از این جهت، این نظر سنجی درست مثل این می مونه که کسی بپرسه که چقدر آقای هه ژار معروفی یا آقا و یا خانم X به موضوعات جواب می دن. حالا چقدر جوابش موثره که یه عضو انجمن چقدر کمک می کنه یا نه، نظری ندارم.
والا من چیزی بلد نیستم تا کمکی بکنم ولی هر جا چیزی پیدا کردم نوشتم .
ولی من بحثم ی چیز دیگه هستش.
شما حتما ی جایی هست که بتونید لیست کسایی که خیلی خوب می تونن با حد اقل اوبونتو کار کنند رو دارید که البته ما اینجا به عنوان تیم مدیران و ... میشناسیمشون .
من الان بیشتر از ۴ ماهه که دارم این تالار رو می خونم و گاهی هم به مطالب قبلی سر میزنم .
جالب بود واسم اسامی یی که به عنوان مدیر یا ... در سالهای قبل مطالبی ازشون پست شده که اتفاقا خیلی هم جالب بودن ولی من تو این چند ماهه حتی اسمشون رو هم ندیده بودم که زحمت بگشن و حد اقل ی علامت + جلوی بعضی مطالب بندازن که روحیه ای به تازه کارا داده باشن . من باورم نمیشه ی نفر نتونه هفته ای یک بار و واسه یک ساعت به فورومی که توش مدیره سر بزنه و ی کمی مطالب رو بازدید و ی نظراتی جهت بهبود کار دوستان و کمک به بقیه بده .
راستی اینکه کسی بابت کمک پولی نمی گیره باید یادمون باشه همین دوستان هم بابت استفاده از لینوکس و کمک هایی که قبلا گرفتن پولی ندادن .
و اگه این فراموششون شده پس فلسفه لینوکس رو فراموش کردن .
راستی بعضی از دوستان می گفتن شاید واسه من بد بشه که همچین تاپیکی زدم . و دیگه بهم کمکی نشه ولی انصافا بچه ها خیلی از این ماه ترن که این مطالب باعث ... بینمون بشه . من فقط نیتم ایجاد انگیزه هستش و بس .
و البته نظر سنجی هم چیز جالبی رو نشون نمیده .