انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اگر آپدیت رو ناتمام بگذاریم اطلاعاتی که آپدیت شدن از بین میرن؟ (حل شد)  (دفعات بازدید: 1493 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین simorg

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
سلام دوستان...
من یک نرم افزاری رو میخوام آپدیت کنم چون فقط با این کار هست که راه اندازی میشه... منتها جایی که من دارم فایل رو ازش دانلود میکنم تحریم هست و من مجبورم با فیلتر شکن آپدیت رو انجام بدم و سرعت دانلود بسیار پایینه... زمان تخمینی برای این دانلود که حدود 1.2 گیگا بایت هست حدود 2 روز هست! میخواستم بدونم اگر وسط کار آپدیت رو قطع بکنم اون هایی که update شدن بعدا بازم نیاز به آپدیت شدن خواهند داشت یا نه؟ فکز میکنم یه سری از فایلای خود اوبونتو هم دارن آپدیت میشن...

و سوال دیگه این که چه جوری آپدیت رو متوقف کنم؟ یعنی مثلا ctl+c رو بزنم؟ یا صفحه ترمینال رو ببندم؟‌چی کار کنم؟ مرسی

اینم بگم که اطلاعاتی که آپدیت میشه تیکه تیکه هست و هرتیکه مثلا 10 مگ یا کمتر هست... برای مشخص شدن یه عکسم میذارم. ممنونم از توجهتون...   :)
« آخرین ویرایش: 25 شهریور 1393، 10:00 ق‌ظ توسط simorg »

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
علیک سلام
نه معمولا نباید مشکلی پیش بیاد چون وقتی قطع می شه دانلود به حالتی شبیه pause می ره که وقتی دوباره دستور نصب بدید از ادامه اش دانلود می کنه (البته باید اون سایت این نوع دانلود رو پشتیبانی کنه که در 90 درصد مواقع می کنه) فقط یه نکته ای هست سیستم به طور اتوماتیک گاهی می یاد و پوشه /var/cache/apt/archives را پاک می کنه همون پوشه ای که دانلود ها می ره توش پس زیاد هم طول ندید یا اگر هم می دید برید و از این پوشه پشتیبان بگیرید
از دستور
sudo apt-get cleanو امثال آن هم استفاده نکنید که اون پوشه رو شخم می زنه.

برای قطع دستور نصب از کلید های ctrl+c استفاده کنید یا اگر دیدید اوضاع خرابه از دستور زیر استفاده کنید
sudo killall apt-get
« آخرین ویرایش: 25 شهریور 1393، 07:56 ق‌ظ توسط ح.م »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین simorg

• Jr. Member
  • *
خیلی ممنونم. خیلی لطف کردید. :)

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
به قول دانیال بهزادی
اگر این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد به جاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن.

;)
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین simorg

• Jr. Member
  • *
 :D چشم... حتما... مرسی