انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

‫به نظر شما اعضای مدیریت سایت (گروه راهبران - ناظرین ویژه و ... ) چه قدر در کمک به تازه کاره ها به خودشون زحمت میدن ؟

خیلی کمک می کنن
2 (8.7%)
کمک می کنن
5 (21.7%)
گاهی پیداشون میشه
13 (56.5%)
به ندرت
3 (13%)
من که کسی رو ندیدم
0 (0%)

مجموع آرای اعضا: 23

نویسنده موضوع: نظر سنجی در مورد تیم مدیریت تالار  (دفعات بازدید: 4696 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین هه ژار معروفی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
  • http://mahalug.wordpress.com
    • لاگ مهاباد
نظر سنجی در مورد تیم مدیریت تالار
« : 02 اسفند 1387، 08:52 ب‌ظ »
ممنون میشم اگه دلیل انتخابتون رو شرح بدید .
راستی اگه از دستم دلخور شدین بگین تا سرمو بندازم پایین و برم
فقط نیتم ایجاد انگیزه بود .
هر که بامش بیش برفش بیشتر
« آخرین ویرایش: 02 اسفند 1387، 10:26 ب‌ظ توسط هه ژار معروفی »
http://mahalug.wordpress.com/   تازه های لینوکس و اینترنت

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: نظر سنجی در مورد تیم مدیریت تالار
« پاسخ #1 : 02 اسفند 1387، 08:57 ب‌ظ »
متاسفانه فقط دوست عزیزم حسین حسن زاده  ( Hosein-Mec )  حضور پر رنگی داره و بقیه کمتر پیدا میشن   ::) بنظرم با عضویت در تیم مدیریت باید حضور کاربر پر رنگ تر بشه
« آخرین ویرایش: 02 اسفند 1387، 09:01 ب‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین هه ژار معروفی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
  • http://mahalug.wordpress.com
    • لاگ مهاباد
« پاسخ #2 : 02 اسفند 1387، 09:23 ب‌ظ »
من که امیدوارم بیشتر به فکر مشکلات بچه ها باشن.
و یادشون باشه خودشون هم ی زمانی تازه کار بودن
و مشکلاتی که واسشون خنده داره ی زمانی شاید بزرگترین مشکلشون بوده
http://mahalug.wordpress.com/   تازه های لینوکس و اینترنت

آفلاین dingdang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
« پاسخ #3 : 02 اسفند 1387، 09:31 ب‌ظ »
متاسفانه فقط دوست عزیزم حسین حسن زاده  ( Hosein-Mec )  حضور پر رنگی داره و بقیه کمتر پیدا میشن   ::) بنظرم با عضویت در تیم مدیریت باید حضور کاربر پر رنگ تر بشه
اونم چون دوستِ شماست؟ p-:

اول باید دید وظیفه این دوستان ناظر و مدیر و راهبر چیه؟ شاید اصلا کارشون چیز دیگس و توقع بیجایی باشه که انتظار داشتیم روزی به n تا سوال جواب بدند مثلا.
وظیفه‌ی ناظر غیر از نظارت کردنه؟

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 02 اسفند 1387، 09:57 ب‌ظ »
به سلام  dingdang چطوری خوبی  ;) در مورد وظیفه ناظری هم الان بیشتر علی فعاله (mohi) ولی دینگی خوبه که بیشر باشن نه اینکه وقتی درجه کاربری تغییر کرد بشن ستاره سهیل معنی نداره بگم خب حالا من شدم ناظر مثلا و یا راهبر خب پس بقیه جواب بدن و یا راهنمایی کنن من همون طبق اسمم نظارت میکنم دیگه بدین شکل حیفه اصلا کسی ناظر بشه خب اینجوری خیلی کاربرا از نعمت وجودش محروم میشن درسته ؟

آفلاین alis313

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 313
  • هو معکم اینما کنتم
« پاسخ #5 : 02 اسفند 1387، 11:18 ب‌ظ »
از بین بچه های گروه مدیریت  Hosen-mec خیرش به دیگران بیشتر از بقیه بچه های مدیریت می رسه من واقعا دوسش دارم چون هر موقع دیدم با صبر و حوصله واقعا عجبی مو شکافانه سعی می کنه مشکلات دوستان را حل کنه و عجیب اینجاست که همیشه پیگیر این موضوع هست تا مشکل واقعا حل بشه بازم می گم با وجودی که ندیدمش و باهاش اشنایی ندارم ولی واقعا دوسش دارم و بهش خیلی احترام می ذارم بهر حال خداوند همه دوستان را حفظ کناد و خیر فراوان دهاد. [-o< [-o< [-o<
« آخرین ویرایش: 06 اسفند 1387، 11:28 ق‌ظ توسط tux313 »

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #6 : 02 اسفند 1387، 11:39 ب‌ظ »
با سلام
به نظر من کمک کننده ترین کاربر سایت علیرضا طالقانی بود که فقط یک عضو عادی بود و نمی‌دونم چرا چند وقتیه از حضورش توی انجمن خبری نیست و یکم غیرعادیه . :?:
درباره افراد دیگر هم حسن آقا واقعا در ارایه‌ی خبر تبحر دارند و حسین آقا هم تا جایی که میتونند کمک می‌کنند ولی در کل دوستان قدیمی کم لطف شدند و دست ما تازه واردها رو نمی‌گیرند . [-(
از tux313 و toti هم بابت معرفی نرم‌افزارها تشکر می‌کنم که در نوع خود واقعا قابل تقدیره . =D>
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
« پاسخ #7 : 03 اسفند 1387، 10:58 ب‌ظ »
منم جز حسین جان تک و توک کسه دیگه ایو دیدم. راستی غیبت آقای طالقانی خیلی واضحه.
البته مطمئنن کار دارن و وقتشون کمابیش پره وگرنه تو استادیشون هیچ شکی نیست
« آخرین ویرایش: 03 اسفند 1387، 11:00 ب‌ظ توسط پیام »
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #8 : 06 اسفند 1387، 06:09 ق‌ظ »
سلام جا داره كه از اينجا به همه ي مديران فروم خسته نباشيد عرض كنم و يك تشكر ويژه هم از sorena (ناظر انجمن) داشته باشم
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
« پاسخ #9 : 06 اسفند 1387، 08:29 ق‌ظ »
سلام

شاید یکم داریم تند میریم

معمولا خیلی به ندرت پیش میاد که یه سئوالی توی فروم بی جواب بمونه . این وسط من بی سواد وقتی یه سئوال میبینم سریع دست به کار میشم گوگل میکنم ، از این میپرسم از اون میپرسم تا جواب رو بدست بیارم و بزارم توی فروم .

حالا اگر مدیران سایت خیلی سریع این سئوال رو جواب بدن ، خوب من دیگه نمیتونم با جواب دادن بار علمی خودم رو زیاد کنم ( البته در نهایت شاهد این هستیم که بعد گذشت زمان یکی از مدیران یا ناظرین جواب گو هستند )

این یه پروسه هستش که از مبتدی شروع میشه و میره بالا ، تا یه جا که دیگه سئوالات تکراری میشه و خیلی کم دوستانی مثل حسین عزیز یا علیرضا گرامی پیدا میشند که با این صبر و شکیبائی پاسخ گو باشند

خودم گزینه گاهی پیداشون میشه رو زدم ولی دلیلش به نظرم میدون دادن به بقیه هستش ، نه کم لطفی .

