انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: گسترش استفاده از سیستم عامل های گنو/لینوکس  (دفعات بازدید: 13098 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین dexidenova

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
  • ? ANy pRobLemS wiTH mY lOGo
سلام دوستان

توی یکی از تاپیک ها بحث حمایت دولت از گنو/لینوگس و نیز اقدامات ما برای گسترش دادن استفاده از گنو/لینوکس شد اما برای بی ربط بودن با اون تاپیک ٫ یه تاپیک مجزا در اینجا براش ایجاد شد

بحث اینه که چرا دولت ایران  از نرم افزارها و سیستم عامل های متن باز حمایت ( کافی ) رو نداره ؟ در حالی که این می تونه براش بسیار سودمند باشه
توجه دارید که ایران خواستار پیوستن به کنسرسیوم تجارت جهانی است و یکی از ملزومات این عمل اجرای کامل قانون حق تالیف و نشر ( کپی رایت ) هستش که اگر این کار بشه لااقل باید همه ( تاکید می کنم همه ) سیستم عامل های حاضر بر روی کامپیوتر های ادارات و سازمان های دولتی ( و همچنین نرم افزار هاشون ) باید همگی لایسنس بگیرن که این مستلزم پرداخت یک پول هنگفت به کشورهای خارجی ( بالاخص امریکا ) است. ( یک دفعه نمی دونم کجا خوندم که اگر اینکار بشه حدود بیست میلیارد دلار معادل درآمد نفت در سال ۸۴ باید قلنبه فرستاده بشه دست بیل جون چون همه سیستم های عامل دولتی ( حتی کامپیوتر شخصی رپیس جمهور ! ) ویندوزه و روی اکثر همشون آفیس هم نصبه )
از طرفی با اجرای این قانون می بایست تا کاربرهای شخصی نیز برای تهیه نرم افزارهای مورد نیاز خود مبلغی را پرداخت کنند. و کل این خروج ارزها شاید به اندازه درآمد کل وزارت نفت برای ایران خسارت داشته باشد.

اما بحث مهم تر ( و آنچه هم اکنون و بسهولت قابل اجراست ) گسترش سیستم عامل های گنو/لینوکس در بین دیگر ایرانیان است. از آن جهت بسیار آسان است که نه نیاز به حمایت دولتی و بوروکراسی آن دارد و نه هیچ چیز دیگر . شما هستید و همین Live CD اوبونتو و کمی همت و پشتکار !
سوالاتی که در اینجا و برای این بحث مطرح می شود این است که :

آیا تا به حال شده است در یک محیط غیر معمول ( مثل جمع همکاران و یا دیدارهای خانوادگی ) صحبت اوبونتو را پیش بکشید و از مزایای آن پرده بردارید ؟
آیا تا به حال شده است کانال هایی برای حمایت دولتی ( و نیز شرکت های خصوصی ) بزنید؟
کسانی که تواناییش را دارند آیا تا به حال شده است که در یک محیط ساده ( یک اتاق و یک کامپیوترلازم است فقط ) کلاس آشنایی و یا حتی آموزش لینوکس راه بیاندازید ؟
کسانی که توانایش را دارند آیا تا به حال شده است در محیط دانشگاه ( بوسیله همکاری انجمن های مختلف علمی ) یک سمینار درباره قابلیت های لینوکس راه بیاندازید ؟ ( میدانیم که تابحال شده ! ولی کم است )
و هزارتا کار دیگه که ما می توانیم برای گسترش استفاده از لینوکس بکنیم و نمی کنیم !
خداحافظي با اوپن سورس !

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
سلام
فکر می کنم موضوع خیلی مهم باشه که همون یکم مقداری بیشتر همت کنیم!
آره! من این کار رو بار ها کردم!   در محیط خانوادگی!  فامیل! و .....
ی موقع توی مسیر و یا اتوبوس تا ببینم یکی یک کتابی دست اش هست که به کامپیوتر مربوط میشه و منم دو دقیقه وقت دارم! :D شروع می کنم!  آخرشم یک دیسک ای چیزی اگه همراه داشته باشم میدم!
شده که برای کار برم جایی و ببینم ملزومات فراهم نیست! یکی دو ساعتی رو که وقت آزاد داشتم برای منشی و مدیر کارمند و ... کلاس آموزش گذاشتم! یک نسخه هم بهشون دادم.
شده که ساعت ها و بارها برای هم دانشگاهی ها حرف زدم و کمک کردم که نصب کنند و شروع به کار کنند! :D

