انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: من از امروز میخوام از اوبونتو استفاده کنم کدام نسخه را نصب کنم؟  (دفعات بازدید: 5472 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Majid Aghamohamadian

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
نقل‌قول
شما یه خرابکاری کردید و باعث شده که تنظیمات در user تون ذخیره نشه! مثلا ممکنه توی پوشه‌ی home چندتا فایل که اسمشون با . شروع میشه رو پاک کرده باشید. راه حلش هم اینه که یه user جدید بسازید. برای ساختن user جدید به مسیر زیر برید:
system setting --> user accounts

سلام و ممنون از جواب کاملتون
راستش من بخاطر امتحانات زیاد نمیتونم بیام وجوابتون رو رو سیستمم امتحان کنم
اما این قسمت رو تونستم کامل چک کنم
 سوال من به طور واضح این بود که بوکمارک ها تو قسمت sidebar بعد از ریستارت سیتم نمایش داده نمیشن.
خوب یه یوزر جدید ساختم تمام فایل هایی که تو پوشه home با . شروع میشن  رو با فایل های پوشه home یوزر اصلیم مقایسه کردم و فقط یه فایل نبود تو یوزر اصلیم اونم جایگذاری کردم که بعد از رستارت باز همینجوری شد.
هرکاری شد کردم اما حل نشد.تو یوزر جدید هم بوکمارک هام رو چک کردم اما نتیجه ای جز این نگرفتم .
نتیجه ای که گرفتم این بود که فقط  پوشه هایی رو که تو قسمت home هستند رومیشه توقسمت sidebar به صورت همیشگی بوکمارک کرد که بعد از ریستارت هم نمایش داده بشن.
اگه تو سیستم بقیه خلاف نتیجه من ثابت میشه مثلا پوشه های موجود تو پارتیشن home/ (که هدف منم مارک همین پوشه هاست ) روهم میشه بوکمارک کرد طوری که بعد از ریستارت نمایش داده بشن تو قسمت sidebar ,بگن تا ببینم از سیستم من مشکل هست یا کلا همینجوریه.
ممنونم بازم
« آخرین ویرایش: 30 دی 1392، 01:21 ب‌ظ توسط majid am »

آفلاین tdhmh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 149
نقل‌قول
شما یه خرابکاری کردید و باعث شده که تنظیمات در user تون ذخیره نشه! مثلا ممکنه توی پوشه‌ی home چندتا فایل که اسمشون با . شروع میشه رو پاک کرده باشید. راه حلش هم اینه که یه user جدید بسازید. برای ساختن user جدید به مسیر زیر برید:
system setting --> user accounts

سلام و ممنون از جواب کاملتون
راستش من بخاطر امتحانات زیاد نمیتونم بیام وجوابتون رو رو سیستمم امتحان کنم
اما این قسمت رو تونستم کامل چک کنم
 سوال من به طور واضح این بود که بوکمارک ها تو قسمت sidebar بعد از ریستارت سیتم نمایش داده نمیشن.
خوب یه یوزر جدید ساختم تمام فایل هایی که تو پوشه home با . شروع میشن  رو با فایل های پوشه home یوزر اصلیم مقایسه کردم و فقط یه فایل نبود تو یوزر اصلیم اونم جایگذاری کردم که بعد از رستارت باز همینجوری شد.
هرکاری شد کردم اما حل نشد.تو یوزر جدید هم بوکمارک هام رو چک کردم اما نتیجه ای جز این نگرفتم .
نتیجه ای که گرفتم این بود که فقط  پوشه هایی رو که تو قسمت home هستند رومیشه توقسمت sidebar به صورت همیشگی بوکمارک کرد که بعد از ریستارت هم نمایش داده بشن.
اگه تو سیستم بقیه خلاف نتیجه من ثابت میشه مثلا پوشه های موجود تو پارتیشن home/ (که هدف منم مارک همین پوشه هاست ) روهم میشه بوکمارک کرد طوری که بعد از ریستارت نمایش داده بشن تو قسمت sidebar ,بگن تا ببینم از سیستم من مشکل هست یا کلا همینجوریه.
ممنونم بازم
برای من که درس کار میکنه
از چه فایل منجری استفاده میکنی؟

• Full Member
  • *
نقل‌قول
برای من که درس کار میکنه
از چه فایل منجری استفاده میکنی؟
متوجه منطورتون نشدم :'(
من داخل پوشه media یه پوشه ادمین دارم که اسم یوزرمه یعنی majid. همین پوشه majidروهم میتونم مارک کنم اما پوشه های داخلش که هدفم هستن رو وقتی مارک میکنم و ریستارت میکنم سیستمو ,مارکهام از دست میرن. ](*,) :'(
نقل‌قول
شما دوتا گرافیک دارید؟ اگر نه که همون کرنل درستش میکنه. اگر آره از نرم‌افزار bumblebee استفاده کنید:
کد: [انتخاب]

http://wiki.ubuntu.ir/HardwareSupport/%E2%80%8CBumblebee?highlight=%28bumblebee%29

بله دوتا گرافیک دارم
مدل لپ تاپم dell n5010 هستش , ati, amd گرافیکم هستن

برنامه bumblebeeرو یکم تحقیق کردم تو انجمن و اینجور که فهمیدم باعث داغ شدن سیستم میشه اخرشم گرافیک رو نصب نمیکنه

نقل‌قول
ببینید به طور کلی سرعت مربوط میشه به سخت‌افزار و طریقه‌ی ارتباط سیستم‌عامل با سخت‌افزار (یعنی همون کرنل) ۱۲.۰۴ تا کرنل ۳.۴ ساپورت میکنه در حالیکه ۱۳.۱۰ از کرنل ۳.۱۲ استفاده میکنه (یا شایدم ۳.۱۳ دوستان تصحیح کنن لطفا) خب به‌تبع رابطه‌ی ۱۳.۱۰ باسخت‌افزار قویتر هستش ولی با اومدن ۱۴.۰۴ که stable هستش و از جدیدترین نسخه‌ی کرنل استفاده میکنه خیلی از مشکلات حل میشه.

اینجوری خوب یعنی سرعت 12.04کمتره دیگه :'(
12.04 فرقش با 13.10 از لحاظ سرعت زیاده؟ :'(

راستی موضوع تایپیک رو انتخاب 12.04 یا 13.10 هستش .مطالبم بیربط نباشه؟ ???
ممنون

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
نقل‌قول
بله دوتا گرافیک دارم
برنامه bumblebeeرو یکم تحقیق کردم تو انجمن و اینجور که فهمیدم باعث داغ شدن سیستم میشه اخرشم گرافیک رو نصب نمیکنه
یه لینک از مشخصات لپتاپت میدی؟
Bumblebee برای ترکیب گرافیک Intel و Nvidia هست.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین بی نام تا اطلاع ثانوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 401
اگه تو سیستم بقیه خلاف نتیجه من ثابت میشه مثلا پوشه های موجود تو پارتیشن home/ (که هدف منم مارک همین پوشه هاست ) روهم میشه بوکمارک کرد طوری که بعد از ریستارت نمایش داده بشن تو قسمت sidebar ,بگن تا ببینم از سیستم من مشکل هست یا کلا همینجوریه

این جملات بالا نقیض همدیگه هستند که. من آخر متوجه نشدم، شما داخل دایرکتوری home میتونید بوک‌مارک کنید یا نه؟

اینجوری خوب یعنی سرعت 12.04کمتره دیگه :'(
12.04 فرقش با 13.10 از لحاظ سرعت زیاده؟ :'(

نه زیاد نیست. ۱۲.۰۴ نصب کنید بهتره.

نقل‌قول
بله دوتا گرافیک دارم
Bumblebee برای ترکیب گرافیک Intel و Nvidia هست.

بله درست هست. bumblebee فقط برای خاموش کردن گرافیک nvidia به‌کار میره. تا جاییکه من اطلاع دارم با ati نمیشه کاری کرد. باید منتظر باشید تا شاید بعدها درایور این کارت گرافیک به کرنل اضافه بشه و یا حداقل یه نرم‌افزار 'خاموش کن' مثل بامبل‌بی براش بیاد.

• Full Member
  • *
نقل‌قول
    اگه تو سیستم بقیه خلاف نتیجه من ثابت میشه مثلا پوشه های موجود تو پارتیشن home/ (که هدف منم مارک همین پوشه هاست ) روهم میشه بوکمارک کرد طوری که بعد از ریستارت نمایش داده بشن تو قسمت sidebar ,بگن تا ببینم از سیستم من مشکل هست یا کلا همینجوریه

این جملات بالا نقیض همدیگه هستند که. من آخر متوجه نشدم، شما داخل دایرکتوری home میتونید بوک‌مارک کنید یا نه؟

ببینین من سه تا پارتیشن دارم
swap
/
home/
 در باره پارتیشن سومی باید بگم که  وقتی مهاجرت میکردم ,به پارتیشن های ویندوزم جز c دست نزدم.اومدم ابونتو دیدم نمیتونه اونارو پیدا کنه.ازونجایی که دنبال بهونه میگشتم واسه فرمت این پارتیشن ها اونارو از قسمت Disks انتخاب کردمو فرمتشون کردم و جمعشون کردم تو یه پارتیشن وبااسم my hard واسه ابونتو شناسوندم.که این میشه به عبارت نه چندان درست پارتیشنhome/.
حالا این my hard توی ادرس  media--->majid--->my hard قرار داره
.تا پوشه majid رو میشه به صورت پایدار که بعد ریستارت هم نمایان باشن به بوکمارک اضافه کرد اما my hard و پوشه های داخلش رو اگه اضافه کنم به بوکمارک هام ,پایدار نمیمونن و بعد از رستارت ناپدید میشن.
الان خودم یه احتمال میدم که شاید شاید به خاطر فاصله ای باشه که بین اسم پارتیشن جدیدم گذاشتم یعنی my hard شاید مسخره باشه فکرمااا
دارم اطلاعاتم رو جابجا میکنم تا یه بارم فرمتش کنم و با اسم بدون فاصله به ابونتو بشناسونم.اگه درست شد.

نقل‌قول
نه زیاد نیست. ۱۲.۰۴ نصب کنید بهتره.
پس اگه امتحانام تموم شد میرم 12.04  \\:D/

نقل‌قول
راهی هست با دستوری این لیست رو بیارم یا باید برم به سایت سازنده و اطلاعات دقیق رو ازونجا بیارم؟ راستی nvidia نداره سیستمم
فک کنم همین intel -amd گرافیکام:)

نقل‌قول
بله درست هست. bumblebee فقط برای خاموش کردن گرافیک nvidia به‌کار میره. تا جاییکه من اطلاع دارم با ati نمیشه کاری کرد. باید منتظر باشید تا شاید بعدها درایور این کارت گرافیک به کرنل اضافه بشه و یا حداقل یه نرم‌افزار 'خاموش کن' مثل بامبل‌بی براش بیاد.
:'( :'( :'( :'( :'(
درضمن واقعا ممنون از حوصلتون واسم ;)
« آخرین ویرایش: 01 بهمن 1392، 11:17 ق‌ظ توسط majid am »

آفلاین بی نام تا اطلاع ثانوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 401
ببینین من سه تا پارتیشن دارم
swap
/
home/
 در باره پارتیشن سومی باید بگم که  وقتی مهاجرت میکردم ,به پارتیشن های ویندوزم جز c دست نزدم.اومدم ابونتو دیدم نمیتونه اونارو پیدا کنه.ازونجایی که دنبال بهونه میگشتم واسه فرمت این پارتیشن ها اونارو از قسمت Disks انتخاب کردمو فرمتشون کردم و جمعشون کردم تو یه پارتیشن وبااسم my hard واسه ابونتو شناسوندم.که این میشه به عبارت نه چندان درست پارتیشنhome/.
حالا این my hard توی ادرس  media--->majid--->my hard قرار داره
.تا پوشه majid رو میشه به صورت پایدار که بعد ریستارت هم نمایان باشن به بوکمارک اضافه کرد اما my hard و پوشه های داخلش رو اگه اضافه کنم به بوکمارک هام ,پایدار نمیمونن و بعد از رستارت ناپدید میشن.
الان خودم یه احتمال میدم که شاید شاید به خاطر فاصله ای باشه که بین اسم پارتیشن جدیدم گذاشتم یعنی my hard شاید مسخره باشه فکرمااا
دارم اطلاعاتم رو جابجا میکنم تا یه بارم فرمتش کنم و با اسم بدون فاصله به ابونتو بشناسونم.اگه درست شد.

حالا متوجه شدم. ربطی به اسمی که براش گذاشتید نداره. این پارتیشن هر دفعه که شما سیستم رو روشن کنید mount میشه و بعد از خاموش شدن سیستم unmount میشه. خب واضحه که هروقت سیستم رو روشن میکنید تنظیمات بوک‌مارک مربوط به این پوشه از بین میره، چون دفعه‌ی قبلی که سیستم رو خاموش کردید کاملا جدا شده و با روشن شدن دوباره چسبیده. اگر میخواین این مشکل رو نداشته باشین وقتی خواستید ۱۲.۰۴ رو نصب کنید این فضا رو به پارتیشن home اختصاص بدید.

درضمن واقعا ممنون از حوصلتون واسم ;)

ما اینجا دور هم جمع شدیم تا تبادل اطلاعات بکنیم. خوش اومدید

• Full Member
  • *
نقل‌قول
حالا متوجه شدم. ربطی به اسمی که براش گذاشتید نداره. این پارتیشن هر دفعه که شما سیستم رو روشن کنید mount میشه و بعد از خاموش شدن سیستم unmount میشه. خب واضحه که هروقت سیستم رو روشن میکنید تنظیمات بوک‌مارک مربوط به این پوشه از بین میره، چون دفعه‌ی قبلی که سیستم رو خاموش کردید کاملا جدا شده و با روشن شدن دوباره چسبیده. اگر میخواین این مشکل رو نداشته باشین وقتی خواستید ۱۲.۰۴ رو نصب کنید این فضا رو به پارتیشن home اختصاص بدید.

خب پس کلا فهمیدم قضیه چیه.حساب این پارتیشن رو از بقیه سوا میکنم تو کارهام.ممنون واسه توضیحتون
نقل‌قول
ما اینجا دور هم جمع شدیم تا تبادل اطلاعات بکنیم. خوش اومدید
واقعا کشته مرده این فروم و این کمکای بدون چشم داشت اعضای این فرومم
اگه یه زمانی منم ازین وضع اماتوریه شدیدم دربیام ایشالا حتما همین روش رو مثل شما و اعضای فروم ادامه میدم :)
مرسی