انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: deepin توزیعی بر اساس اوبونتو با میزکاری جدید که باHTML5 و go نوشته شده  (دفعات بازدید: 5258 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
دوستان لینک رو ببینید!
http://www.omgubuntu.co.uk/2014/07/deepin-2014-final-released-available-download
من خودم کنجکاو شدم تست کنم!هر کی تست کرد فیدبک بده :)

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
  • ارسال: 248
    • iran.ir
ممنون المنتاری هم با والا نوشته همه چیشو تازگی همه دارن میرن سمت زبان های جدید

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
ممنونم از خبررسانی ات! کلا این موضوع استفاده از تکنولوژی های وب در Desktop برام جالبه!
در رابطه با Deepin یه چیزی رو که زیاد به دلم نچسبید، Go هست! البته شایدم مشکلم با وب سایت Go هست (تحریم و این چیزا...)... اما چه کنیم... ظاهرا در حال حاضر هیچی جای Go رو نمی گیره... درسته؟!
Void Linux + XFCE

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
جالب بود...  ;D

میشه طریقه ی نصب محیط ش رو اوبونتوی 14.04که نصب هست رو یکی بگه؟؟ گشتم ولی تنها چیزی که پیدا کردم مربوط به نصب ورژن قبلیش توی اوبونتو 13.10 بود اینم لینکش  : LINK
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
هنوز در حالت آزمایشی هست ولی خوب گاهی هنگ و گیر داره
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
سلام
من هنوز نفهمیدم چرا تو لینوکس همه دوست دارن یه توزیع واسه خودشون بسازن و وقت رو ساخت توزیع ها مختلف بیشتر میشه در صورتیکه لینوکس بدجوری از کمبود نرم افزار رنج میبره ، حالا دیگه توزیع جدید بس نیست؟ بهتر نیست بجاش چارتا برنامه درست حسابی نوشته بشه/؟ توزیع ها که معمولا همشون یکی هستن و فقط ظاهراشون متفاوته

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
    • iran.ir
سلام
من هنوز نفهمیدم چرا تو لینوکس همه دوست دارن یه توزیع واسه خودشون بسازن و وقت رو ساخت توزیع ها مختلف بیشتر میشه در صورتیکه لینوکس بدجوری از کمبود نرم افزار رنج میبره ، حالا دیگه توزیع جدید بس نیست؟ بهتر نیست بجاش چارتا برنامه درست حسابی نوشته بشه/؟ توزیع ها که معمولا همشون یکی هستن و فقط ظاهراشون متفاوته

ببین مثلا همین deepin با این که رایگان هست ولی داره میلیاردی سود میکنه !‌ شاید با یه نرم افزار سود نکنه اینجور !

هرقراردادی که با مدرسه یا شرکت اداره ببنده خیلی براش درامد داره مثل پارسیکس و شاپرک و زمین و قاصدک

مثلا لینوکس شریف یه سری قرارداد با سازمان مخابرات چندسال پیش بست هم واسه سرور ها و واسه کارمند ها هنوز تو شعبه میری طرف لینوکس داره !‌
اون موقع خبرش رسید 300 تومن شده با پشتیبانی 5 ساله ولی الان حتما باید بیشتر شده باشه

آفلاین Vahid_PC

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 311
سلام

ببین مثلا همین deepin با این که رایگان هست ولی داره میلیاردی سود میکنه !‌ شاید با یه نرم افزار سود نکنه اینجور !

هرقراردادی که با مدرسه یا شرکت اداره ببنده خیلی براش درامد داره مثل پارسیکس و شاپرک و زمین و قاصدک

مثلا لینوکس شریف یه سری قرارداد با سازمان مخابرات چندسال پیش بست هم واسه سرور ها و واسه کارمند ها هنوز تو شعبه میری طرف لینوکس داره !‌
اون موقع خبرش رسید 300 تومن شده با پشتیبانی 5 ساله ولی الان حتما باید بیشتر شده باشه
دوست دارم درباره این نوع سیستم درآمد زایی از لینوکس بیشتر بدونم. لطفا دوستان راهنمایی کنید.

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
ممنونم از خبررسانی ات! کلا این موضوع استفاده از تکنولوژی های وب در Desktop برام جالبه!
در رابطه با Deepin یه چیزی رو که زیاد به دلم نچسبید، Go هست! البته شایدم مشکلم با وب سایت Go هست (تحریم و این چیزا...)... اما چه کنیم... ظاهرا در حال حاضر هیچی جای Go رو نمی گیره... درسته؟!
Go زبان خوبیه اما بی رقیب نیست. هرچند الان C++11 تا حدی میتونه باهاش رقابت کنه اما .....
صبر کن C++14 بیاد .رقیب Go سی پلاس پلاس قدیمی نیست.هرچند من خودم الان دارم لازاروس و دلفی کار میکنم ولی به شدت به c++ علاقه دارم.

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
    • iran.ir
سلام

دوست دارم درباره این نوع سیستم درآمد زایی از لینوکس بیشتر بدونم. لطفا دوستان راهنمایی کنید.

مثلا توزیع centos :

من یک دیتاسنتر هستم میخوام این توزیع رو روی سرور های دیتاسنترم بزارم و سرور هارو با این توزیع بفروشم
میام به تیم centos میگم برای من یکمی شخصی سازی کنید از جمله repo ها و اسم کرنل و ... و با شبکه دیتاسنتر من تنظیمش کنید و پشتیبانش باشید
و یه قرارداد میبندن و centos براشون میارن و پشتیبانیش میکنن

یا مثلا یک اداره ! سرور هاشون لینوکس هست و ایناهم کلاینت لینوکسی ساختند و کارمند ها مجبور هستند از لینوکس استفاده کنند
اون اداره اول تو کشور خودش دنبال بهترین توزیع میگرده مثلا چین بود یا کره یه توزیع ساخته بود شبیه مک ! بعد به اون میده
و اونم پشتیبانیش رو میکنه و اگر کارمندی سیستمش خراب شد یک نفر میاد و درست میکنه و یا مثلا ابزاری به سیستم اضافه میکنه

آفلاین Vahid_PC

• Sr. Member
  • *
این نوع روش در ایران تا چه حدی استفاده میشه؟
اگه یه توزیع قوی توی ایران بوجود بیاد چقدر از شرکت های خصوصی و دولتی تقاضا براش دارن؟

آفلاین Vahid_PC

• Sr. Member
  • *

آفلاین mohammadgolfami

• Full Member
  • *
  • ارسال: 213
سلام دوستان. من این توزیع رو نصب کردم. یه توزیع بسیار زیبا و مینیماله. اما الان باهاش 3 تا مشکل دارم:
اول اینکه فرومش به زبان چینی هستش (اگه اشتباه نکنم) و حتی به زبان انگلیسی هم فروم نداره!
دوم اینکه کلید میانبر واسه سوییچ بین دو زبان سیستم نداره!
سوم اینکه توی گوگل کرومش فارسی ساپورت نمی شه!
اگه عزیزی هست که این مشکلات رو برطرف کرده یه خبر بده لطفا.
ممنونم.
محدودیت تنها در ذهن ماست!

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
نشد یه تاپیک بزنیم نخوره تو در و دیوار :)
چرا این روزا انجمن اینقدر بحث های تاپیکش منحرف میشه نمیدونم

دوستان تاپیک درباره Deepin هست :D
لطف کنید تست کنید و نظر درباره تاپیک بدید :)
من این توزیع رو دانلود کردم داخل virtual box اون رو به شکل live آوردم بالا
راستش میزکار جالبی طراحی کرده و برام جالب بود . به نظر اینجور میومد که کاربر تازه مهاجر به لینوکس رو هدف گرفته و همه چیز بدون پیچیدگی در دسترسش هست و چنتا نکته به غیر از میزکارش این بود که اومده بود یک game center طراحی کرده بود ( به شکل جدا ) برای دانلود بازی و کلا بازی و برنامه software center مخصوص خودش رو داشت و برنامه movie player بی شباهت به مدیا پلیر ویندوز نبود و نکته دیگه یه برنامه music player مخصوص به خودش رو داشت که امکاناتی رو برای گوش دادن به موزیک آنلاین به وجود میاورد.من فکر میکنم هدف طراحی این توزیع مثل linux mint هست و بیشتر کاربر تازه کار رو جذب کنه و فکر میکنم اگر تبلیغات خوبی براش بشه حتی بتونه موفق هم باشه
البته فعلا به شدت چینی هست و باید روی ساپورت زبانش کار بشه!
« آخرین ویرایش: 24 تیر 1393، 12:28 ق‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
سلام دوستان. من این توزیع رو نصب کردم. یه توزیع بسیار زیبا و مینیماله. اما الان باهاش 3 تا مشکل دارم:
اول اینکه فرومش به زبان چینی هستش (اگه اشتباه نکنم) و حتی به زبان انگلیسی هم فروم نداره!
دوم اینکه کلید میانبر واسه سوییچ بین دو زبان سیستم نداره!
سوم اینکه توی گوگل کرومش فارسی ساپورت نمی شه!
اگه عزیزی هست که این مشکلات رو برطرف کرده یه خبر بده لطفا.
ممنونم.

برای تغییر زبان منم نتونستم کاری کنم
برای گوگل کروم هم چون ازش متنفرم فایرفاکس نصبیدم بدون مشکل