انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا؟؟؟  (دفعات بازدید: 4573 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
چرا؟؟؟
« : 30 خرداد 1388، 04:31 ق‌ظ »
سلام
نمي دونم چرا چند وقتيه كه هر وقت يكي رو پيدا مي كنم ومي خوام براي لينوكس تبليغ كنم بلا فاصله مشكلي يش مي ياد مثلا" همين ديشب بود كه كلي طرف رو آماده كرده بودم كه گفتم كه يكي از ...راههاي ري استارت دستور init 1 كه... هيچي شروع كرد به ري استارت كردن كه در همون وسطش گير كرد يا اينكه داشتم مي گفتم كه در لينوكس به صورت پيش فرض مي تونيد فايلهاي پاور پوينت رو ببينيد ...كه هيچي در همون لحظه oOo3 رفت  و ديگه هم نيومد( وخيلي مواقع ديگه) مي خواستم بدونم كه چرا اين مشكلات هميشه در لحظه هاي حساس پيش مي ياد و بديش اينكه مشكلاتيه كه در حالت عادي اصلا" اتفاق نمي افته نمي دونم شايد اتفاق مي افته و من حاليم نميشه نظر شما چيه؟
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین DivX

• Full Member
  • *
  • ارسال: 120
پاسخ به: چرا؟؟؟
« پاسخ #1 : 30 خرداد 1388، 11:07 ق‌ظ »
دقیقا
منم هر وقت میخام برای یکی از امکانات لینوکس بگم فکر میکنه دارم کلاس میزارم

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
« پاسخ #2 : 30 خرداد 1388، 02:50 ب‌ظ »
lol
دقیقا وقتی که نباید قاطی میکنه . اونم ایرادایی که تالا نداشته  ;D

میشه به عنوان یک باگ گزارش داد ( اسمشم گذاشت حساسیت به افراد بیگانه ) ;D
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
« پاسخ #3 : 30 خرداد 1388، 05:24 ب‌ظ »
به نظرم اول چند تا فیلم از کارایی که انجام میدی رو بگیر یکیش که خوب دراومد به طرف نشون بده و پرزنتش کن ! :D :D :D :D

lomion

• مهمان
« پاسخ #4 : 30 خرداد 1388، 06:40 ب‌ظ »
یه چیزی هست به اسم  قانون چهارم مورفی که ظاهرا خوب صدق می کنه ;)
به خصوص در زمینه‌های نرم‌افزار :P

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #5 : 30 خرداد 1388، 08:37 ب‌ظ »
۱- برای پستتون عنوان مناسب انتخاب کنید.
۲- یه Live CD بدید بهشون بگین لینوکس اینه. اگه خوشت اومد برو کار کن هستم. اگه نیومد توی بازار فکر کنم ویندوز ۷ اومده. میتونن بخرن با خوبی و خوشی استفاده کنن.
۳- موفق باشید.

آفلاین DivX

• Full Member
  • *
  • ارسال: 120
« پاسخ #6 : 30 خرداد 1388، 08:55 ب‌ظ »
یه چیزی هست به اسم  قانون چهارم مورفی که ظاهرا خوب صدق می کنه ;)
به خصوص در زمینه‌های نرم‌افزار :P
دقیقا تایید میشه  \\:D/

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 471
« پاسخ #7 : 30 خرداد 1388، 10:43 ب‌ظ »
بنظر من بجای تبلیغ سعی کنید جاذبه باشید  :)
کتيبه سازمان ملل کوروش کبير
خداوند کشور را از دشمن خشکسالی و دروغ محفوظ دارد

برنامه حسابداری

lomion

• مهمان
« پاسخ #8 : 01 تیر 1388، 07:53 ب‌ظ »
توی کافه اوبونتو یه مطلبی در مورد تبلیغ اوبونتو هست.  ;)

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
« پاسخ #9 : 02 تیر 1388، 09:58 ب‌ظ »
شاید علتش اینکه می خوای طرف رو جو گیر کنی اما همیشه اوبونتوت جوگیر میشه  ;D

من خودم برای به دام انداختن دیگران اول چیزی که به رخ انوها می کشم اینکه هاردم رو می برم و در نهایت تعجب اونها خیلی راحت اوبونتو رو بالا می ارم. تا اینجا طرف تو کف میمونه که بدون نصب درایور و کلی دنگ و فگ ویندوزی چی جوری این کار رو کردم.

