0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
ان برنامه اولیه که باز بود گیمپ بود؟
@ mohsen-rashidiآخه واقعا چرا این تاپیک ها رو میزنید ؟ آدم وسوسه میشه دوباره بره گنومنکن برادر من ، نکن گنوم توی اوبونتو یه چندتا باگ داشت که باعث شده فعلا روی کیدیای بمونماگه این باگ ها رفع بشه بدون چون و چرا دوباره از گنوم استفاده میکنم
کی میگه اقا این حرفو نزن به ما عاشقان گنوم بر میخورهاقا من الان 3.12.2 رو دارم به جز مشکلی که برای فارسی پیش اومد در باقی موارد سیستم پایداره بعضی اوقات لگ گرافیکی داره که اونم به خاطر این شرکت*****************(اینجارو نمیشد گفت سانسور شد) ATI هستش که درایور درست و حسابی برا لینوکس نمیده رو اوبونتو 14.04.1.
نقلقول از: Minion در 27 شهریور 1393، 01:06 قظ@ mohsen-rashidiآخه واقعا چرا این تاپیک ها رو میزنید ؟ آدم وسوسه میشه دوباره بره گنومنکن برادر من ، نکن گنوم توی اوبونتو یه چندتا باگ داشت که باعث شده فعلا روی کیدیای بمونماگه این باگ ها رفع بشه بدون چون و چرا دوباره از گنوم استفاده میکنم کی میگه اقا این حرفو نزن به ما عاشقان گنوم بر میخورهاقا من الان 3.12.2 رو دارم به جز مشکلی که برای فارسی پیش اومد در باقی موارد سیستم پایداره بعضی اوقات لگ گرافیکی داره که اونم به خاطر این شرکت*****************(اینجارو نمیشد گفت سانسور شد) ATI هستش که درایور درست و حسابی برا لینوکس نمیده رو اوبونتو 14.04.1.
ما اخر نفهمیدیم انویدیا با لینوکس دشمن هست یا Ati !!!