امیدوارم هر جا که هستند موفق باشند

پینوشت : ولی خدائی بعضیا جاشون واقعا خالیه و دلمون براشون تنگ شده ، هم برای خودشون و هم برای مطالب پر بارشون . البته این افراد کم نیستند ولی به شخصه ارادت خاصی نسبت به سید مهدی ، جناب اهتمام ، جناب طالقانی ، لومیون ، سورنا و ..... دارم

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #10 : 06 اسفند 1387، 08:33 ق‌ظ »
خوب ببینید دوستان ناظران انجمن و یا گروه راهبران بابت حضورشون تو سایت هیچ پولی نمیگیرند و همش به خاطر شماست که تو این فروم میان و کمکتون می کنن.
پس نتیجه می گیریم که همه اینها تلاش و کوشش و علاقه نسبت به اپن سورس هستش. از ناظران انجمن هم هیچ تعهدی نسبت به حضور دقیق و یا مفیدشون گرفته نشده و چون اطلاعات و یا حضورشون و یا پرکار بودنشون موثر بوده به عنوان راهبر انتخاب شدند.
دراینجا شما به جز راهبران به همه اعضای سایت نیازدارید تا کارتون راه بیفته . راهبران وقتی دیدند که سئوالی بی پاسخ ماند و یا ممکن بود که از عهده سایر اعضا بر نیاد تو فروم حاضر میشن و پاسخ میدن
پس هیچ موقع از کار اونها ایراد نگیرید و به اونها دلگرمی بدید تا اطلاعات با ارزششون رو در اختیار شما قرار بدند.
در مورد کاستی ها و نواقصات سایت و فروم و بقیه چیزها بحث کنید که به صورت عمومی هستند .
موفق باشید

lomion

• مهمان
« پاسخ #11 : 06 اسفند 1387، 09:24 ق‌ظ »
یه مطلبی هست که بد نیست گفته بشه:
تیم راهبری، تیم پشتیبانی نیست! (غیر از بحث داوطلبانه بودن تمام فعالیت اعضای سایت) گروه راهبران برای حفظ نظم انجمن و قوانینش ایجاد شده و همیشه اعضایی  بودن که تا زمانی که می تونن این وظیفه ر انجام می دن.
این دوستان، اگه مطلبی ر بدونن جواب می دن. (مثلا خودم بیشتر در حیطه میزکارهای فانتزی کار می کردم و بعد از  عضویت گروه راهبران هم همچنان توی همون بخش فعالم . و مثل همه عزیزانی که عضو انجمن هستن، سعی کردم در زمینه هایی که بلدم کمک کنم ولی در زمینه های که وارد نیستم نظری ندم.) مهم اینه که وقتی یکی از راهبران جوابی به یه مشکل می ده، به عنوان یک عضو انجمن فارسی اوبونتو جواب داده و نه یک راهبر. لذا ممکنه که درست بگه یا ممکنه اشتباه بگه و دوستان تصحیح کنن. از این جهت، این نظر سنجی درست مثل این می مونه که کسی بپرسه که چقدر آقای هه ژار معروفی یا آقا و یا خانم X به موضوعات جواب می دن. حالا چقدر جوابش موثره که یه عضو انجمن چقدر کمک می کنه یا نه، نظری ندارم.
اصحبتهایی که کردم به بحث دوستانه است که به دلیل اینکه خواسته شده نظر داده بشه.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 06 اسفند 1387، 11:15 ق‌ظ »
بنده قانع شدم بهر حال همتون خسته نباشید بهر ترتیب به اشکال مختلف زحمت میکشید برخی اشکار و برخی نهان  ;)

پاینده باشید

آفلاین ams

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 250
« پاسخ #13 : 07 اسفند 1387، 03:18 ب‌ظ »
  کارmohi   هم بد نیست  ;)

lomion   کارش خوبه  اما خیلی وقت ها من  میام نیست  اما همیشه  حسن هست.الانم که دارم پست را میدم انلاینه{حسن حبیبی} :o

به نظر من  حسن حبیبی که کل سایت را تر کونده    ;D
iranfoss.com

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #14 : 16 اسفند 1387، 11:51 ق‌ظ »
تیم راهبری، تیم پشتیبانی نیست!
موافقم!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان