انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: فارسی نویسی در بلندر  (دفعات بازدید: 8125 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
فارسی نویسی در بلندر
« : 31 اردیبهشت 1392، 01:58 ب‌ظ »
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام
چطوری می‌شه در بلندر فارسی نوشت و محیطش هم فارسی کرد؟
با تشکر. :)
« آخرین ویرایش: 31 اردیبهشت 1392، 02:04 ب‌ظ توسط علی بهمنی جلالی »

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
پاسخ : فارسی نویسی در بلندر
« پاسخ #1 : 02 خرداد 1392، 12:56 ق‌ظ »
با سلامی مجدد
کسی نمی‌دونه.حداقل بیاید در این جا صحبت کنیم شاید بتونیم کاری کنیم که در بلندر بشه فارسی نوشت.
نظر شما چیه؟ :)

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 20 خرداد 1392، 05:25 ب‌ظ »
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام
بلاخره خداروشکر بعد از مدّت ها برای فارسی نویسی در بلندر یک راه عجیب اما کار درست کن یاد گرفتم به این صورت که اول برنامه‌ی بلندر رو اجرا می‌کنیم بعد از آن در پنجره‌ی پایین سمت چپ آیکنی شبیه ساعت است آن را انتخاب می‌کنیم گزینه‌ی Text Editor رو برمی‌گزینیم و بر روی New کلیک می‌کنیم. حالا در اینجا من از نرم‌افزار character map استفاده کردم به این صورت که حروف فارسی را با دقت از آخر به اول نوشتم ، از این کلمات یک نسخه (کپی) گرفتم و در قسمت Text Editor بلندر گذاشتم.(paste کردم) حالا گزینه‌ی Edit را انتخاب و بر روی Text to 3D Object > one Object کلیک کردم. می‌بینید که در پنجره ۳ بعدی شی آمده ولی نوشتتون ظاهر نشده برای ظاهر کردن نوشته به پنجره‌ی راست صفحه و به قسمت Object Data بروید ، در پایین کشوی font رو باز کنید ، از قسمت Regular فونت Nazli یا هر فونتی که از فارسی یونیکد به درستی پشتیبانی می‌کنه را انتخاب کنید.حالا می‌بینید که نوشته‌ی شما ظاهر شده. :)
یکی از منابع:
http://wiki.blender.org/index.php/Doc:2.6/Manual/Modeling/Textsاینم یک عکس با فونت هوما:
http://axgig.com/images/48696378749683481303.png
« آخرین ویرایش: 20 خرداد 1392، 10:32 ب‌ظ توسط علی بهمنی جلالی »

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 22 خرداد 1392، 03:57 ب‌ظ »
فایل PDF رو برای دانلود(بارگیری) گذاشتم. این هم لینکش :
http://www.uploadkon.ir/?file=آموزش فارسی نویسی در بلندر.pdfاگه کم و کسری داره ببخشید. :)
« آخرین ویرایش: 22 خرداد 1392، 04:00 ب‌ظ توسط علی بهمنی جلالی »

آفلاین knight-rak

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
  • The blender for the next millennium
« پاسخ #4 : 22 خرداد 1392، 04:19 ب‌ظ »
اگر زودتر دیده بودم این تاپیک رو جواب میدادم :oops:
ما که قبلن از برنامه های فارسی نویسی که بود استفاده میکردیم و متن رو از اون کپی میکردیم توی بلندر با اینکه توی خود بلندر دیگه نمی شد تغییری توی متن داد ولی کارمون رو راه مینداخت
البته هیچوقت دنبال فارسی نویس تحت گنو/لینوکس نگشتم و نمیدونم اصلن کسی نوشته یا نه ولی ما با واین اجرا میکردیم و جواب هم میداد
نمیدونم با اینکه میگن از یونیکد پشتیبانی میکنه و خب مطمئن هم هستم که پشتیبانی میکنه ولی هیچوقت دلیل اینکه چرا نمیشه توش مستقیم فارسی نوشت رو پیدا کنم ؟!!! ???  ( هرچند زیاد هم فارسی نوشتن توش بکارم نمیاد! )

---- پ.ن
دومین سوال رو یادم رفت جواب بدم : اگر بخوای میتونی کل محیط رو هم فارسی کنی چون خیلی راحت میشه هر لغتی که توی برنامه هر رو ترجمه کرد حتی به فارسی ولی تا الآن فک نکنم کسی این کارو انجام داده باشه ( و اگر نظر شخصی من هم بخوای میگم که اینکارو نکن چون اوضاع خیلی خراب میشه و اصلن متوجه نمیشی که داری چکار میکنی خیلی از کلمات رو نمیشه جایگزین فارسی براشون پیدا کرد اونوقت میشه مثل چرخ بال !!!!!!!! )

درضمن فایل رو هم اگر خواستی توی یکی از کلود ها آپلود کن تا لینکش از بین نره و بعدش بازم اگر خواستی توی سایت blendermania توی انجمنش ارسال کن تا کاربرایی هم که میرن اونجا هم ببیننش

موفق باشید
« آخرین ویرایش: 22 خرداد 1392، 04:30 ب‌ظ توسط knight-rak »
سر تسلیم منو خشت در میکده ها ، مدعی گر نکند فهم سخن گو سر و خشت

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 23 خرداد 1392، 09:19 ق‌ظ »
ممنون که پاسخ دادید. بعضی از جاهاش ترجمه شده برای این کار می‌تونید به قسمت File >> user preferences سر برگ system بروید و بر تیک گزینه‌ی International Font کلیک کنید در ادامه دکمه‌ی language کلیک کنید ،بعد فارسی را برگزینید و کلید interface را هم بفشارید.
 :)
« آخرین ویرایش: 25 خرداد 1392، 10:45 ق‌ظ توسط علی بهمنی جلالی »

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
« پاسخ #6 : 24 خرداد 1392، 02:25 ب‌ظ »
خیلی ممنون از راه حلتون . من هم خیلی وقت پیش دنبالش بودم و به نتیجه نرسیدم و بیخیال شدم :)

آفلاین Seyyed Morteza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
  • به موقع اش!
    • یک گرافیست تازه کار
« پاسخ #7 : 29 مهر 1392، 01:57 ب‌ظ »
سلام
راه حل جالبی بود ولی خب از برگردان کردن نرم افزار فقط ده درصدش پارسی بوده و 90 درصد دیگه اش عربی برگردان شده!!!
اگرچه شما برای یادگیری نرم افزار قدرتمند بلندر نیازی به پارسی کردن اون ندارید!!!!!
ٌٌWWW.One-Graphist.ir

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
« پاسخ #8 : 10 آبان 1392، 08:27 ب‌ظ »
من هم با چارچوب کیوی در راست به چپ  نوشتن مشکل داشتم ، مثل بلندر.
بعد از این که گشتم به یک نرم‌افزار تحت گنو/لینوکس برخوردم به اسم fribidi که توسط بهداد اسفهبد نوشته شده.
بعد از کامپایل و نصب ، در ترمینال اجراش کردم و متن رو که می‌نویسیم برامون درست می‌کنه (یه چیزی مثل فارسی‌نویس‌هایی که قبلا توی ویندوز استفاده می‌کردیم )
خب دیگه از حالا لازم نیست سختی از آخر به اول چیدن حروف رو بکشید ، fribidi این کار رو انجام می‌ده !

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #9 : 10 آبان 1392، 08:50 ب‌ظ »
من هم با چارچوب کیوی در راست به چپ  نوشتن مشکل داشتم ، مثل بلندر.
بعد از این که گشتم به یک نرم‌افزار تحت گنو/لینوکس برخوردم به اسم fribidi که توسط بهداد اسفهبد نوشته شده.
بعد از کامپایل و نصب ، در ترمینال اجراش کردم و متن رو که می‌نویسیم برامون درست می‌کنه (یه چیزی مثل فارسی‌نویس‌هایی که قبلا توی ویندوز استفاده می‌کردیم )
خب دیگه از حالا لازم نیست سختی از آخر به اول چیدن حروف رو بکشید ، fribidi این کار رو انجام می‌ده !

دمت گرم :)

+1