حرکت بعدی انجام چند کپی بطور هم زمان و توضیحاتی در مورد اینکه همه کارها در یک کادر هست، اطلاعات بیشتری نشون می ده، سرعت کپی و ...

و خلاصه بقیه موارد ...  ;D
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
« پاسخ #10 : 02 تیر 1388، 11:19 ب‌ظ »
خوب لینوکس یه سیستم عامل برای به رخ کشیدن نیست .
یه سیستم عامله که قراره یه سری نیازهایی که از یه سیستم عامل انتظار میره بر طرف کنه . ( با بعد متفاوت ازادی نرم افزار )

چیزی که خوب باشه خودش خودش را ثابت میکنه . زیاد برای ثابت کردنش نباید تلاش کرد .
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 03 تیر 1388، 12:25 ق‌ظ »
تلاش برای اثبات چیزس نیست برای آشنایی هست. در ضمن تا کسی رو با چیزی آشنا نکنی

1- طرف اون رو انوقدر جدی نمی گیره که باهاش کار کنه
2- تا حسن چیزی رو ندون به طرفش حرکت نمی کنه

البته اینها نظر من هستن و می تونه درست نباشه ;D
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین The_Godz

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
    • My Personal Website
« پاسخ #12 : 03 تیر 1388، 11:33 ق‌ظ »
راستش من خودم اینجوری یه لینوکسی شدم ، پیارسال یکی از دوستان رو جایی دیدم ،  از اون جایی که همه ی ماها برنامه نویسی کار میکردیم ، پدرام خان روی لپتاپشون اوبونتو نصب کرده بودن ، من هم تا اون موقع فقط برای یه سری کارهای ضروری میومدم تو لینوکس ، وقتی پدارم کامپیز رو بعهم نشون داد ( مکعب خوشکله!  :P ;D ) و بعد با چه سرعتی سیستمش بالا اومد و خبری از هنگ و این چیزا نبود ( و تازه نشستم توی wine هم age of empires بازی کردم ) دیگه دلیلی ندیدم بخوام از ویندوز استفاده کنم.
فکر میکنم برای لینوکسی کردن یه آدم ، نشون دادن قابلیت های لینوکس و به  طرف بفهمونیم که این از اون هم راحت تری و هم انعطاف پذیرتر میشه لینوکسی کرد طرفو! :)
First they ignore you- Then they laugh at you - Then they fight with you - Then you WIN . . . LinuX

آفلاین sun

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
  • لینوکس یعنی دنیای ندانسته ها
« پاسخ #13 : 03 تیر 1388، 12:24 ب‌ظ »
نمی دونم چرا شماها دنبال تبلیغ لینوکس هستید  . به نظر من این لینوکسه که کاربرانش را انتخاب می کنه . کسی که فقط با 4 تا شهار بیاد این ور زود هم دل می کند . هرکس به لینوکس احتیاج پیدا کنه خودش می آید این ور . لینوکس مال افراد کار درسته نا کاربر عادی . باید به تقسیم بندی ها احترام گذاشت و همچنان کاربران لینوکس را باید متخصصین تشکیل دهند .
این ها همه نظرات شخصی من بود و کسی مد نظر من نیست
به امید روزی که آزادی را درک کنیم؟

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 03 تیر 1388، 08:09 ب‌ظ »
نمی دونم چرا شماها دنبال تبلیغ لینوکس هستید  . به نظر من این لینوکسه که کاربرانش را انتخاب می کنه . کسی که فقط با 4 تا شهار بیاد این ور زود هم دل می کند . هرکس به لینوکس احتیاج پیدا کنه خودش می آید این ور . لینوکس مال افراد کار درسته نا کاربر عادی . باید به تقسیم بندی ها احترام گذاشت و همچنان کاربران لینوکس را باید متخصصین تشکیل دهند .
این ها همه نظرات شخصی من بود و کسی مد نظر من نیست

دوست عزیز موضوع تبلیغات نیست. نشون دادن قابلیت هست. همه کسانی که به لینوکس میان متخصص نیستند و یا نبودن. خیلی ها در همین لینوکس متخصص شدن. به نظر من اینکه لینوکس رو مختص یک عدده کنند (تقریبا مثل الان) خوب کسی تمایل پیدا نمی کنه حتی اون رو نصب کنه.

ما فقط می خوایم فرهنگ لینوکس رو با نشان دادن کارایی هاش نه برترها به دیگران منتقل کنیم. ;)