سلام به همه ی زحمت کشان گسترش گنو/لینوکس
امسال سر کلاس ویژوال بیسیک با اینکه از قبل می دونستم Ide جالبی برای بیسیک نیست از استاد پرسیدم ide بیسیک روی لینوکس نداره؟
بگذریم که چه جواب عجیبی گرفتم.
اما آخر کلاس و روزهای بعد حدود ۵ نفری از خصوصیات لینوکس پرسیدن و بعضی هم سی دی رو خواستن برای نصب کردن.
امسالم که زورکی بمون درس سیستم عامل رو ویندوز دادن! ولی هرجا بشه گذری به لینوکس میزنم مخصوصا کرنلش و خصوصیاتش...
اگر به تحقیق پایانی سیستم عامل هم کشید دوست دارم در خصوص لینوکس ارائه بدم.
خلاصه اینکه خیلی از مردم براشون لینوکس یک چیز عجیبه
و هم اینکه اصلا برنامه نداره و ...
ولی علاقه مندان به نرم افزار ازاد باید به روش هایی این دید منفی رو بردارن و به شیوه های مختلف بقیه رو علاقه مند کنن
قراره چند نفر از همین افراد ۹.۱۰ رو از shipit.ubuntu سفارش بدن
اگر هم خدا یاری بکنه قصد دارم به محض دانلود ۹.۱۰ که ۱۰ ساعت بیشتر فکر نکنم طول بکشه. فرداش نزدیک ۷ تا رایت کنم و بزنم داخل برد دانشگاه که به صورت رایگان در اختیار بقیه قرار بگیره.
حداقل مزیتش اینه که چشم مردم عادت میکنه و گنوی بیچاره که گوزنه از غول بودن می افته
نکته جالب اینکه متوجه شدم خیلی ها دنبال لینوکس هستن ولی امکانات و اطلاعاتش رو ندارن به طور مثال یکی از همدانشگاهی هام که بعد ازم توضیح نصب رو خواست برای برنامه نویسی رو یک سری مداره بخصوص شرکتشون لازم داشت که بلد نبودن نصب کنن و ...
یا یکی دیگه از آشنایانمون که برای robotic می خواست کد بنویسه و گفته بودن از اوبونتو استفاده کنه برای کامپایلر gcc
خلاصه اینکه به قول مولانا، دست از دعوت به سوی اسلام برنمیداریم