انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: deepin توزیعی بر اساس اوبونتو با میزکاری جدید که باHTML5 و go نوشته شده  (دفعات بازدید: 5268 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
  • ارسال: 248
    • iran.ir
نشد یه تاپیک بزنیم نخوره تو در و دیوار :)
چرا این روزا انجمن اینقدر بحث های تاپیکش منحرف میشه نمیدونم

دوستان تاپیک درباره Deepin هست :D
لطف کنید تست کنید و نظر درباره تاپیک بدید :)
من این توزیع رو دانلود کردم داخل virtual box اون رو به شکل live آوردم بالا
راستش میزکار جالبی طراحی کرده و برام جالب بود . به نظر اینجور میومد که کاربر تازه مهاجر به لینوکس رو هدف گرفته و همه چیز بدون پیچیدگی در دسترسش هست و چنتا نکته به غیر از میزکارش این بود که اومده بود یک game center طراحی کرده بود ( به شکل جدا ) برای دانلود بازی و کلا بازی و برنامه software center مخصوص خودش رو داشت و برنامه movie player بی شباهت به مدیا پلیر ویندوز نبود و نکته دیگه یه برنامه music player مخصوص به خودش رو داشت که امکاناتی رو برای گوش دادن به موزیک آنلاین به وجود میاورد.من فکر میکنم هدف طراحی این توزیع مثل linux mint هست و بیشتر کاربر تازه کار رو جذب کنه و فکر میکنم اگر تبلیغات خوبی براش بشه حتی بتونه موفق هم باشه
البته فعلا به شدت چینی هست و باید روی ساپورت زبانش کار بشه!

برای حل مشکل فارسی ابتدا فایل زیر رو باز کن  fonts.conf.بعد اینارو توش بزار

<?xml version="1.0"?><!DOCTYPE fontconfig SYSTEM "fonts.dtd">
<fontconfig>
 <match target="pattern">
   <test qual="any" name="family"><string>sans-serif</string></test>
   <edit name="family" mode="assign" binding="same"><string>Droid Arabic Naskh</string></edit>
 </match>
  <match target="pattern">
   <test qual="any" name="family"><string>tahoma</string></test>
   <edit name="family" mode="assign" binding="same"><string>Droid Arabic Naskh</string></edit>
 </match>
   <match target="pattern">
   <test qual="any" name="family"><string>Times New Roman</string></test>
 </match>
   <match target="pattern">
   <test qual="any" name="family"><string>Arial</string></test>
 </match>
</fontconfig>
</xml>

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613

علیرضا رو ویرچوال باکس برات live بالا اومد ! اما برای من نیومدو تو صفحه ی لاگین (دربار اول بوت شدن) پسورد میخواد :(
اینجا کامنت خورده بود که این یه باگه:
نقل‌قول
For password

This problem mainly occured in Virtual Machine and part of real Machine also occured, which is a bug in our applicaiton. Now we have repaired and ensure it does not occur in release.

+

نمیشه توی توزیع بزنیم وابستگیهای پکیج میزکارش رو در بیاریم و از اون فایل ها یه مگاپکیج درست کنیم و بیاریم اینور رو اوبونتومون  بنصبیم؟؟
« آخرین ویرایش: 26 تیر 1393، 07:45 ق‌ظ توسط 2020s2020 »
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من

علیرضا رو ویرچوال باکس برات live بالا اومد ! اما برای من نیومدو تو صفحه ی لاگین (دربار اول بوت شدن) پسورد میخواد :(
اینجا کامنت خورده بود که این یه باگه:
نقل‌قول
For password

This problem mainly occured in Virtual Machine and part of real Machine also occured, which is a bug in our applicaiton. Now we have repaired and ensure it does not occur in release.

+

نمیشه توی توزیع بزنیم وابستگیهای پکیج میزکارش رو در بیاریم و از اون فایل ها یه مگاپکیج درست کنیم و بیاریم اینور رو اوبونتومون  بنصبیم؟؟
والا برا من بدون مشکل لایو اومد
احتمالا به زودی خودشون میزکار رو برای نصب روی اوبونتو میدن
حالا چه کاااریه؟:D این همه میزکار خوب

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
 - منم به عنوان سیستم عامل دوم نصب کردم ،خیلی خوب و خوشگله ، با ریپوی محلی اوبونتو که داشتم آپدیت کردمش و نرم افزار هام رو روش نصب کردم خیلی خوب بود. مشکلی با فارسی هم نداشت ظاهرش هم که عالیه.
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
- منم به عنوان سیستم عامل دوم نصب کردم ،خیلی خوب و خوشگله ، با ریپوی محلی اوبونتو که داشتم آپدیت کردمش و نرم افزار هام رو روش نصب کردم خیلی خوب بود. مشکلی با فارسی هم نداشت ظاهرش هم که عالیه.
مواظب باشید به شخصه کلی کد زدم یهو برنامم بسته شد همه کد ها پریدن همونطور که دوستان گفتن چندتایی باگ داره

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
مواظب باشید به شخصه کلی کد زدم یهو برنامم بسته شد همه کد ها پریدن همونطور که دوستان گفتن چندتایی باگ داره

- بله سیستم عامل اصلیم نیست، ممنون ،باگ ها کم کم دارن خودشون رو نشون میدن ولی خوبه بازم راضیم. مشکلش با فارسی هم در مرورگر خودش رو نشون داد.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
به نظر من شروع یه پروژه خوب هست و میتونه با مینت رقابت کنه اگر قوی ادامه بده،ولی الان خیلی تمرکز روی زبان چینی داره و مطمئنا گسترش پیدا میکنه

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
به نظر من شروع یه پروژه خوب هست و میتونه با مینت رقابت کنه اگر قوی ادامه بده،ولی الان خیلی تمرکز روی زبان چینی داره و مطمئنا گسترش پیدا میکنه

- ظاهرش میتونه برای کسایی که همیشه بهانه شون ظاهر لینوکس بوده رو راضی کنه، به داداشم که همیشه مک رو دوست داشت و به ظاهر لینوکس ایراد میگرفت نشون دادم خیلی خوشش اومد  ;D

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
میز کارش جالبه!هم خشکله و هم همه چی دم دستته! :)

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
توزیع zorin هم جلوه های گرافیکی خوبی داره و زیباست
افکت های جالبی موقع اجرا کردن پنجره ها و تغیر دسکتاپ و حتی چیزایی مثل راست کلیک و ... داره که خیلی باحال هستن
https://www.youtube.com/watch?v=vl6zaBdnUDA
ویدئو رو با کیفیت بالا (360p) ببینید در کیفیت پایین جزئیات بد هست
من فقط لایو تست کردم و برسی نکردم که این جلوه ها با چی اجرا شدن
---
الان که سرچ کردم مثل این که از کامپیز استفاده میکنه
« آخرین ویرایش: 27 تیر 1393، 12:53 ق‌ظ توسط ava »
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
    • اسفندونه
افکت های جالبی موقع اجرا کردن پنجره ها و تغیر دسکتاپ و حتی چیزایی مثل راست کلیک و ... داره که خیلی باحال هستن

زیادی شبیه ویندوز کرده خودش رو خوشم نیومد اگه توزیع پایدار خوب دیگه ای سراغ دارید معرفی کنید

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330

زیادی شبیه ویندوز کرده خودش رو خوشم نیومد اگه توزیع پایدار خوب دیگه ای سراغ دارید معرفی کنید
پنل رو بالا میبرن میگین شبیه مک کردن
پنل رو پایین میارن میگین شبیه ویندوز کردن (البته زورین خواسته منو استارتش شبیه ویندوز باشه و هدف کوچ کاربران ویندوز ایکس پی بدون هیچ دردسر و سردرگمی به این توزیع هست)
امکانات جالبی داره و محیط گرافیکیش برخلاف یونیتی اصلا لگ نداره کاملا پایدار و سریع
دپین برای من هنگ داشت و اون داک پایینش به مشکل بر میخورد ولی این توزیع عالی هست
المنتری هم عالی بود ولی الان قدیمی هست و تا فریا پایدار منتشر بشه پیر شدیم :)
--
اگه سینامون رو تا حالا نصب نکردی روی همین اوبونتو که داری نصب کن و تم های باحال و زیبایی داره یه مدتی میتونه برات تازگی داشته باشه من که خیلی ازش راضی بودم ولی ماته به دل نمیشینه
یا مثلا یه توزیع لایت با میز کار اوپن باکس یا فلاکسی باکس یا یه همچین چیز هایی میتونی امتحان کنی که جالب میتونه باشه
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
    • اسفندونه
نه ببین اسکرین شات هاش تو سایتش خودش زده ویندوز xp ویندوز 7  و... من بی تقصیرم  ;D