انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ادیتور فیلم برای لینوکس چی سراغ دارین؟  (دفعات بازدید: 3572 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
ادیتور فیلم برای لینوکس چی سراغ دارین؟
« : 31 اردیبهشت 1388، 03:07 ق‌ظ »
 سلام.
 من دنبال یه ادیتور خیلی قوی برای فیلم می‌گردم. و اصلا مهم نیست که برنامه اپن سورس باشه. فقط خوب باشه و خواهشا مث برنامه‌های اپن سورسی که تا حالا دیدم،‌پر باگ و ناقص نباشه. خودم برنامه های زیر رو تست کردم اما جواب نگرفتم :(

ffmpeg
kdenlive
kino
open movie editor
pitivi video editor
 و خوب متاسفانه باید بگم که همه اینا یا باگ دارن یا اصلا به درد بخور نیستن ! من می خوام خیلی راحت بتونم یه تصویر و صدا رو بتونم میکس کنم. هر ورودی رو بتونم بگیرم و به خروجی مورد نظر تبدیل کنم. بتونم قسمتی از فیلم رو سلکت کنم و کارای اینچنینی.
در ضمن تو همین مدت هم بهترین برنامه رو kdenlive دیدم که خوب ظاهرا تو مسیر توسعه هم قرار داره و این خبر خوبی می تونه باشه اما خوب هنوز در مراحل ابتدایی قرار داره و باگ بسیار داره. اما من که بسیار بهش امید دارم.  شاید علت اینکه خیلی از این برنامه ها ناقص و  پر باگ هستن این باشه که پشت سر همه اینا به نوعی می شه رد ffmpeg رو پیدا کرد! 

در ضمن یه برنامه دیگر هم به اسم jahshaka بودش که متاسفانه مث اینکه روی اوبونتو مشکل داره و بنابراین گزینه فعلی هم بیرون می‌ره:( 
من می‌خواستم ببینم برنامه تجاری برای اینکار آیا وجود داره؟ که قابلیتای برنامه‌ای مث پریمیر رو داشته باشه یا نه؟ والبته بشه از طریق تورنت هم دانلودش کرد ;)

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: ادیتور فیلم برای لینوکس چی سراغ دارین؟
« پاسخ #1 : 31 اردیبهشت 1388، 04:27 ق‌ظ »
علی الحساب همون kdenlive پیشنهاد میشه البته تو محیط خودش  ;)

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
« پاسخ #2 : 31 اردیبهشت 1388، 12:17 ب‌ظ »
سلام
من که چیزی سراغ ندارم ولی شنیدم تمام افکتهای فیلم ارباب حلقه ها رو تو لینوکس کار گذاشتن . با این حساب حد اقل یک برنامه ی حرفه ای باید وجود داشته باشه ولی کجا هست و اسمش چیه رو نمی دونم.
خیلی کمک کردم نه......؟ :D

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #3 : 31 اردیبهشت 1388، 05:51 ب‌ظ »
برنامه در این زمینه کم نیست. گوگل رُ با کلید linux video editorیا دقیقتر ubuntu video editor جستجو کنید به نتایج خوبی میرسید.
من بر روی سیستمم علاوه بر برنامه‌هایی که شما گفتید، اینه رُ هم نصب دارم. تست کنید:

Avidemux
Ardour (فقط صوتی)
Linux Multimedia Stadio یا LMMS (ویرایشگر صوتی)
LiVES
Godisnowhere

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #4 : 31 اردیبهشت 1388، 07:37 ب‌ظ »
تمام برنامه هایی که دوستان معرفی کردند رو میتونید در بخش معرفی نرم افزار پیدا کنید.

و اما نظر بنده اینه که Kdenlive تقریبا بهترین برنامه هست در بین این برنامه ها. این برنامه از ffmpeg هم استفاده می کنه ولی نکته ای که مهمه اینه که ffmpeg رو از کدوم منبع نصب کردید ؟ ffmpeg یی که در مخازن خود اوبونتو هست ناقصه و ممکنه باعث به وجود آمدن مشکلاتی در نحوه ی کارکرد برنامه بشه ! اگر از مخازن خود اوبونتو نصب کردید پاکش کنید و از مخازن  Medibuntu نصب کنید. احتمالا خیلی از مشکلاتتون حل میشه !

برنامه ی LiVES رو هم امتحان کنید !
« آخرین ویرایش: 31 اردیبهشت 1388، 07:39 ب‌ظ توسط Hosein-Mec »

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #5 : 31 اردیبهشت 1388، 10:55 ب‌ظ »
تمام برنامه هایی که دوستان معرفی کردند رو میتونید در بخش معرفی نرم افزار پیدا کنید.

و اما نظر بنده اینه که Kdenlive تقریبا بهترین برنامه هست در بین این برنامه ها. این برنامه از ffmpeg هم استفاده می کنه ولی نکته ای که مهمه اینه که ffmpeg رو از کدوم منبع نصب کردید ؟ ffmpeg یی که در مخازن خود اوبونتو هست ناقصه و ممکنه باعث به وجود آمدن مشکلاتی در نحوه ی کارکرد برنامه بشه ! اگر از مخازن خود اوبونتو نصب کردید پاکش کنید و از مخازن  Medibuntu نصب کنید. احتمالا خیلی از مشکلاتتون حل میشه !

در مورد برنامه kdenlive هم که بچه‌ها ارادت خاصی بهش دارن، منم باید بگم برنامه فوق العاده‌ای هست و شما حتی می‌تونید با اون از دسکتاب  فیلم بگیرید. اما موضوع اینه که یک سری باگ های عجیب و غریب داره. به عنوان مثال من یه آهنگ دارم. حالا می‌خوام روش تصویر بزارم . تصویر هم اینجا یه عکسه. خوب طبیعیه که باید صدا رو تو یه خط گذاشت و عکس رو تو یه خط دیگه و بعد عکس رو کشید تا طولش با زمان آهنگ یکی بشه. برای تست وقتی پلی رو می‌زنم همه چیز خوبه و صدا و عکس میکسن. اما بعد از  رندر کردن، کار نهایی فقط تصویره! (بدون صدا) :(‌ 

حالا  من همین کاری رو که شما گفتید رو انجام دادم. مخازن medibuntu  رو اضافه کردم و مخازن رسمی اوبونتو رو غیر فعال .  اما مث اینکه توی این مخازن اصلا خبری از ffmpeg نیست.
آدرس زیر هم لیست برنامه‌های توی مخزن هست. من اسمی از ffmpeg نمی‌بینم.
http://packages.medibuntu.org/jaunty/index.html

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #6 : 01 خرداد 1388، 12:11 ق‌ظ »

در مورد برنامه kdenlive هم که بچه‌ها ارادت خاصی بهش دارن، منم باید بگم برنامه فوق العاده‌ای هست و شما حتی می‌تونید با اون از دسکتاب  فیلم بگیرید. اما موضوع اینه که یک سری باگ های عجیب و غریب داره. به عنوان مثال من یه آهنگ دارم. حالا می‌خوام روش تصویر بزارم . تصویر هم اینجا یه عکسه. خوب طبیعیه که باید صدا رو تو یه خط گذاشت و عکس رو تو یه خط دیگه و بعد عکس رو کشید تا طولش با زمان آهنگ یکی بشه. برای تست وقتی پلی رو می‌زنم همه چیز خوبه و صدا و عکس میکسن. اما بعد از  رندر کردن، کار نهایی فقط تصویره! (بدون صدا) :(‌ 

حالا  من همین کاری رو که شما گفتید رو انجام دادم. مخازن medibuntu  رو اضافه کردم و مخازن رسمی اوبونتو رو غیر فعال .  اما مث اینکه توی این مخازن اصلا خبری از ffmpeg نیست.
آدرس زیر هم لیست برنامه‌های توی مخزن هست. من اسمی از ffmpeg نمی‌بینم.
http://packages.medibuntu.org/jaunty/index.html

تو مخازن مولتی مدیا دبیان هست اون نه مدیبونتو   :o فقط شما مطمئنی موقع تعیین فرمت خروجی همه چی ردیفه دیگه نه  ??? چی فرمتی میزاری ؟؟

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #7 : 01 خرداد 1388، 12:46 ق‌ظ »

تو مخازن مولتی مدیا دبیان هست اون نه مدیبونتو   :o فقط شما مطمئنی موقع تعیین فرمت خروجی همه چی ردیفه دیگه نه  ??? چی فرمتی میزاری ؟؟

من خودم فرمت flv می‌خوام خروجی رو بگیرم. اما جالبه که اون اول اصلا خروجی رو تولید نمی‌کنه(زمانی که یه آهنگ رو با یه عکس می خوای خروجی بگیری) علتشم خیلی مشخصه. شما اگه به دستوری که به ffmpeg فرستاده می‌شه توجه کنید r (ریت) رو صفر گذاشته! خوب rate صفر یعنی اصلا تصویری شما نداری! خوب من این ریت رو خودم ۲۵ می‌کنم(این rate مخصوص فایلای flv و البته pal هستش) درست می‌شه. و عملیات رندر با موفقیت صورت می‌گیره. اما خوب وقتی فایل رو باز می‌کنم، اصلا صدا نداره و فقط تصویر رو دارم. یعنی یه عکس که تبدیل به فیلم شده!

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #8 : 01 خرداد 1388، 03:51 ق‌ظ »
حق با آقای حبیبیه ! شما باید از مخزن debian-multimedia.org استفاده کنید. نحوه ی اضافه کردن این مخزن رو در تاپیک زیر گفتم:

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,7356.0.html

به جای flv فرمت های دیگه رو امتحان کردید ؟

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #9 : 01 خرداد 1388، 10:54 ق‌ظ »
دوست من اصلا نیاز به رابط گرافیکی برای ffmpeg نیست. با خود ffmpeg تمام اینکار‌ها رُ با یه خط دستور میشه انجام داد و با هر فرمتی.
Godisnowhere

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #10 : 01 خرداد 1388، 11:53 ق‌ظ »
 امروزم  فهمیدم نسخه جدید PiTiVi  بیرون اومده .
http://blogs.gnome.org/edwardrv/2009/05/21/pitivi-video-editor-01302-pre-release/
اصل خبر هم مربوط به اینجاست
http://lunduke.com/?p=571

در ضمن من خودم کارم رو با همین ffmpeg راه انداختم.  و البته می‌دونم که با همین ffmpeg می ‌شه کارایی همچون روتوش فیلم رو هم انجام داد! اما تصدیق می‌فرمایید که کار در ترمینال سخته. و از اون بدتر برای جدا کردن دو دقیقه از یک فیلم شما باید کارهای زیر انجام بدید.

یک :‌ اجرای فیلم در یک پلیر
 دو : نوشتن زمان ابتدایی فیلم
 سه:نوشتن بازه زمانی مورد نظر تا رسیدن به انتهای فیلم
خوب از بین این مراحل به نظر من مرحله سه خیلی سخته و زور داره! چون شما باید ابتدا زمان انتهای فیلم رو داشته باشید. بعد زمان اول رو هم داشته باشید! بعد این دو تا رو از هم کم بکنید. تا به بازه زمانی مورد نظر برسید!
اینم دستور طلایی هست که به نتیجه مورد نظرم رسیدم!
    $ ffmpeg -i myfile.avi -ss 00:06:00 -t 00:10:00 -s 320*240 -f flv -r 25 -ar 11025 -ac 1 /home/user/Video/vcd.flv

اینم دستور دوم

ffmpeg -loop_input  -i tabiat.jpg -i /media/cdrom1/ahang.mp3  -s 320*240 -f flv -r 25 -ar 11025 -ac 1 12.flv

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #11 : 01 خرداد 1388، 01:37 ب‌ظ »
خوشحالم که بالاخره موفق شدید. حرف شما رُ تصدیق میکنم، کار کردن با خط فرمان برای کار‌های ویرایشی کمی مشکله اما انعطاف پذیر. و البته توجه داشته باشید که اکپر برنامه‌های ویرایشی چند‌رسانه‌ای لینوکس از ffmpeg و mencoder استفاده میکنن و در اصل رابط‌های گرافیکی این نرم‌افزار‌ها هستند. یاد گرفتن دستورات ffmpeg شما رُ از نرم‌افزار‌های کنورت و تکه‌سازی و ادغام بی نیاز میکنه. حتی میتونید براش یه اسکریپت آماده کنید، مثل کاری که من قبلا در انجمن کردم:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,8587.0.html
چند بحث بدرد بخور هم اینجا هست:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,347.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,1556.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,3418.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,3479.0.html

موفق باشید.
Godisnowhere

آفلاین KKKKN

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 32
« پاسخ #12 : 02 خرداد 1388، 08:53 ب‌ظ »
نمیدونم Cinelerra به کارتون میاد یا نه اما ظاهرا نرم‌افزار خوبی هست