به هر حال! همون طور که گفتید!   :: مواد لازم: یک عدد دیسک زنده (ضروری)  - یک رایانه (غیرضروری) - یک نفر مخاطب (خیلی ضروری)
:)
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • و در روز هشتم دنیای مجازی را آفرید
نمی خوام بشم گالیور و بگم کارمون تمومه
اما با تجربه ای که توی کار در ارگان دولتی پیدا کردم تا زور بالا سرشون نباشه ترجیح می دن چیزی یاد نگیرن. وقتی دولت مجبور می کنه که برن ICDL یاد بگیرن. اون بماند که چقدر از سرکلاسها جیم می شن و تازه چیزهایی هم که یاد می گیرن تا زمان امتحان یادشون من بگم چی. کاری نداره بیاید یه فرم نظر سنجی درست کنیم. من از همین مجموعه نظر سنجی می کنم هر که هم تونست جای دیگه این کار رو بکنه تا بالاخره معلوم بشه درد چیه؟
حالا من بگم لینوکس رایگانه میگه خب ویندوز هم رایگانه
حالا من بگم امنیت داره می گن من چیزه مهمی ندارم
حالا من بگم غیر انحصاری می گه برو بابا دلت خوشه
حالا من  هی بگم اونا می گن Mp3 پخش می کنه vcd و dvd پخش می کنه. می شه توش عکس دید من می گم آره می گه خب هنر کرده اینکارا رو هم می شه تو ویندوز کرد.
بابا کجای کارید خودتون رو نگاه نکنید کاربرا رو نگاه کنید.
هزار بار مراجعه اما برای همیشه مرخص از دنیای واقعی

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
پاسخ به: گسترش استفاده از سیستم عامل های گنو
« پاسخ #3 : 23 خرداد 1387، 07:42 ب‌ظ »
قبلا هم گفتم الان وقت تبلیغ لینوکس نیست.خیلی از اینایی که میبینید از لینوکس تو وبلاگشون بد میگن دلیلش اینه که یه بار ubi نصب کردن و به علت ناشی‌گری زدن ویندوزشونو پروندن.بعد هم که اومدن تو محیط لینوکس دیدن mp3 پخش نمیکنه ، سخت‌افزاراشونو درست نشناخته و برای شناسوندنش به سیستم احتمالا مجبورن کرنلو دوباره کامپایل کنن ، اینترنت ندارن و وقتی میان تو فروم میگن برای نصب مودم usb چیکار کنیم بهشون میگیم که باید قبل از نصب لینوکس تحقیق میکردین و مودم با پورت LAN میخریدید.
 لینوکس از لحاظ وجود درایور سخت‌اقزار هنوز به هیچ وجه با ویندوز قابل رقابت نیست...ما اگر برای  تبلیغ لینوکس هزاران همایش بر پا میکنیم باید علاوه بر کامپیز بهشون بگیم ممکنه با چه مشکلاتی روبرو بشن.وگرنه ما حق نداریم بعد از اینکه یه نفرو خر!! کردیم که لینوکس نصب کنه بهش بگیم باید اون سخت‌افزاری که من میگم تهیه کنی.هر وقت لینوکس تونست درصد زیادی از سخت‌افزارای پدرومادر دار رو به صورت اتوماتیک نصب کنه(همونطور که الان من از پرینترم بدون نصب driver و فقط با وصل کردن پورت usb دارم استفاده میکنم.یا مثلا کارت‌صدای من بدون نصب درایور داره کار میکنه ولی تو ویندوز باید براش درایور نصب میکردم.اینو بهش میگن یه برتری کمرشکن که میتونه ویندوزو له کنه.فکر کنید طرف ببینه علاوه بر اینکه نیاز به نصب درایورای به مراتب کمتری نسبت به ویندوز داره ضمن اینکه مثلا نرم‌افزار انجام کارای دفتری و ویرایش تصاویر و... بلافاصله بعد از نصب واسش حاضر و آماده‌اس چقدر حال میکنه!) اونوقت آماده‌اس واسه تبلیغ !ولی وقتی ببینه نصب درایور مودم(اگر وجود داشته باشه!) و ساخت کانکشن و فعال کردن visual effectها چه دهنی ازش صاف میکنه توقع دارید جذب بشه؟تازه تو ویندوز میتونه راحت mp3 گوش بده و اینجا باید به اینترنت متصل بشه تا کدکا رو dl کنه و حالا وای به روزی که internet هم نداشته باشه...(اگه من به mp3 گیر دادم دلیلش اینه که اینجا فروم اوبونتو هستش و وقتی صحبت از تبلیغ لینوکس میشه منظور تبلیغ اوبونتو ه.به هر حال اگه اصرار به تبلیغ لینوکس دارید بهتره رو parsix  یا mandriva کار کنید و البته اولویت با پارسیکسه!)
« آخرین ویرایش: 23 خرداد 1387، 07:53 ب‌ظ توسط Tsiang »

