انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پشتیبان گیری  (دفعات بازدید: 919 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Alish976

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
پشتیبان گیری
« : 26 شهریور 1393، 04:08 ب‌ظ »
سلام و درود
دوستان بنده از Linux Mint 17 با میزکار Mate استفاده میکنم! دوتا سوال دارم :
1- آيا امکان داره از پکیج ها و برنامه های نصب شده پشتیبان گرفت؟
2- چجوری میتونم از کل سیستم (پوشه روت) بکاپ بگیرم و بازگردانی کنم؟  آیا میشه از سیستم با اطلاعاتش یه فایل. Iso تهیه کرد برای مواقع ضروری؟
باتشکر

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
پاسخ : پشتیبان گیری
« پاسخ #1 : 26 شهریور 1393، 07:05 ب‌ظ »

درود و سلام

میتونی :

از خود فایلهای نصب شده دونه‌دونه کپی بگیری که همهٔ فایلهارو در مسیر var/cache/apt/archives میتونی ببینی

از ابزارهای پشتیبان‌گیری استفاده کنی مثلا aptoncd و remastersys و relinux و fsarchiver که در انجمن صحبتها و توضیحاتش هست

موفق باشی ;)
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین Alish976

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 26 شهریور 1393، 08:09 ب‌ظ »
در مورد سوال اولم ؛ بعد موقع بازگردانی اونارو کپی کنم همونجا برنامه ها بر می گرده مثل اندروید؟
با تشکر

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #3 : 26 شهریور 1393، 08:20 ب‌ظ »

درودی دوباره

اول از همه سعی کن قید اینکارو بزنی خود‌من مثل شما خیلی مقید بودم که بکاپ و ری‌استور ---------> دوباره بکاپ و دوباره ری‌استور . این کارا برای ویندوز بود در لینوکس اینطوری نباش چون ممکنه یه پیش نیاز خاص پس‌وپیش بشه و اذیتت کنه ولی :

اون فایلهارو باید در همون مسیر دوباره کپی کنی و در ترمینال دستور نصب اونارو بزنی که دوباره نصب بشن اگه منظورت همون بکاپ و ری استور هست باید از اون نرم‌افزارهای مذکور و مشابه‌های اونا استفاده کنی اگه در انجمن بگردی مطالب بیشتر و کاملتری پیدا میکنی

موفق باشی ;)
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
« پاسخ #4 : 27 شهریور 1393، 01:15 ق‌ظ »
سلام .

واقعا این dependency ها چرا این طور هستن ؟! من ابتدا یک نسخه از اوبونتو رو روی vm نصب کردم و مثلا روش vlc رو از خود مخازن نصب کردم

بعد دقیقا چند دقیقه بعد ( یا شایدم ساعت ) همون نسخه از اوبونتو رو روی سیستم نصب کردم . نصاب های vlc رو از vm توی یک نسخه سیستم کپی کردم اما موقع نصب باز یادمه 2 مگ می خواست که از مخازن دانلود کنه !

اگه اشتباه نکنم این مورد توی برنامه هایی که dependency زیادی برای نصب دارن بیش تر به چشم می خوره . چرا ؟! اونم تو فاصله ی چند ساعت !

آفلاین Alish976

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 27 شهریور 1393، 01:03 ب‌ظ »
نمیشه این Dependency هارو یه جا نصب کرد؟ مثلا توی ویندوز Net Framework نصب میکنی دیگه برنامه هاییکه اونو بخوان اجرا میشن ولی توی لینوکس اینطوری نیست ظاهرا؟

آفلاین elmi.alireza70

• Full Member
  • *
  • ارسال: 209
  • سوال پرسیدن عیب نیست؛ ندانستن عیب است.
    • دانشنامه آموزشی رسم بنفش
« پاسخ #6 : 27 شهریور 1393، 07:58 ب‌ظ »
نمیشه این Dependency هارو یه جا نصب کرد؟ مثلا توی ویندوز Net Framework نصب میکنی دیگه برنامه هاییکه اونو بخوان اجرا میشن ولی توی لینوکس اینطوری نیست ظاهرا؟

چرا، نه تنها اینطوری هست بلکه به شکل بهترش. توی گنو/لینوکس همه برنامه ها از کتابخانه های کوچیک تشکیل شدن و بیشتر برای همینه که موقع دانلود فایل ها خراب نمیشن و اول همه دانلود میشن و بعد به ترتیب نصب میشن(توی synaptic تعداد برنامه ها رو نگاه کنی چند هزار تا کتابخانه نصبه). تو این مورد شما یا برنامه بعضی کتابخانه هاش ناقص بودن یا برنامه تو این مدت آپدیت شده.
دانشنامه آموزشی رسم بنفش
http://rasmebanafsh.ir/

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #7 : 28 شهریور 1393، 12:22 ق‌ظ »

میگن اینطوری جدا جدا بهتره چون :

ممکنه در عرض چند لحظه یه آپدیت جدید در دسترس باشه

چون فایلها تیکه‌تیکه و ریزریز شدن فقط یکبار دانلود و نصب میشن و هر برنامه اونارو در خود جا نمیده که حجمش خیلی زیاد بشه بلکه اون فایل اصلی رو ارائه میدن و این ریزه‌میزه‌هارو جدا میدن که اگه از قبل خودت اونارو داشته باشی دیگه لازم نیست دوباره دانلود و نصب کنی

البته مطمئنا دلایل دیگری هم هست

لینوکس‌ ویندوز نیست