انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: فلسفه ی پوشه های Found.xxx حل شد!  (دفعات بازدید: 7293 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
فلسفه ی پوشه های Found.xxx حل شد!
« : 29 شهریور 1393، 10:38 ب‌ظ »
سلام دوستان.
میخوام بدونم چرا یه همچین پوشه هایی مثل Found.001 یا Found.002 برام ساخته میشه؟؟ و همیشه یه تعداد فیلم و عکس که از اینترنت دانلود کردم، توشون هست؟؟ اونم مثلا به این اسم: file0009.chk
چرا اینجوری میشه؟؟‌ کار خاصی انجام نمیدم اصن. ولی چه الان که توی کوبونتو هستم چه قبلا که توی زوبونتو بودم این پوشه ها برای من ساخته شدن.
هم برام سواله که چرا اینجوری میشه هم اینکه فایلایی که توی این پوشه هستن در حقیقت از محل قبلیشون به اینجا کات شدن. یعنی وقتی اسمشون filexxxx.chk میشه دیگه من نمیتونم تشخیص بدم اسم اصلیشون چی بوده.
« آخرین ویرایش: 03 بهمن 1393، 03:46 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
پاسخ : فلسفه ی پوشه های Found.xxx
« پاسخ #1 : 29 شهریور 1393، 10:42 ب‌ظ »
سلام دوستان.
میخوام بدونم چرا یه همچین پوشه هایی مثل Found.001 یا Found.002 برام ساخته میشه؟؟ و همیشه یه تعداد فیلم و عکس که از اینترنت دانلود کردم، توشون هست؟؟ اونم مثلا به این اسم: file0009.chk
چرا اینجوری میشه؟؟‌ کار خاصب انجام نمیدم اصن. ولی چه الان که توی کوبونتو هستم چه قبلا که توی زوبونتو بودم این پوشه ها برای من ساخته شدن.

تو کدوم پارتیشن ؟ مربوط به رجیستری ویندوز میشه این !!!!!

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 29 شهریور 1393، 10:45 ب‌ظ »
سلام دوستان.
چرا اینجوری میشه؟؟‌ کار خاصب انجام نمیدم اصن. ولی چه الان که توی کوبونتو هستم چه قبلا که توی زوبونتو بودم این پوشه ها برای من ساخته شدن.

تو کدوم پارتیشن ؟ مربوط به رجیستری ویندوز میشه این !!!!!
توی پارتیشن غیر لینوکسی. ( درایو F )
یعنی این کار به خاطر ویندوزه؟؟
ویندوز 7 و اوبونتو رو کنار هم دارم. خودم توی ویندوز نمیرم ولی خونواده میره.
یعنی تقصیر ویندوزه؟؟
حالا چرا فقط F؟؟‌چرا مثلا توی E نمیذاره؟؟ ( به خاطر اینکه برخی فایل های ویندوز توی F کپی میشن؟؟. خخخ ویندوز توی C نصبه ولی فایلاش توی F کپی میشن. کلا ویندوز نوبره )
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 29 شهریور 1393، 10:55 ب‌ظ »
یعنی تقصیر ویندوزه؟؟
حالا چرا فقط F؟؟‌چرا مثلا توی E نمیذاره؟؟ ( به خاطر اینکه برخی فایل های ویندوز توی F کپی میشن؟؟. خخخ ویندوز توی C نصبه ولی فایلاش توی F کپی میشن. کلا ویندوز نوبره )

* گنو/لینوکس

اصن این فایل مربوط به ویندوزه، توی دایرکتوری system32 باید باشه ( که نیست :دی )
یکی از دلایلش می‌تونی بدافزار باشه. بعضی وقتا یه فایل‌هایی با همین نام تو دایرکتوری‌های مهم ویندوز مثل program files درست می‌کنن که نشونه‌ی بدافزاره

دلیلش دیگه نصب/حذف غیر صحیح برنامه‌هاست... که مشکلاتی توی رجیستری درست می‌کنه. ( خیلی جزییات رو طبیعتا نمی‌دونم)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 29 شهریور 1393، 10:59 ب‌ظ »
یعنی تقصیر ویندوزه؟؟

* گنو/لینوکس

اصن این فایل مربوط به ویندوزه، توی دایرکتوری system32 باید باشه ( که نیست :دی )
یکی از دلایلش می‌تونی بدافزار باشه. بعضی وقتا یه فایل‌هایی با همین نام تو دایرکتوری‌های مهم ویندوز مثل program files درست می‌کنن که نشونه‌ی بدافزاره

دلیلش دیگه نصب/حذف غیر صحیح برنامه‌هاست... که مشکلاتی توی رجیستری درست می‌کنه. ( خیلی جزییات رو طبیعتا نمی‌دونم)

