انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل سرعت در ubuntu 9.04  (دفعات بازدید: 4321 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kaveh01

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 40
مشکل سرعت در ubuntu 9.04
« : 06 اردیبهشت 1388، 11:04 ب‌ظ »
سلام دوستان من دیروز ubuntu 8.04 رو پاک کردم بجاش 9.04 مخصوص laptop  رختم بشدت کند کار میکرد بعد نسخه desktop  رو نصب کردم بهتر شد ولی هنوز 8.04 خیلی سریعتره کسی این مشکل رو داشته ؟

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: مشکل سرعت در ubuntu 9.04
« پاسخ #1 : 06 اردیبهشت 1388، 11:29 ب‌ظ »
سلام دوستان من دیروز ubuntu 8.04 رو پاک کردم بجاش 9.04 مخصوص laptop  رختم بشدت کند کار میکرد بعد نسخه desktop  رو نصب کردم بهتر شد ولی هنوز 8.04 خیلی سریعتره کسی این مشکل رو داشته ؟

مطمئنی تموم سخت افزار ها رو بدرستی نصب کردی بیشتر منظورم گرافیکه

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران
« پاسخ #2 : 06 اردیبهشت 1388، 11:33 ب‌ظ »

سلام
ببخشید ماجرای نسخه مخصوص لپتاپ چیه؟ - تو سایت خود اوبونتو معرفی شده؟
اگه میشه لطفا لینکشو بدید
من فقط دسکتاپو دیدم  :'(
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #3 : 07 اردیبهشت 1388، 12:07 ق‌ظ »

فایل سیستم ext4 رو تست کردید ؟ انتخاب این فایل سیستم هم بی تاثیر نیست توی سرعت سیستم...
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین kaveh01

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 07 اردیبهشت 1388، 12:28 ق‌ظ »

مطمئنی تموم سخت افزار ها رو بدرستی نصب کردی بیشتر منظورم گرافیکه
کارت گرافیکم intel هست که ubuntu درایورش رو داره تو ۸.۰۴ خیلی سریع بود حتی با دسکتاپهای فانتزی
فکر کنم مشکل از گرافیکه چون برنامه هایی با فرترن نوشته بودم مثل قبله

آفلاین kaveh01

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 07 اردیبهشت 1388، 12:31 ق‌ظ »

سلام
ببخشید ماجرای نسخه مخصوص لپتاپ چیه؟ - تو سایت خود اوبونتو معرفی شده؟
اگه میشه لطفا لینکشو بدید
من فقط دسکتاپو دیدم  :'(
http://www.ubuntu.com/getubuntu/download-netbook
فقط باید از usb استفاده کنی

آفلاین kaveh01

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 07 اردیبهشت 1388، 12:34 ق‌ظ »

فایل سیستم ext4 رو تست کردید ؟ انتخاب این فایل سیستم هم بی تاثیر نیست توی سرعت سیستم...
تست کردم سیستم سراع هارد دیسک نمیره که FS تو سرعتش تاثیر بزاره

آفلاین kaveh01

• Jr. Member
  • *

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #8 : 07 اردیبهشت 1388، 12:38 ق‌ظ »
مشکل کندی سرعت برخی از کارت های گرافیک اینتل در اوبونتو ۹.۰۴ وجود داره و این مسئله در صفحه ی نکات انتشار این نسخه هم به طور رسمی مطرح شده ! تاپیک زیر رو به دقت بخونید:

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,9566.0.html

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #9 : 07 اردیبهشت 1388، 01:06 ق‌ظ »

تست کردم سیستم سراع هارد دیسک نمیره که FS تو سرعتش تاثیر بزاره

یعنی چی سراغ هارد دیسک نمی ره ؟
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین ARH

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
  • Hardware Enthusiast
    • پروفايل شخصي من در گوگل
« پاسخ #10 : 07 اردیبهشت 1388، 09:41 ق‌ظ »

سلام
اوبونتو 9.04 مخصوص laptop نداريم، اون چيزي كه شما ريخي (NETbook Remix) مخصوص NetBook هست. اون سه مدلي كه تو سايت نوشته از جمله Netbook هاي پرطرفدار دوره زمونه ما هستند.
طبيعي هست كه با نصب Netbook Remix روي هر سيستمي كه پردازنده Atom‌ نداشته باشه، به شدت افت كارايي خواهيد داشت چرا اش رو تو اين پست نوشته بودم :

نقل‌قول
به طور كلي اين نسخه netbook Remix براي پردازنده‌هاي Atom اينتل بهينه شده ، نميتونم بگم براي Atom پورت شده چون ISAي Atom هم همون x86 هست اما از نظر مصرف توان و ويژگي‌هاي معماري اين‌پردازنده بهينه شده ، مثلا اين پردازنده Atom دستورات out-of order اجرا نمي‌كنه به همين خاطر اگر سيستم عامل سعي كنه دستورالعمل‌ها رو به صورت خارج از ترتيب اجرا كنه (مثل كاري كه روي همه كامپيوترهاي Desktop ميكنه) به شدت دچار افت كارايي خواهد شد و بخش اعظمي از stage هاي pipeline ش خالي مي‌مونه.
به همين خاطر توصيه اكيد ميشه اين Ubuntu netbook Remix رو فقط روي Atom نصب كنيد. براي core duo يا core 2 duo مي‌تونيد از xubuntu استفاده كنيد.

نكته جالب اينجاست كه Netbook Remix حجمش از kubuntu 64-bit‌ هم براي دانلود بيشتره !
ضمنا netbook Remix رو ميتونيد از روي فلش هم نصب كنيد چون تقريبا تمام netbook ها فاقد DVD-ROM‌ هستند.

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,9557.msg72794.html#msg72794

آفلاین ARH

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
  • Hardware Enthusiast
    • پروفايل شخصي من در گوگل
« پاسخ #11 : 07 اردیبهشت 1388، 09:44 ق‌ظ »

http://www.ubuntu.com/getubuntu/download-netbook
فقط باید از usb استفاده کنی

سلام
با توجه به اينكه NetBook ها درايو اپتيكال ندارند پيش فرضش نصب از روي USB هست
« آخرین ویرایش: 07 اردیبهشت 1388، 10:25 ق‌ظ توسط ARH »

آفلاین esfahankids

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
« پاسخ #12 : 07 اردیبهشت 1388، 11:09 ق‌ظ »
تعجبي هست كه در اوبنتو 9.04 مشكل سرعت داريد چون چيزي كه در اين ورژن نظر بنده را جلب كرد همين سرعت بالا بود

در مورد ورژن netbook هم
نصبه اين ورژن به درده مثلا لپتاپ مدل acer apire one ميخوره

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
« پاسخ #13 : 07 اردیبهشت 1388، 12:38 ب‌ظ »
سلام

دوستان ubuntu 9.04 desktop روی کامپیوترم نصب کردم متاسفانه سیستمم مرتب هنگ میکنه همه چیز رو تست کردم مثل تنظیمات ست آپ ، جلوه‌ها و نرم افزارهام ولی به نتیجه‌ای نرسیدم

تنها چیزی که مونده این ext4 هستش چون روت رو ext4 کردم ولی home/ پارتیشنش ext3 هستش دوستان مشکل مشابه ندارند ؟

توضیح اینکه سیستمم کانفیگ خوبی داره و 8.10 مثل ساعت روش کار میکرد

ممنون

آفلاین kaveh01

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 07 اردیبهشت 1388، 01:11 ب‌ظ »

سلام
اوبونتو 9.04 مخصوص laptop نداريم، اون چيزي كه شما ريخي (NETbook Remix) مخصوص NetBook هست. اون سه مدلي كه تو سايت نوشته از جمله Netbook هاي پرطرفدار دوره زمونه ما هستند.
طبيعي هست كه با نصب Netbook Remix روي هر سيستمي كه پردازنده Atom‌ نداشته باشه، به شدت افت كارايي خواهيد داشت چرا اش رو تو اين پست نوشته بودم :

نقل‌قول
به طور كلي اين نسخه netbook Remix براي پردازنده‌هاي Atom اينتل بهينه شده ، نميتونم بگم براي Atom پورت شده چون ISAي Atom
هم همون x86 هست اما از نظر مصرف توان و ويژگي‌هاي معماري اين‌پردازنده بهينه شده ، مثلا اين پردازنده Atom دستورات out-of order اجرا نمي‌كنه به همين خاطر اگر سيستم عامل سعي كنه دستورالعمل‌ها رو به صورت خارج از ترتيب اجرا كنه (مثل كاري كه روي همه كامپيوترهاي Desktop ميكنه) به شدت دچار افت كارايي خواهد شد و بخش اعظمي از stage هاي pipeline ش خالي مي‌مونه.
به همين خاطر توصيه اكيد ميشه اين Ubuntu netbook Remix رو فقط روي Atom نصب كنيد. براي core duo يا core 2 duo مي‌تونيد از xubuntu استفاده كنيد.

نكته جالب اينجاست كه Netbook Remix حجمش از kubuntu 64-bit‌ هم براي دانلود بيشتره !
ضمنا netbook Remix رو ميتونيد از روي فلش هم نصب كنيد چون تقريبا تمام netbook ها فاقد DVD-ROM‌ هستند.

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,9557.msg72794.html#msg72794

ممنون