انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ایجاد فایل iso از سیدی آچار فرانسه  (دفعات بازدید: 1036 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ghasem71

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
    • دفترچه یادداشت لینوکس
ایجاد فایل iso از سیدی آچار فرانسه
« : 23 شهریور 1393، 06:56 ب‌ظ »
خوب گوش کنید می خواهم دی وی دی پر از برنامه ویندوز رو به صورت iso در اوبونتو ایجاد کنم تا مشکلی در نصب آن ها در ویرچوال باکس ویندوز 8 به وجود نیاد، با power iso تو ویندوز 8. می توانم درست کنم اما نمی توانم به اوبونتو انتقال بدم،می خواهم تو اوبونتو به خاطر فضای زیاد و امن برای مدت های زیاد نگه دارم، دو برنامه iso Master، furious iso monut رو دارم از روی سیدی با این برنامه ها می شود iso ایجاد کرد ؟

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
پاسخ : ایجاد فایل iso از سیدی آچار فرانسه
« پاسخ #1 : 23 شهریور 1393، 07:12 ب‌ظ »
خوب گوش کنید می خواهم دی وی دی پر از برنامه ویندوز رو به صورت iso در اوبونتو ایجاد کنم تا مشکلی در نصب آن ها در ویرچوال باکس ویندوز 8 به وجود نیاد، با power iso تو ویندوز 8. می توانم درست کنم اما نمی توانم به اوبونتو انتقال بدم،می خواهم تو اوبونتو به خاطر فضای زیاد و امن برای مدت های زیاد نگه دارم، دو برنامه iso Master، furious iso monut رو دارم از روی سیدی با این برنامه ها می شود iso ایجاد کرد ؟

روی اوبونتو از برنامه های K3B و Brasero میتونی استفاده کنی
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین Ghasem71

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
    • دفترچه یادداشت لینوکس
« پاسخ #2 : 24 شهریور 1393، 06:24 ق‌ظ »

روی اوبونتو از برنامه های K3B و Brasero میتونی استفاده کنی
اگه بخوام فیلم و آهنگ کپی کنم که نیاز به این برنامه نیست project رو برای ایجاد فایل iso انتخاب کنم و سوال دوم در مورد دو گزینه آخر هم توضیح می شود بدهید ؟

آفلاین elmi.alireza70

• Full Member
  • *
  • ارسال: 209
  • سوال پرسیدن عیب نیست؛ ندانستن عیب است.
    • دانشنامه آموزشی رسم بنفش
« پاسخ #3 : 27 شهریور 1393، 12:54 ق‌ظ »
میتونی بری Dash (همون قسمت سمت چپ بالا) و برنامه Disks رو سرچ کنی. بعدش DVD رو انتخاب کن و ازش ایمیج بگیر.
دانشنامه آموزشی رسم بنفش
http://rasmebanafsh.ir/