انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: هنگ کردن phpstorm  (دفعات بازدید: 1848 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Arash Farahani

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 56
هنگ کردن phpstorm
« : 21 شهریور 1393، 01:03 ب‌ظ »
با سلام من کوبنتو 14.4 دارم و phpstorm 7.1.4 رو نصب کردم نمیدونم چرا بعد چند دقیقه کار کردن باهاش یهو صفحه برنامه خاکستری میشه وبرنامه هنگ میکنه وتنها برنامه ای هست که از موقع کوچ به لینوکس هنگ میکنه برای من
اول فکر کردم به خاطر معادل ازاد جاوا open-jdk نصب شده روی کوبنتو هست اون رو پاک کردم به جاش java-7 و java-8 رو ریختم بازم درست نشد واقعا نمیدونم مشکلش چیه دیگه اعصابم رو خرد کرده داری باهاش کد میزنی یهو برنامه قطع میشه وتموم کدی که زدی پاک میشه
کسی اگه میدونه مشکل از چیه لطفا راهنماییم کنه
پیشاپیش ممنون

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
پاسخ : هنگ کردن phpstorm
« پاسخ #1 : 21 شهریور 1393، 01:10 ب‌ظ »
یک بار از طریق ترمینال اجراش کن ببین هنگام هنگ کردن داخل خروجی چیزی نشون میده .
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین Arash Farahani

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 21 شهریور 1393، 01:44 ب‌ظ »
یک بار از طریق ترمینال اجراش کن ببین هنگام هنگ کردن داخل خروجی چیزی نشون میده .

موقع اجرا اینو میزنه
Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM warning: ignoring option MaxPermSize=350m; support was removed in 8.0
Fontconfig warning: "/etc/fonts/conf.d/50-user.conf", line 14: reading configurations from ~/.fonts.conf is deprecated. please move it to /home/arash/.config/fontconfig/fonts.conf manually
Fontconfig warning: "/etc/fonts/conf.d/50-user.conf", line 14: reading configurations from ~/.fonts.conf is deprecated. please move it to /home/arash/.config/fontconfig/fonts.conf manually

ولی موقع هنگ کردن چیزی داخل خروجی ترمینال نزد

آفلاین Arash Farahani

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 21 شهریور 1393، 02:04 ب‌ظ »
مشکل خطای فونت رو با حذف home/arash/.fonts.conf حل کردم حالا وقتی توی ترمینال باز میکنم
Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM warning: ignoring option MaxPermSize=350m; support was removed in 8.0
اینو میزنه که وقتی از ترمینال باز میشه به دقیقه هم نمیکشه کمتر از 40 ثانیه هنگ میکنه وچیزی هم داخل خروجی نشون نمیده