انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل سرعت در ubuntu 9.04  (دفعات بازدید: 4322 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kaveh01

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 40
پاسخ به: مشکل سرعت در ubuntu 9.04
« پاسخ #15 : 07 اردیبهشت 1388، 01:12 ب‌ظ »
فکر کنم باید کند بودن رو تا update بعدی تحمل کنم  :o

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #16 : 07 اردیبهشت 1388، 03:51 ب‌ظ »
فکر کنم باید کند بودن رو تا update بعدی تحمل کنم  :o

همونطور که در پست قبلی خودم گفتم این مشکل شما قابل حله ! نمیدونم این تاپیک رو نگاه کردید یا نه !

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #17 : 07 اردیبهشت 1388، 03:52 ب‌ظ »
سلام

دوستان ubuntu 9.04 desktop روی کامپیوترم نصب کردم متاسفانه سیستمم مرتب هنگ میکنه همه چیز رو تست کردم مثل تنظیمات ست آپ ، جلوه‌ها و نرم افزارهام ولی به نتیجه‌ای نرسیدم

تنها چیزی که مونده این ext4 هستش چون روت رو ext4 کردم ولی home/ پارتیشنش ext3 هستش دوستان مشکل مشابه ندارند ؟

توضیح اینکه سیستمم کانفیگ خوبی داره و 8.10 مثل ساعت روش کار میکرد

ممنون

کارت گرافیکتون چیه و چه درایوری براش نصب کردید ؟

اوبونتوی شما ۳۲ بیتیه یا ۶۴ ؟

آفلاین peymanhr

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #18 : 09 اردیبهشت 1388، 12:27 ق‌ظ »
هیچ ارتباطی به این مسایل نداره. یک ایرادی توی سیستم tracker در اوبونتوی ۹.۰۴ وجود داره که وقتی سیستم idle میشه (یعنی وقتی که مدتی با سیستم کاری نمیکنی) کل CPU رو اشغال میکنه و کل هارد دیسک را دوباره index می‌کنه. طوری که حتی موس هم درست حرکت نمیکنه البته به زودی یک patch براش میاد اما میتونی به راحتی و با دستورات زیر فعلا tracker را disable کنی.
$sudo apt-get install tracker-utils
$tracker-processes -r

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
« پاسخ #19 : 09 اردیبهشت 1388، 03:02 ق‌ظ »
سلام

دوستان ubuntu 9.04 desktop روی کامپیوترم نصب کردم متاسفانه سیستمم مرتب هنگ میکنه همه چیز رو تست کردم مثل تنظیمات ست آپ ، جلوه‌ها و نرم افزارهام ولی به نتیجه‌ای نرسیدم

تنها چیزی که مونده این ext4 هستش چون روت رو ext4 کردم ولی home/ پارتیشنش ext3 هستش دوستان مشکل مشابه ندارند ؟

توضیح اینکه سیستمم کانفیگ خوبی داره و 8.10 مثل ساعت روش کار میکرد

ممنون

کارت گرافیکتون چیه و چه درایوری براش نصب کردید ؟

اوبونتوی شما ۳۲ بیتیه یا ۶۴ ؟

سلام

کارت گرافیکهائی که تست کردم ایناست از برند nvidia کارتهای gtx295  و fx5200 از برند ati هم hd3200 و hd2600pro از درایور های nvidia-glx-173 الی 180 مخازن و fglrx برای کارتهای ati و همینطور درایورهای دانلود شده از سایت nvdia و ati رو روی نسخه ۳۲ بیت آزمایش کردم ( درایورها به صورت همزمان نصب نشدن اگر از نسخه فرش استفاده نمیشده حتما نسخه قبلی کاملا پاک و نسخه جدید نصب شده‌اند )

حسین جان فکر نکم مشکل از گرافیک باشه

ممنون از توجهت

هیچ ارتباطی به این مسایل نداره. یک ایرادی توی سیستم tracker در اوبونتوی ۹.۰۴ وجود داره که وقتی سیستم idle میشه (یعنی وقتی که مدتی با سیستم کاری نمیکنی) کل CPU رو اشغال میکنه و کل هارد دیسک را دوباره index می‌کنه. طوری که حتی موس هم درست حرکت نمیکنه البته به زودی یک patch براش میاد اما میتونی به راحتی و با دستورات زیر فعلا tracker را disable کنی.
$sudo apt-get install tracker-utils
$tracker-processes -r

کاش مشکل فقط توی idle بود متاسفانه این اتفاق چند بار در زمان کار اتفاق افتاد ، یک مرتبه زمانی که تازه بوت شده بود و هنوز هیچ کاری با سیستم انجام نداده بودم ، ۲ مرتبه موقع اتصال به اینترنت ( بدون باز بودن هیچ نرم افزاری )

امیدوارم که هر چه زودتر حل بشه ( البته نشد هم زیاد مهم نیست  ;D ) چون فعلا هر چهار نسخه رو از روی سیستمهام پاک کردم

ممنون میشم اگر خبر جدیدی شد بهم اطلاع بدین