Driveهاي من همه NTFS هستن، حتي Fileهاي درون اونها. بدبختانه Driveها نمايش داده مي شن ولي اطلاعات داخل شون نمايش داده نمي شن. چه كار كنم؟
2- من فقط Partition "/" با ساختار "EXT3" رو با حجم 10GB ساخنم. "home/" رو نساختم، مشكلي پيش مي ياد؟ نمي شه از همون Driveهاي قديمي خودم استفاده كنم؟
3- موقعي كه سيستم عامل در حال كاره و نماد موش هم در حال گردشه اگر موش رو حركت بدم موش و صفحه كليدم قفل ميشه! چند بار هم اين اتفاق افتاده تا فهميدم. مشكل چيه؟ قابل حله؟
دستگاه منم MB Asrack PAL 800, P4 2800, 512MB RAM x 2, GeForse 5200 هستش.

اگر اشتباهي پست دادم لطفا پاك كنيد.
ممنون

درود

۱- فکر کنم مشکلت از هایبرنیت بودن ویندوز و یا درست خاموش نشدنش باشه
ویندوز رو درست shutdown کن ببین مشکل رفع میشه یا نه

۳- اگر موست usb نیست با usbامتحان کن و یا بر عکس  ps2

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #7 : 28 آبان 1387، 10:53 ب‌ظ »
ب جون خودم‌! آمدم بگم باید دم کرگدن رو ببین! خجالت کشیدم!  :oops: گفتم آخه تا کم میارم پاس می دم بهش! ی موقع .... 

مخلصیم دادا! :-*
این در ید خودته!
@};-

آفلاین مَشتي آريا

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 29 آبان 1387، 08:43 ق‌ظ »
دیگه به بزرگواری خوت منو ببخش سوادم همین قدره
یا علی

بزرگواري از شماست كه منُ راهنمايي كردي، دستت درست.  ;)
من هم مثل شما ساختار Hardم رو به FAT32 تغيير مي دم. اميدوارم درست بشه.
ولي خدا كنه برنامه ي مناسبي گير بيارم چون Partition Magic كه زياد خوب نيست تو انتقال Fileها خطا مي ده! بعد بايد خر بياريم و باقالي بار كنيم.
باز هم ممنون  ;)

درود

۱- فکر کنم مشکلت از هایبرنیت بودن ویندوز و یا درست خاموش نشدنش باشه
ویندوز رو درست shutdown کن ببین مشکل رفع میشه یا نه

۳- اگر موست usb نیست با usbامتحان کن و یا بر عکس  ps2
درود و دو صد بدرود  ;)
PS2 يعني بي سيم؟ موش من با سيمه و وصل مي شه به مادربرد. منظورت از نوعيه كه مثل تلفن همراه وصل مي شه؟ انشاال... پول هامون رو جمع مي كنيم مي خريم.  \\:D/
برادر من يه نگاه به امار دستگاه من بنداز  ;)
از كمكت ممنون

ب جون خودم‌! آمدم بگم باید دم کرگدن رو ببین! خجالت کشیدم!  :oops: گفتم آخه تا کم میارم پاس می دم بهش! ی موقع .... 

مخلصیم دادا! :-*
این در ید خودته!
@};-
;)
« آخرین ویرایش: 29 آبان 1387، 08:56 ق‌ظ توسط مَشتي آريا »
مي‌شه انگشت بزنم؟

آفلاین مَشتي آريا

• Newbie
  • *
پست اشتباهي، لطفا پاك كنيد
« پاسخ #9 : 29 آبان 1387، 08:48 ق‌ظ »
Delete, حذف پست كجاست؟  :(
« آخرین ویرایش: 29 آبان 1387، 08:51 ق‌ظ توسط مَشتي آريا »
مي‌شه انگشت بزنم؟

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #10 : 29 آبان 1387، 09:59 ق‌ظ »
نداریم!
PS2:: همون پورت های دایره یی ی که (کی-برد و موس های یک نسل قبل)

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #11 : 29 آبان 1387، 09:19 ب‌ظ »
با سلام
من هم با Partition Magic و هم با Partition Editor این کار رو کردم و برای من مشکلی نبوده .(ترجییح Partition Editor )
اول سر وته خالی پارتیشن‌ها تو بزن و کل فضای خالی هارد رو یکجا جمع کن بعد اطلاعاتت رو دستی کپی کن توی درایو خالی جدید که با فرمت Fat32 ایجاد کردی و بعد این روند رو ادامه بده تا کل هاردت رو تغییر فرمت بدی
نکته: سعی کن هاردت رو ۳ قسمت کنی :۱- پارتیشن ویندوز با حجم نه زیاد نه کم. ۲-لینوکس با پارتیشن هم کافی.۳- پارتیشن با فرمت Fat32 برای ذخیره اطلاعات و تبادل ما بین دوسیستم.
یا علی
یا علی

آفلاین مَشتي آريا

• Newbie
  • *
« پاسخ #12 : 30 آبان 1387، 06:59 ق‌ظ »
نداریم!
PS2:: همون پورت های دایره یی ی که (کی-برد و موس های یک نسل قبل)

ايول پسر...
نه داداس صفحه كليد من اونجوري نيست! نسل 2 هستش. فراسو 8100

;)

با سلام
من هم با Partition Magic و هم با Partition Editor این کار رو کردم و برای من مشکلی نبوده .(ترجییح Partition Editor )
اول سر وته خالی پارتیشن‌ها تو بزن و کل فضای خالی هارد رو یکجا جمع کن بعد اطلاعاتت رو دستی کپی کن توی درایو خالی جدید که با فرمت Fat32 ایجاد کردی و بعد این روند رو ادامه بده تا کل هاردت رو تغییر فرمت بدی
نکته: سعی کن هاردت رو ۳ قسمت کنی :۱- پارتیشن ویندوز با حجم نه زیاد نه کم. ۲-لینوکس با پارتیشن هم کافی.۳- پارتیشن با فرمت Fat32 برای ذخیره اطلاعات و تبادل ما بین دوسیستم.
یا علی

پس برم دنبال Partition Editor. خودم الان Partition Magic دارم.
رفيق ظرفيت Hardم 60GB هستش و حجم اطلاعاتم بيش از فضاي خاليه ديكسه! البته جووني هام اين كار رو كردم.
در ضمن ويروس يكبار يك Driveم (همون سرگرمي) رو به حالت پيش از Format درآورد. هيچ جوري هم درست نشد. مجبور شديم Formatش كنيم. همه ي موسيقي ها و عكس ها و... پريد! حالا فكرش و بكن اگه اين اتفاق براي Drive سومي كه شما گفتي بيوفته! پس عقلاني نيست بروز خطر رو پايين بياريم. به خصوص با اين ضد ويروس هاي كشكي كه فقط به ويروس هاي عمده گير مي دن! اون موقع NOD32 داشتم كه اصلا عين خيالش نبود! تا دستگاه Restart شد... Driveمون به ملكوت اعلي پيوست. الانم Kaspersky دارم. خدا آخر عاقبت اينو بخير كنه.  \\:D/
بازم ممنون
« آخرین ویرایش: 30 آبان 1387، 07:28 ق‌ظ توسط مَشتي آريا »
مي‌شه انگشت بزنم؟

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #13 : 30 آبان 1387، 11:22 ق‌ظ »
با سلام
اگر دنبال امنیتی کل پارتیشنت رو بده به home و خلاص و از ویندوز بیا بیرون. ولی اونوقت دیگه در ویندوز به اطلاعات عمومی هاردت مثل آهنگ دسترسی نداری چون ویندوز فرمت ext3 رو ساپورت نمیکنه
اما بهتره اتصال به اینترنت رو از ویندوز به لینوکس منتقل کنی واز همون نوع پارتیشن بندی که گفتم استفاده کنی و با ویندوز به جایی وصل نشی و با خیال راحت زندگی کنی.هر وقت برای همیشه به لینوکس مهاجرت کردی اونوقت تمام فرمت هاتو به ext تغییر بده
یا علی
یا علی

آفلاین مَشتي آريا

• Newbie
  • *
« پاسخ #14 : 30 آبان 1387، 01:19 ب‌ظ »
با سلام
اگر دنبال امنیتی کل پارتیشنت رو بده به home و خلاص و از ویندوز بیا بیرون. ولی اونوقت دیگه در ویندوز به اطلاعات عمومی هاردت مثل آهنگ دسترسی نداری چون ویندوز فرمت ext3 رو ساپورت نمیکنه
اما بهتره اتصال به اینترنت رو از ویندوز به لینوکس منتقل کنی واز همون نوع پارتیشن بندی که گفتم استفاده کنی و با ویندوز به جایی وصل نشی و با خیال راحت زندگی کنی.هر وقت برای همیشه به لینوکس مهاجرت کردی اونوقت تمام فرمت هاتو به ext تغییر بده
یا علی

سلام از ماست
چشم داداس همين كاري كه فرمودي رو مي كنم
از Windows كوچ كردن به Lunix هم خواهان پشتيباني بهتر از برنامه هاست. يكيش همين بازي ها  ;)
ما چاكرتيم
مي‌شه انگشت بزنم؟