آفلاین dexidenova

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
  • ? ANy pRobLemS wiTH mY lOGo
بهتره در همین رابطه اینجا رو بخونید که یکی از دوستانمون زحمتش رو کشیدن : http://ishell.wordpress.com/2008/04/15/argentinanewbill
خداحافظي با اوپن سورس !

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
امسال توی دانشگا برای درس شیوه موضوع لینوکس رو انتخاب کردم
و اینجا بود که علاوه بر اشنا کردن هم کلاسیام با لینوکس 
خودم هم با لینوکس و گنو اشنا شدم
یک مقاله ای که در باره ی ویندوز خوندم و هم برای خودم و
هم برای دانشجوهای دیگه خیلی جالب بود
این بود که سازمان امنیت ملی امریکا همراه با نسخه های ویندوز
یا کلید جاسوسی کار گذاشته
لینک این مقاله رو میزارم اینجا بخونید و شاخ در نیارید :o

http://www.heise.de/tp/r4/artikel/5/5263/1.html
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
یه چیزی خنده دار هم من بگم:
رفتم سراغ یکی از ارگانهایی که مسولیت اوقات فراغت دانش آموزان رو داشت گفتم من حاضرم به صورت افتخاری برای شما تدریس کنم و این طور و اون طور و فلان و چنان اولش خیلی هم تحویل گرفتند ولی بعد که بحث چیزی غیر از ویندوز اومد بهانه اوردند که شما بایستی کارت مربی گری داشته باشی و اله و بله
خوب حالا شما توقع چی دارید ؟!
یا علی

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
یه چیزی خنده دار هم من بگم:
رفتم سراغ یکی از ارگانهایی که مسولیت اوقات فراغت دانش آموزان رو داشت گفتم من حاضرم به صورت افتخاری برای شما تدریس کنم و این طور و اون طور و فلان و چنان اولش خیلی هم تحویل گرفتند ولی بعد که بحث چیزی غیر از ویندوز اومد بهانه اوردند که شما بایستی کارت مربی گری داشته باشی و اله و بله
خوب حالا شما توقع چی دارید ؟!
آخه مشکل اونجا بوده که خودشون می خواستن ویندوز رو یاد بگیرن و نمی دونستند اصلاً لینوکس چی هست؟ باید توضیح می دادید که لینوکس هم یه چیزی مثل ویندوزه که توش موس داره و کیبورد و ... .
باور کنید ها! یه جایی مثل اینجایی که می گید رفته بودم برای کاری، یارو معاونه داشته به مدیره میگفت، یه ویندوز جدید اومده، خیلی جدیدتر از ویستا! توی یه سی دی هم هستش... نسخه 8.04 !!! اسمش ویندوز اوبونتویه! (من هم رفتم جلو توضیح دادم که اون لینوکسه! بعد از کلی حرف زدن ورداشتن گفتن حالا این لینوکس چیکار می کنه؟!)
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین مهدی2

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
پاسخ به: مهم ترین پروژه برای لینوکس
« پاسخ #8 : 06 تیر 1388، 05:45 ق‌ظ »
همه دوستان سلام

در همین ابتدا از شروع کننده تاپیک تقاضا می کنم عنوان تاپیک را به ((( مهم ترین پروژه برای لینوکس ))) تغییر دهد.

بعد از حدود یک سال آشنایی با لینوکس (بخصوص ابونتو ) ؛ توانستم کم وکاستی های سیستم عامل ابونتو را به صورت زیر گزارش دهم
به نظر من مهم ترین کاری که باید برای لینوکس انجام داد این است که کم و کاستی های - اشکالات این سیستم عامل رو پیدا کنیم و با راهکار پیشنهادی لیست کنیم و در اختیار توسعه دهندگان لینوکس و بخصوص ابونتو  و برنامه نویسان علاقه مند به لینوکس قرار دهیم برای شروع این لیست را آماده کردم:

