این رولی که دادید پکت های TCP رو که از پورت 8085 وارد می شن رو ACCEPT می کنه ( اگر اشتباه نگفته باشم )
در صورتی که هیچ برنامه ای روی آی پی 192.168.1.4 و روی پورت 8085 روی حالت لیستن نیست !
free gate روی لوکال هاست روی پورت 8085 روی لیستن هست نه روی 192.168.1.4
امکانش هست با iptables و یا ... تمامی ترافیکی که از پورت 8085 وارد میشه رو هدایت کرد به 127.0.0.1 و روی پورت 8085 ؟
با nmap هم تست زدم و همون طور که انتظار می رفت پورت رو بسته نشون می ده چرا که برنامه ای و یا سرویس ای پشت این پورت نیست !
دمت گرم سوال باحالی پرسیدی (:
آره اون خط یه رول واسه tcp accept بود. متاسفانه متاسفانه من دو سه روزه آرچ نصب کردم روش VM ندارم دقیقا این موارد رو تست کنم، حالم گرفته شد. آرچ هم تا راه بیفته کمر آدم خورد میشه (: به هر حال این یه مورد رو چک کن شاید کارت درست شد، خودم مطمین نیستم، دیگه اگه نشد، پوزش
اول چک کن ببین forwarding اصن فعال هست یا نه :
sysctl net.ipv4.ip_forwarding
اگه نبود آخر دستور بالا "1=" بذار تا از سیستم بخوای forwarding رو اجازه بده .
یه راهش ip forwarding با iptables از طریق جدول natـه .
iptables -t nat -A PREROUTING -p tcp --dport 8085 -j DNAT --to-destination 127.0.0.1:8085
بعدشم باید masquerade انجام بدیم ( واسه اینکه ipables سورس پکتهارو عوض کنه و در نهایت پکت فرستنده به مبدا برگرده ) :
iptables -t nat -A POSTROUTING -j MASQUERADE
راه دیگهاش احتمالا اینه که از netcat واسه فورواردینگ کمک بگیری. nc واقعا یه چیز باحاله که همیشه میشه باهاش کارای جالب کرد ولی من تا الان وقت نکردم درست درکش کنم. به هر حال اگه چند روز دیگه وقت کردم خودم ببینم میتونم با nc این کارارو بکنم یا نه (: