سلام.
من دنبال یه ادیتور خیلی قوی برای فیلم میگردم. و اصلا مهم نیست که برنامه اپن سورس باشه. فقط خوب باشه و خواهشا مث برنامههای اپن سورسی که تا حالا دیدم،پر باگ و ناقص نباشه. خودم برنامه های زیر رو تست کردم اما جواب نگرفتم
ffmpeg
kdenlive
kino
open movie editor
pitivi video editor
و خوب متاسفانه باید بگم که همه اینا یا باگ دارن یا اصلا به درد بخور نیستن ! من می خوام خیلی راحت بتونم یه تصویر و صدا رو بتونم میکس کنم. هر ورودی رو بتونم بگیرم و به خروجی مورد نظر تبدیل کنم. بتونم قسمتی از فیلم رو سلکت کنم و کارای اینچنینی.
در ضمن تو همین مدت هم بهترین برنامه رو kdenlive دیدم که خوب ظاهرا تو مسیر توسعه هم قرار داره و این خبر خوبی می تونه باشه اما خوب هنوز در مراحل ابتدایی قرار داره و باگ بسیار داره. اما من که بسیار بهش امید دارم. شاید علت اینکه خیلی از این برنامه ها ناقص و پر باگ هستن این باشه که پشت سر همه اینا به نوعی می شه رد ffmpeg رو پیدا کرد!
در ضمن یه برنامه دیگر هم به اسم jahshaka بودش که متاسفانه مث اینکه روی اوبونتو مشکل داره و بنابراین گزینه فعلی هم بیرون میره:(
من میخواستم ببینم برنامه تجاری برای اینکار آیا وجود داره؟ که قابلیتای برنامهای مث پریمیر رو داشته باشه یا نه؟ والبته بشه از طریق تورنت هم دانلودش کرد