صوت وتصویر ::::::::
برنامه ساخت فیلم :
برنامه ی نیاز است که از تمام فرمت ها ی صوتی - تصویری پشتیبانی کند (مانند برنامه Movie Maker در ویندوز )
رابط گرافیکی ساده داشته باشد(مانند برنامه open movie editor و برنامه Movie Maker در ویندوز)
امکانات زیادی داشته باشد (مانند برنامه Movie Maker در ویندوز)
توانایی تبدیل تمام فرمت ها به یکدیگر را داشته باشد (مانند برنامه VLC )
برنامه رایت CD و DVD
برنامه ی نیاز است که به تواند CDوDVD رایت کند (مانند برنامه ‌Brasero)
برنامه ی نیاز است که بتواند هر فرمت صوتی وتصویری را دریافت   و تبدیل به vcd و video DVD کند(مانند برنامه nero در ویندوز)
« آخرین ویرایش: 06 تیر 1388، 06:27 ق‌ظ توسط مهدی2 »

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: پاسخ به: مهم ترین پروژه برای لینوکس
« پاسخ #9 : 06 تیر 1388، 04:19 ب‌ظ »
همه دوستان سلام

در همین ابتدا از شروع کننده تاپیک تقاضا می کنم عنوان تاپیک را به ((( مهم ترین پروژه برای لینوکس ))) تغییر دهد.

بعد از حدود یک سال آشنایی با لینوکس (بخصوص ابونتو ) ؛ توانستم کم وکاستی های سیستم عامل ابونتو را به صورت زیر گزارش دهم
به نظر من مهم ترین کاری که باید برای لینوکس انجام داد این است که کم و کاستی های - اشکالات این سیستم عامل رو پیدا کنیم و با راهکار پیشنهادی لیست کنیم و در اختیار توسعه دهندگان لینوکس و بخصوص ابونتو  و برنامه نویسان علاقه مند به لینوکس قرار دهیم برای شروع این لیست را آماده کردم:

صوت وتصویر ::::::::
برنامه ساخت فیلم :
برنامه ی نیاز است که از تمام فرمت ها ی صوتی - تصویری پشتیبانی کند (مانند برنامه Movie Maker در ویندوز )
رابط گرافیکی ساده داشته باشد(مانند برنامه open movie editor و برنامه Movie Maker در ویندوز)
امکانات زیادی داشته باشد (مانند برنامه Movie Maker در ویندوز)
توانایی تبدیل تمام فرمت ها به یکدیگر را داشته باشد (مانند برنامه VLC )
برنامه رایت CD و DVD
برنامه ی نیاز است که به تواند CDوDVD رایت کند (مانند برنامه ‌Brasero)
برنامه ی نیاز است که بتواند هر فرمت صوتی وتصویری را دریافت   و تبدیل به vcd و video DVD کند(مانند برنامه nero در ویندوز)

خب اینا که گفتید هست که Kdenlive برای ادیت فیلم و Hyper Video Converter برای تبدیل فرمتها و K3B برای انواع رایت و .... فک کنم باث یه سری به Kubuntu  بزنید  ;D

آفلاین مهدی2

• Jr. Member
  • *
با سلام

درست هست ولی مثلا همین k3b اگر بخواهی وی سی دی بسازی باید اول بری با یک برنامه ی دیگه فیلم رو تغییر بدهی وبعد با این برنامه vcd بسازی
منظورم این هست که تمام این چیز ها بیاد توی یک برنامه دقیقا شبیه برنامه nero نسخه ویندوزی هست

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
نقل‌قول
آخه مشکل اونجا بوده که خودشون می خواستن ویندوز رو یاد بگیرن و نمی دونستند اصلاً لینوکس چی هست؟ باید توضیح می دادید که لینوکس هم یه چیزی مثل ویندوزه که توش موس داره و کیبورد و ... .
باور کنید ها! یه جایی مثل اینجایی که می گید رفته بودم برای کاری، یارو معاونه داشته به مدیره میگفت، یه ویندوز جدید اومده، خیلی جدیدتر از ویستا! توی یه سی دی هم هستش... نسخه 8.04 !!! اسمش ویندوز اوبونتویه! (من هم رفتم جلو توضیح دادم که اون لینوکسه! بعد از کلی حرف زدن ورداشتن گفتن حالا این لینوکس چیکار می کنه؟!)

