نتیجه ای که گرفتم این بود که فقط پوشه هایی رو که تو قسمت home هستند رومیشه توقسمت sidebar به صورت همیشگی بوکمارک کرد که بعد از ریستارت هم نمایش داده بشن.
اگه تو سیستم بقیه خلاف نتیجه من ثابت میشه مثلا پوشه های موجود تو پارتیشن home/ (که هدف منم مارک همین پوشه هاست ) روهم میشه بوکمارک کرد طوری که بعد از ریستارت نمایش داده بشن تو قسمت sidebar ,بگن تا ببینم از سیستم من مشکل هست یا کلا همینجوریه
این جملات بالا نقیض همدیگه هستند که. من آخر متوجه نشدم، شما داخل دایرکتوری home میتونید بوکمارک کنید یا نه؟
ببینین من سه تا پارتیشن دارم
swap
/
home/
در باره پارتیشن سومی باید بگم که وقتی مهاجرت میکردم ,به پارتیشن های ویندوزم جز c دست نزدم.اومدم ابونتو دیدم نمیتونه اونارو پیدا کنه.ازونجایی که دنبال بهونه میگشتم واسه فرمت این پارتیشن ها اونارو از قسمت Disks انتخاب کردمو فرمتشون کردم و جمعشون کردم تو یه پارتیشن وبااسم my hard واسه ابونتو شناسوندم.که این میشه به عبارت نه چندان درست پارتیشنhome/.
حالا این my hard توی ادرس media--->majid--->my hard قرار داره
.تا پوشه majid رو میشه به صورت پایدار که بعد ریستارت هم نمایان باشن به بوکمارک اضافه کرد اما my hard و پوشه های داخلش رو اگه اضافه کنم به بوکمارک هام ,پایدار نمیمونن و بعد از رستارت ناپدید میشن.
الان خودم یه احتمال میدم که شاید شاید به خاطر فاصله ای باشه که بین اسم پارتیشن جدیدم گذاشتم یعنی my hard شاید مسخره باشه فکرمااا
دارم اطلاعاتم رو جابجا میکنم تا یه بارم فرمتش کنم و با اسم بدون فاصله به ابونتو بشناسونم.اگه درست شد.
نه زیاد نیست. ۱۲.۰۴ نصب کنید بهتره.
پس اگه امتحانام تموم شد میرم 12.04
یه لینک از مشخصات لپتاپت میدی؟
راهی هست با دستوری این لیست رو بیارم یا باید برم به سایت سازنده و اطلاعات دقیق رو ازونجا بیارم؟ راستی nvidia نداره سیستمم
فک کنم همین intel -amd گرافیکام:)
بله درست هست. bumblebee فقط برای خاموش کردن گرافیک nvidia بهکار میره. تا جاییکه من اطلاع دارم با ati نمیشه کاری کرد. باید منتظر باشید تا شاید بعدها درایور این کارت گرافیک به کرنل اضافه بشه و یا حداقل یه نرمافزار 'خاموش کن' مثل بامبلبی براش بیاد.
درضمن واقعا ممنون از حوصلتون واسم