سلام به همگي
DVD اول دبيان براي i386 را دانلود کردم و از سالم بودنش اطمينان دارم چون هاش کدهاشو مقايسه کردم و درست بود و از درست رايت شدنش هم اطمينان دارم ، وقتي DVD را با DVD رام بوت ميکنم پس از نمايان شدن صفحه ي اول نصب روي Graphical install کليک کردم که پس از چند ثانيه صفحه سياه شد و 12 خط پيغام نمايان شد و دو چراغ Caps Lock و Scroll Lock همزمان با هم خاموش و روشن ميشدند(چشمک ميزدند)،
این هم متن کامل ارور اول:
[ 1.569246] Kernel panic - not syncing:VFS:Unable to mount root fs on unknown block(2,0)
در ابتداي هر کدام از آن 12 خط اعدادي وجود داشت که بار اول آنها را نوشتم ولي وقتي سيستم را ريستارت کردم و اينبار گزينه اول Install را انتخاب کردم فکر کنم متن ارورها همان بود ولي اعداد متفاوت بود و يکبار ديگر رستارت و دوباره Graphical install را انتخاب کردم که باز هم اعداد ارورها متفاوت بود ولي متن ارور ها فکر کنم همان اولي بود.
اين ارورها چي هستند؟ مربوط به عدم هماهنگی با سخت افزارهای سیستمم هستند؟ بار اول که ارور داد گفتم شاید از مودمم باشه به همین خاطر اتصال مودم با مادربورد را درآوردم علت تغییر اعداد ارورها در بار دوم و سوم میتونه این باشه؟
با تشکر از پاسخگوییتون