این که خوبه، من یه بار تو یه جمعی داشتم راجع به قابلیت های کامپیز حرف می زدم و به خیال خودم کار فرهنگی می کردم. بعد یه ساعت یکیشون برگشت گفت این لینوکسی که می گی صفحه اش سیاه و سفیده؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
بسم الله.سلام.
آقا مهدی2،شرمنده ولی شما واقعا فکر میکنی عدم گسترش لینوکس نبودن یه برنامه ساخت فیلم یا چنین چیزیه؟من که تو این 5-6 سال اخیر یه بارم دنبال اینجور کارا نبودم و فکر نمیکنم اولویت خیلی از کاربرای ویندوز یه چنین چیزی باشه.یا در مورد تبدیل یه فرمت به فرمت دیگه هم همینطور.که البته تمام این کارا تو لینوکس شدنیه ولی یه کمی تسلط و آموزش میخواد.
فکر میکنم عمده مسئله تو نگاه اول همونی باشه که دوستان هم گفتن:سخت افزار
ببینین من وقتی همین اوبونتو رو نصب میکنم نه کارت گرافیکمو میشناسه نه رزولوشن درستی داره نه یه سری دکمه های لپتاپم کار میکنه نه مودم دارم بعد اینو میخوام ببرم به یکی نشون بدم بهش چی بگم.از همه بدتر اون مودمه که پیر آدمو در میاره تا نصب میشه سیستم براش مشکل صوتی پیش میاد.
مسئله دیگه اینه که لینوکس هنوزم خیلی به خط فرمان محتاجه.شاید از نظر بعضیا این خوب باشه ولی از نظر کسی که تو خود ویندوز باید یادش بدی که چطوری فلان چیزو نصب کن این یعنی یه سیستم عامل درپیت مربوط به قرون وسطی.
یه مسئله دیگه اینه که حالا اگه طرف با خط فرمانم کنار اومد حالا بیاد یه برنامه رو نصب کنه تازه مصیبت شروع میشه.اگه این برنامه تو مخازن باشه که نیاز به اینترنت داره که اگه بتونه وصلشه باید کلی به خاطر سرعت پایینش حرص بخوره.حالا اگه اومد و نبود باز باید بره بگرده و دانلودش کنه که حالا نصبیدنش براش سخته.ولی یه کاربر معمولی ویندوز یه کیف سی دی داره با 6تا سی دی که همه مشکلاتشو حل میکنه.ولی شما کجای ایران میری در مغازه طرف میگی فلان برنامه لینوکسیشو میخوام و طرف شاخ در نمیاره. ::)
حالا فکر کنین بخواین به طرف یه چیزی مثل اوبونتو رو معرفی کنین.هیچ مشکل سخت افزاری هم ندارین.همون اول طرف میگه زرشک.این همون چیزی بود که میگفتی؟این به mp3 هم پخش نمیکنه.این کدکها هم برا خودشون داستانی ان.
ولی خب فکر میکنم برا اکثر این مشکلا راهی هست.اول اینکه برا معرفیه یه توزیع من حتما پارسیکس رو معرفی میکنم چون این مشکل کدک رو تاحد زیادی نداره و از طرفی ایرانیه.همچنین قالب مشکلاتش تو همین انجمن اوبونتو قابل حله.نرم افزارهای اولیه ای که روش نصبه تا حد زیادی جوابگوی نیاز کاربر عادی است.ولی درمورد اون سخت افزار اگه ما بیایم و چشممون رو رو یه سری از ایده آلهامون مثل آزادی کامل نرم افزار ببندیم میشه مثلا همون پارسیکس رو ریمستر کرد و آخرین درایور کارت گرافیکو توش گنجوند تا کار کنه و مشکلی هم پیش نیاد.نمیدونم برا مودم هم میشه این کارو کرد یا نه؟البته فکر کنم این کارا تو pclinuxos انجام شده"البته مطمئن نیستم"که اگه شده باشه کار تا حد زیادی جلو رفته.بعد از این که طرف یه مدت با لینوکس کار کرد و مزیتهاش رو فهمید اونوقت میاد اونم به دنیای نرم افزار آزاد میپیونده البته قدم قدم.
مسئله دیگه اینه که مثلا الان من تو خونمون خودمو میکشم به داداشم میگم برو تو لینوکس با اون کار کن میگه این چیه یه بازی درس درمون توش نیست.حالا بعد این که من یه بازی جالب تو پارسیکس نصب کردم روزی چند بار تو اتاقم گیر میده داداش لپتاپتو بده برم تو پارسیکس :o .شاید خیلیا مخصوصا کوچیکترا با این وسیله به طرف لینوکس جذب شن.
در مورد خودم باید بگم دانشگاه قبلی که بودم مسئول سایت دانشگاه برا اینکه از شر ویروسا به تنگ اومده بود گرفته بود همه سیستمای سایتو به اوبونتو مجهز کرده بود و همه بجه های دانشگاه یه جورایی مجبور شدن حداقل زوری هم شده با اوبونتو کار کنن و خود منم از اونجا بهش علاقه مند شدم.کلا کار باحالی بود.البته چون اون این سیستما نه سخت افزار جدیدی داشتن نه مودم و نه اسپیکر و همچنین به اینترنت با سرعت مناسب وصل بودن تقریبا غالب مشکلاتی که در بالا بهشون اشاره کردمو نداشتن و یه سری اساتید دانشگاه کامپیوتر اتاقشونو به اوبونتو مجهر کردن و بعضیا شون هم داده بودن به اون مسئول که رو لپتاپشون اوبونتو بریزه.منم به اون مسئول طریقه نصب مودم رو یاددادم که چون خودش بلد نیود کلی حال کرد.من فکر میکنم میشه از این ایده حداقل تو سایت دانشگاهها استفاده کرد و مطمئننا موثر خواهد بود.
جالبه بگم که کم کم در و دیوار پرشده بود از مطالبی در مدح لینوکس خاصه اوبونتو و جیز بودن ویستا و ایکس پی و ...که البته رو بعضیا تاثیر داشت و رفتن طرفش.حالا باقی موندن باهاش یا نه نمیدونم.

پ.ن:فکر کنم رکورد طولانیترین تاپیک فارسی بدون اقتباس یا کپی کردن مطلب رو شکستم؟؟ :D

« آخرین ویرایش: 16 شهریور 1388، 07:18 ب‌ظ توسط mrmrn »
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین مهدی2

• Jr. Member
  • *
سلام
بعد از مطالعه بیشتر حرف شما رو باقاطعیت تصدیق می کنم ???
من هم به همین نتیجه رسیدم که چند ماه هست دنبال درایور ها می گردم تا بریزم داخل دیسک تکمیلی توسلو از همه دوستان می خوام که هر کمکی می تونید بکنید تا دیسک کاملی در بیاد ;)
نقل‌قول
دوستان سلام
ببخشید پرید وسط صحبت نمی خواستم تاپیک جدید بزنم  Embarassed
چند مدتی است که بروی دیسک تکمیلی توسل کار می کنم حالا رسیده ام به بخش درایور
من می خواهم درایور بیشتر سخت افزار ها رو در این سی دی بزارم
سخت افزار های که من درایور با پسوند .debپیدا کردم این چندتا هست
کارت گرافیک
nvidia
ATI
مودم Dil-up
چیپست Canxantمدل Hsf-Hcf-Dgc
چیپست intel مدل 537ep -536ep
چیپست smartlink

مودم ADSL
شرکت Eci مدل ECI HiFocus / B-Focus

حالا در خواست من از دوستان این هست که در ایور های بیشتر اگر دارند اینجا بزارند( بخصوص کارت گرافیک های SIS  - Savage  - S3)تا در این دیسک اضافه بشه تا یکی از مشکلات اصلی کاربران تازه کار حل بشه
در ضمن آیا این مطلب درست هست واگر درست است چند نوع چیپست داریم: Huh?
((مودم ها برند و بسته بندی و شرکت تولید کننده متفاوت دارند و همه این مودم ها از چیپست استفاده میکنند که تعداد نوع این چیپست ها خیلی کم است و برای ساخت درایور مهم چیپست است ))

همچنین این درایور هابرای کدام سخت افزار ها مناسب است Roll Eyes

nvidia-glx_96.43.05+2.6.24.18-24.1_i386.deb

nvidia-glx-new_169.12+2.6.24.18-24.1_i386.deb

xorg-driver-fglrx_7.1.0-8-3+2.6.24.12-17.36_i386.deb

dgcmodem_1.04_i386.deb

driverloader_2.48_k2.6.24_19_generic_ubuntu_i386.deb

eciadsl-usermode_0.12-1_i386.deb

hcfpcimodem_1.19full_k2.6.24_19_generic_ubuntu_i386.deb

hsfmodem_7.68.00.09oem_i386.deb

intel536ep-hardy_3-Philippe.Vouters_i386.deb

intel537ep-hardy_1-Philippe.Vouters_i386.deb

sl-modem-daemon_2.9.10+2.9.9d+e-pre2-5ubuntu4_i386.deb

alsa-driver-linuxant_1.0.20.3_all.deb

CanonPPD_v2.75.zip

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
مهدی۲؟ چه مشکوک!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن