من خیلی وقته این توزیع رو میشناسم ولی تا قبل اومدن نسخه لونا نصبش نکرده بودم
داک پایینیش خیلی خوبه البته رو اوبونتو داکی رو داریم و خیلی خیلی شبیه هستن من ندیدم مخزن خاص داشته باشه و همون مخازن اوبونتو ۱۲.۰۴ هست و توی اونا هم این داک رو پیدا نکردم
والیپر هاش زیبا بودن و با کیفیت که سرچ کردم و والیپر هاشو پیدا و دان کردم ۵۴ مگ بود در حالت فشرده الان روی اوبونتو از اون والیپر ها استفاده میکنم
برنامه موزیکش خیلی جالب نبود به نظر من به شخصه موزیک پلیر و ویدپو پلیر توزیع دپین رو ترجیح میدم (اسمشون dmusic - dplayer فکر کنم هست)
توی عمرم از هیچ نرم افزار تقویمی استفاده نکردم چه آنلاین (تقویم گوگل) چه نرم افزار کلاینت روی هیچ سیستم عاملی کلا ظاهرشون منو یجوری میکنه !
بیشتر از یونیتی فضای دسکتاپ رو اشغال میکنه و من دوست ندارم برنامه هام کوچیک باشن (اگه منو سراسری داشت یا این که موقع ماکسیموم کردن منو بالا محو میشد اینجوری نمیشد مثل گنوم شل هست که اون منو به درد نخور بالا همیشه هست و پایینش برنامه قرار میگیره
تم اولیش هم زیاد به دل نمیشینه ولی این پست که گفتین چجوری تم و ... بهش اضافه کنیم خیلی خوشگل شده بود
در کل به نظر منم راحت میشه گنوم شل - یونیتی - سینامون - ایکس فیس رو شبیه لونا کرد ولی خوب قبلا زحمتش رو کشیدن ولی به نظر من با سینامون بهتر میشه ساخت ! حالا در آینده میسازم دسکشات میزارم کیف کنید
در کل همون اوبونتو ۱۲.۰۴ هست با ظاهری که بهینش کردن برای خودشون کسی از ظاهرش خوشش بیاد میتونه بره نصب کنه
البته این که بری لونا نصب کنی و بعد شکل اوبونتو بکنیش هم شدنیه در کل لینوکس ها اغلب همشون یه چیز هستن و میشه روی هر توزیعی هر کاری انجام داد اینام که بیسشون یه چیزه و حتی مخازنشونم یکسانه ...