اگر زودتر دیده بودم این تاپیک رو جواب میدادم
ما که قبلن از برنامه های فارسی نویسی که بود استفاده میکردیم و متن رو از اون کپی میکردیم توی بلندر با اینکه توی خود بلندر دیگه نمی شد تغییری توی متن داد ولی کارمون رو راه مینداخت
البته هیچوقت دنبال فارسی نویس تحت گنو/لینوکس نگشتم و نمیدونم اصلن کسی نوشته یا نه ولی ما با واین اجرا میکردیم و جواب هم میداد
نمیدونم با اینکه میگن از یونیکد پشتیبانی میکنه و خب مطمئن هم هستم که پشتیبانی میکنه ولی هیچوقت دلیل اینکه چرا نمیشه توش مستقیم فارسی نوشت رو پیدا کنم ؟!!!
( هرچند زیاد هم فارسی نوشتن توش بکارم نمیاد! )
---- پ.ن
دومین سوال رو یادم رفت جواب بدم : اگر بخوای میتونی کل محیط رو هم فارسی کنی چون خیلی راحت میشه هر لغتی که توی برنامه هر رو ترجمه کرد حتی به فارسی ولی تا الآن فک نکنم کسی این کارو انجام داده باشه ( و اگر نظر شخصی من هم بخوای میگم که اینکارو نکن چون اوضاع خیلی خراب میشه و اصلن متوجه نمیشی که داری چکار میکنی خیلی از کلمات رو نمیشه جایگزین فارسی براشون پیدا کرد اونوقت میشه مثل چرخ بال !!!!!!!! )
درضمن فایل رو هم اگر خواستی توی یکی از کلود ها آپلود کن تا لینکش از بین نره و بعدش بازم اگر خواستی توی سایت blendermania توی انجمنش ارسال کن تا کاربرایی هم که میرن اونجا هم ببیننش
موفق باشید