یه آپدیت سریع:
فدورا ۲۱ رو روی لپتاپم نصب کردم. بعد از نصب لیست طویل آپدیتها و ریبوت، سرعت اجرای گنوم شل چندین برابر بهتر شد. انیمیشن باز و بستن پنجرهها بدون نقصه ولی رفتن به Overview و کشیدن پنجره ها هنوز یک مقدار لگ داره.
بعد از اون نشست گنوم wayland رو تصب کردم و واردش شدم ... اگر بخوام گنوم روی Wayland رو در یک کلمه توصیف کنم:
باورنکردنیهمه چیز به نرمی و روونی کشیدن انگشت روی کره در حال ذوب اجرا میشه. تمام انیمیشنها بدون نقص اجرا میشن.توی هفت سالی که کاربر لینوکس هستم هیچی مشابه این ندیده بودم. آینده لینوکس روی دسکتاپ بسیار روشنه.
پایداریش الان چطوره ، خوبه ؟! ای کاش فدورا هم نسخه LTS داشت اونوقت حتما مهاجرت می کردم بهش ! از بس که به گنوم علاقه دارم
اگه منظورت فدوراست به نظرم برای آلفا (!) بد نباشه. نشست xorg بعد از یه مدت کلا کرش میکنه و باید با دکمه لپتاپ رو خاموش کنم. به نظرم اگر میخوای نصبش کنی حداقل تا اومدن بتا صبر کن.
راجع به والپیپر فوق العادش هم بنویس.
وقتی دیدمش اشک تو چشام حلقه زد
اتفاقا به نظرم والیپیپر پیشفرض فدورا ۲۱ خیلی بده. انگار یه تازهکار برای اولین بار Gimp رو نصب کرده و با Brush هاش یه چیزی کشیده.
اقا من چه جوری 3.14 نصب کنم؟
اینها به ذهنم میرسه:
آرچ و مخزن gnome-unstable
اوبونتو و مخزن ناپایدار gnome3
اوپن سوزه ۱۳.۲ هم به زودی آپدیتش رو میگیره.
اگر میخوای تستش کنی فعلا دو راه هست: فدورا ۲۱ آلفا و
ایزوی که خود گنوم تولید کردهسلام به همگی
اقا ساسان با گرافیک intel HD 4000 تست نفرمودید ؟ ایا افکت ها روان اجرا میشه ؟
سلام بهروز.
من با HD 4400 تست کردم که توضیحش رو بالاتر نوشتم. با این که این دوتا گرافیک از دو نسل متفاوتن ولی فکر نکنم فرق زیادی داشته باشن.