انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

‫به نظر شما اعضای مدیریت سایت (گروه راهبران - ناظرین ویژه و ... ) چه قدر در کمک به تازه کاره ها به خودشون زحمت میدن ؟

خیلی کمک می کنن
2 (8.7%)
کمک می کنن
5 (21.7%)
گاهی پیداشون میشه
13 (56.5%)
به ندرت
3 (13%)
من که کسی رو ندیدم
0 (0%)

مجموع آرای اعضا: 23

نویسنده موضوع: نظر سنجی در مورد تیم مدیریت تالار  (دفعات بازدید: 4692 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین هه ژار معروفی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
  • http://mahalug.wordpress.com
    • لاگ مهاباد
پاسخ به: نظر سنجی در مورد تیم مدیریت تالار
« پاسخ #15 : 16 اسفند 1387، 12:27 ب‌ظ »
از این جهت، این نظر سنجی درست مثل این می مونه که کسی بپرسه که چقدر آقای هه ژار معروفی یا آقا و یا خانم X به موضوعات جواب می دن. حالا چقدر جوابش موثره که یه عضو انجمن چقدر کمک می کنه یا نه، نظری ندارم.

والا من چیزی بلد نیستم تا کمکی بکنم ولی هر جا چیزی پیدا کردم نوشتم .
ولی من بحثم ی چیز دیگه هستش.
شما حتما ی جایی هست که بتونید لیست کسایی که خیلی خوب می تونن با حد اقل اوبونتو کار کنند رو دارید که البته ما اینجا به عنوان تیم مدیران و ... میشناسیمشون .
من الان بیشتر از ۴ ماهه که دارم این تالار رو می خونم و گاهی هم به مطالب قبلی سر میزنم .
جالب بود واسم اسامی یی که به عنوان مدیر یا ... در سالهای قبل مطالبی ازشون پست شده که اتفاقا خیلی هم جالب بودن ولی من تو این چند ماهه حتی اسمشون رو هم ندیده بودم که زحمت بگشن و حد اقل ی علامت + جلوی بعضی مطالب بندازن که روحیه ای به تازه کارا داده باشن . من باورم نمیشه ی نفر نتونه هفته ای یک بار و واسه یک ساعت به فورومی که توش مدیره سر بزنه و ی کمی مطالب رو بازدید و ی نظراتی جهت بهبود کار دوستان و کمک به بقیه بده .
راستی اینکه کسی بابت کمک پولی نمی گیره باید یادمون باشه همین دوستان هم بابت استفاده از لینوکس و کمک هایی که قبلا گرفتن پولی ندادن .
و اگه این فراموششون شده پس فلسفه لینوکس رو فراموش کردن .
راستی بعضی از دوستان می گفتن شاید واسه من بد بشه که همچین تاپیکی زدم . و دیگه بهم کمکی نشه ولی انصافا بچه ها خیلی از این ماه ترن که این مطالب باعث ... بینمون بشه . من فقط نیتم ایجاد انگیزه هستش و بس .
و البته نظر سنجی هم چیز جالبی رو نشون نمیده .

« آخرین ویرایش: 16 اسفند 1387، 12:40 ب‌ظ توسط هه ژار معروفی »
http://mahalug.wordpress.com/   تازه های لینوکس و اینترنت

lomion

• مهمان
« پاسخ #16 : 16 اسفند 1387، 02:02 ب‌ظ »
نقل‌قول
شما حتما ی جایی هست که بتونید لیست کسایی که خیلی خوب می تونن با حد اقل اوبونتو کار کنند رو دارید که البته ما اینجا به عنوان تیم مدیران و ... میشناسیمشون .

همچین لیستی ر من تا حالا ندیدم. ولی اون بخش «که البته ما اینجا به عنوان ...» اشتباهه. عنوان ناظر (و نه مدیر) برای نظارت روی اجرای قوانین انجمن هست. گاهی ممکنه دوستانی توانمند باشن، گاهی هم دوستان توانمندی دیگه ای هستن در خارج از این گروه.

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #17 : 16 اسفند 1387، 08:53 ب‌ظ »
با سلام
من با هه‌ژار موافقم .
ما نه با کسی مشکل داریم و نه از کسی توقع ولی کلا افرادی که به هر نحو از جایی یا چیزی یا کسی استفاده می‌کنند خوب نیست که گذشته رو فراموش کنند .
همه‌ ما روز اول چشممون به دست دوستان قدیمی بوده و هیچ کس نمیتونه اینو انکار کنه ، پس سعی کنیم علاوه بر علم که از هم یاد می‌گیریم ، دلسوزی و تعهد رو هم یاد بگیریم .
پ.ن : ما به هیچ کس تعهدی نداریم بجز وجدان خودمون پس حداقل به اون خیانت نکنیم.
پ.ن ۲: اگر تعداد افرادی که از دیگران یاد می‌گیرند و بعد دیگه پیداشون نمیشه زیاد بشه ، مطمئن باشید که در این انجمن بسته میشه .
پ.ن ۳: ما از این بحثا هدفمون فقط بهتر شدن و موثر‌تر شدن سایت است پس امیدوارم از لحن من اگر تند است ناراحت نشوید ، از تمام دوستانی هم که اینجا به دیگران کمک می‌کنند تشکر می‌کنم .
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی