انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: (حل شد) ارور در ابتدای نصب: Kernel panic not syncing:VFS:Unable to mount root...  (دفعات بازدید: 5639 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
 :'(
سلام به همگي
DVD اول دبيان براي i386 را دانلود کردم و از سالم بودنش اطمينان دارم چون هاش کدهاشو مقايسه کردم و درست بود و از درست رايت شدنش هم اطمينان دارم ، وقتي DVD را با DVD رام بوت ميکنم پس از نمايان شدن صفحه ي اول نصب روي Graphical install کليک کردم که پس از چند ثانيه صفحه سياه شد و 12 خط پيغام نمايان شد و دو چراغ Caps Lock و Scroll Lock همزمان با هم خاموش و روشن ميشدند(چشمک ميزدند)،
این هم متن کامل ارور اول:
[   1.569246]  Kernel panic - not syncing:VFS:Unable to mount root fs on unknown block(2,0)
در ابتداي هر کدام از آن 12 خط اعدادي وجود داشت که بار اول آنها را نوشتم ولي وقتي سيستم را ريستارت کردم و اينبار گزينه اول Install را انتخاب کردم فکر کنم متن ارورها همان بود ولي اعداد متفاوت بود و يکبار ديگر رستارت و دوباره Graphical install را انتخاب کردم که باز هم اعداد ارورها متفاوت بود ولي متن ارور ها فکر کنم همان اولي بود.
اين ارورها چي هستند؟ مربوط به عدم هماهنگی با سخت افزارهای سیستمم هستند؟ بار اول که ارور داد گفتم شاید از مودمم باشه به همین خاطر اتصال مودم با مادربورد را درآوردم علت تغییر اعداد ارورها در بار دوم و سوم میتونه این باشه؟
با تشکر از پاسخگوییتون
« آخرین ویرایش: 13 امرداد 1392، 05:07 ب‌ظ توسط تازه وارد »
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
پاسخ : ارور در ابتدای نصب دبیان
« پاسخ #1 : 30 تیر 1392، 11:01 ب‌ظ »
دوستان فکر میکنم چون مادربوردم  +AM2 و CPU و همینطور کارت گرافیکم AMD هستش میبایست برای معماری AMD64 را دانلود میکردم نه i386 !
« آخرین ویرایش: 31 تیر 1392، 05:22 ب‌ظ توسط تازه وارد »

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #2 : 31 تیر 1392، 02:13 ق‌ظ »
32 بیت رو 64 اجرا میشه و نباید مشکلی از اون لحاظ داشته باشید ولی خوب اگه می خواهید از کل قدرت سیستمتون استفاده کنید باید 64 بیت نصب کنید.
اگه بتونید عکسی چیزی بذارید که از متن خطا ها آگاه بشیم خیلی ازتون ممنون میشیم.
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1637
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #3 : 31 تیر 1392، 08:35 ق‌ظ »
۹۰٪ مشکل مربوط است به بد رایت شدن سی دی ، بد خونده شدن سی دی و این چیزها. با برنامه چک سی دی که فکر کنم توی منوی بوت باشه امتحانش کن. یک روش دیگه هم اینه که روی یو اس بی رایت کنی که مطمئن تر باشه.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 31 تیر 1392، 11:35 ق‌ظ »
32 بیت رو 64 اجرا میشه و نباید مشکلی از اون لحاظ داشته باشید ولی خوب اگه می خواهید از کل قدرت سیستمتون استفاده کنید باید 64 بیت نصب کنید.
اگه بتونید عکسی چیزی بذارید که از متن خطا ها آگاه بشیم خیلی ازتون ممنون میشیم.

من فقط اعداد ارورها را نوشتم،البته دوباره یه امتحان میکنم و متن ارور اول را مینویسم
این اعداد ارورها:
1.569246
1.569422
1.569562
1.569619
1.569710
1.569821
1.569933
1.570030
1.570143
1.570261
1.570358
1.570476
ارورها به این صورت نمایش داده میشدند:
[   1.569246]  ...........................................نقطه چینها متن ارور هستند.

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 31 تیر 1392، 11:47 ق‌ظ »
دوستان مشکل من به این خبر مربوط نمیشه؟:
قطع  پشتیبانی از تراشه های 386 توسط کرنل لینوکس

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #6 : 31 تیر 1392، 11:58 ق‌ظ »
دوستان مشکل من به این خبر مربوط نمیشه؟:
قطع  پشتیبانی از تراشه های 386 توسط کرنل لینوکس
وقتی نسخه ی 32 بیتی را گرفتید یعنی پشتیبانی می کنه دیگه ولی بهتره که 64 را بگیری چون خیلی به نفعت است حجمش هم که خیلی نیست
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 31 تیر 1392، 12:39 ب‌ظ »
این هم متن کامل ارور اول:
[   1.569246]  Kernel panic - not syncing:VFS:Unable to mount root fs on unknown block(2,0)

آفلاین bahador72

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
    • مکانیک دنیایی بزرگ
من خودم بار اول که با اىن ارور بلوک مواجه شدم.اولش هرجور که شده بود با لاىو اومدم فاىلامو برداشتم و کل هاردو از نو پارتىشن زدم.
احتمال اىنکه بد راىت شده باشه هم زىاده.که بنظرم با دستور dd برىز رو فلش.
اما اگه مشکل از راىتت نباشه.دوستمم همىن مشکلو داشت که کل هاردشو با gparted پاک و از نو پارتىشن زدىم درست شد.
شما اول با فلش امتحان کن.

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
من خودم بار اول که با اىن ارور بلوک مواجه شدم.اولش هرجور که شده بود با لاىو اومدم فاىلامو برداشتم و کل هاردو از نو پارتىشن زدم.
احتمال اىنکه بد راىت شده باشه هم زىاده.که بنظرم با دستور dd برىز رو فلش.
اما اگه مشکل از راىتت نباشه.دوستمم همىن مشکلو داشت که کل هاردشو با gparted پاک و از نو پارتىشن زدىم درست شد.
شما اول با فلش امتحان کن.
آخه من که فقط یک دونه هارد ندارم! دو تا هارد دارم،در هارد اولی ویندوز نصبه و در هارد دومی که حجمش از هارد اولی بالاتره هیچ سیستم عاملی نصب نیست! و من میخوام رو همین هارد(هارد دومی) نصب کنم،حالا اگه واقعا این ارور مربوط به هارد دقیقا مربوط به کدام هاردمه؟! لازم به ذکره من قبلا روی هارد دومیم Windows 8 preview را نصب کرده بودم و برای چند ماه رو هاردم بود اما هفته قبل پاکش کردم و کلا اون پارتیشنی که این درش نصب بود را Delete کردم اما یک پارتیشن 1 مگابایتی که Unallocated هست در آخر همین هارد دومه که فکر میکنم در هنگام نصب این سیستم عامل به وجود آمده(البته دقیقا یادم نیست)

آفلاین bahador72

• Full Member
  • *
    • مکانیک دنیایی بزرگ
سلام
فعلا هارد اولیتو در بیار اون هاردی که میخوای اوبونتو نصب کنی رو بزار
با جی پارتت پارتیشن ها رو آماده کن!از اول پارتیشن بندی کن
بعدش اوبونتو رو نصب کن روش.بعدا بیا برای دوال بوت کردن یا گراب2 رو از اول اپدیت میکنی اگه ویندوزتو شناخت که هیچ.اگه نه تو همین انجمن دنبال برنامه bootloader بگرد.

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
مشکل حل شد.

دیروز اتصال هارد اولم که درش ویندوز xp بود را از مادربورد جدا کردم و اتصال هارد دومی را جای آن زدم و دیگر آن مشکل و ارورها پیش نیامد :) :) :) و بعد از نصب سیستم عامل امروز اون یکی هاردمو هم جا زدم.

سلام
فعلا هارد اولیتو در بیار اون هاردی که میخوای اوبونتو نصب کنی رو بزار
با جی پارتت پارتیشن ها رو آماده کن!از اول پارتیشن بندی کن
بعدش اوبونتو رو نصب کن روش.بعدا بیا برای دوال بوت کردن یا گراب2 رو از اول اپدیت میکنی اگه ویندوزتو شناخت که هیچ.اگه نه تو همین انجمن دنبال برنامه bootloader بگرد.
جناب bahador72 از راهنمایی شما سپاسگذارم . چند روز قبل هم در ویکی دبیان خوانده بودم که بهتره یا باید(دقیقا یادم نیست کدوم کلمه بود) اگر دوهارد دارید در هارد اولی دبیان را نصب کنید.

آفلاین bahador72

• Full Member
  • *
    • مکانیک دنیایی بزرگ
موفق باشىن عزىز