آخ آخ منظورم همونه  ;). عادت شده میگیم لینوکس
چرا فقط بعضی از فایل ها رو میذاره؟؟ چرا همشون رو نمیذاره؟؟ موقع گذاشتن نباید چیزی نشون بده؟؟ ( پشت پرده اینکار رو میکنه؟؟ )
« آخرین ویرایش: 29 شهریور 1393، 11:00 ب‌ظ توسط Rasubuntu »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 29 شهریور 1393، 11:08 ب‌ظ »
راستی! اینم بگم که این فایل هایی که توی این پوشه ها هستن، توی خود اوبونتو من دانلود کردم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 29 شهریور 1393، 11:15 ب‌ظ »
ممکنه به خاطر اینکه فایل ها اسمشون طولانی بوده باشه، اینجوری شده باشن؟؟
مطمئن هستین که مال رجیستری و بدافزاره؟؟

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 30 شهریور 1393، 01:04 ق‌ظ »

والا چیزی که من می‌دونستم و الان هم دوباره یه سرچی زدم این بود. ربطی به دانلود کردن شما تو اوبونتو نداره!
اگر این قضیه سیستم رو اذیت می‌کنه و ویندوز رو دچار مشکل کرده یه فکری به حالش بکن ( مثلا ویندوز عوض کن :دی کاری که همیشه جواب میده). اگه هم کاری به کارت نداره، تو هم کاری به کارش نداشته باش ;)

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #8 : 30 شهریور 1393، 08:01 ق‌ظ »
پسوند chk به خاطر check disk ویندوز هست.

مشکل هم به خاطر عدم سازگاری فایل سیستم هاست فکر کنم.

یک تایپیک مفید: از داخل لینوکس توی پارتیشن ویندوزی چیزی نریزید

If Windows [XP/...] cannot identify the folder or if the folder does not exist, it saves each chain of lost clusters in a folder called Found.xxx, where xxx is a sequential number starting with 000. If no folder Found.000 exists, one is created at the root. If one or more sequential folders called Found.xxx (starting at 000) exist, a folder that uses the next number in the sequence is created.

http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb457122.aspx
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 30 شهریور 1393، 11:24 ق‌ظ »

والا چیزی که من می‌دونستم و الان هم دوباره یه سرچی زدم این بود. ربطی به دانلود کردن شما تو اوبونتو نداره!
اگر این قضیه سیستم رو اذیت می‌کنه و ویندوز رو دچار مشکل کرده یه فکری به حالش بکن ( مثلا ویندوز عوض کن :دی کاری که همیشه جواب میده). اگه هم کاری به کارت نداره، تو هم کاری به کارش نداشته باش ;)
اذیت که نه. یکی اینکه میخواستم بدونم برای چی اینجوری میشه. ( همیشه دوست دارم بفهمم همه چیز رو. خخخ )
ولی مشکلم این بود که این فایل ها بعد اسم دیگه ای به خودشون میگرفتن و من میواس ذهن بسوزونم تا اسماشون یادم بیاد. اینش اعصاب خورد کن بود.
مرسی در هر حال  ;)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 30 شهریور 1393، 11:28 ق‌ظ »
پسوند chk به خاطر check disk ویندوز هست.

مشکل هم به خاطر عدم سازگاری فایل سیستم هاست فکر کنم.

یک تایپیک مفید: از داخل لینوکس توی پارتیشن ویندوزی چیزی نریزید

If Windows [XP/...] cannot identify the folder or if the folder does not exist, it saves each chain of lost clusters in a folder called Found.xxx, where xxx is a sequential number starting with 000. If no folder Found.000 exists, one is created at the root. If one or more sequential folders called Found.xxx (starting at 000) exist, a folder that uses the next number in the sequence is created.

http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb457122.aspx
لینکی که دادید رو نگاه کردم. من مشکلی مثل این بنده خداها نداشتم. یعنی از توی اوبونتو، چه توی پارتیشن های EوF و چه پارتیشن ویندوز (C) فایل جا به جا کردم و مشکلی هم بابت پاک شدنشون نداشتم.
اگه طبق گفته ی امین جان، ویندوز رو دوباره نصب کنم، مشکل حل میشه؟؟

آفلاین M!lad

• *
« پاسخ #11 : 31 شهریور 1393، 09:56 ق‌ظ »
نقل‌قول
لینکی که دادید رو نگاه کردم. من مشکلی مثل این بنده خداها نداشتم. یعنی از توی اوبونتو، چه توی پارتیشن های EوF و چه پارتیشن ویندوز (C) فایل جا به جا کردم و مشکلی هم بابت پاک شدنشون نداشتم.

ریشه مشکلتون از یکجا هست، ارتباطی به تعویض ویندوز نداره، وقتی ویندوز داره بالا میاد یکسری فایل ها رو مطابق استاندارد خودش نمیشناسه، check disk میده و این اتفاق رخ میده.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 31 شهریور 1393، 11:16 ق‌ظ »
نقل‌قول

ریشه مشکلتون از یکجا هست، ارتباطی به تعویض ویندوز نداره، وقتی ویندوز داره بالا میاد یکسری فایل ها رو مطابق استاندارد خودش نمیشناسه، check disk میده و این اتفاق رخ میده.
خب چه جور فایل هایی؟؟
الان توی این پوشه ها چندتا mp4 هست. با دو سه تا html. با دو سه تا هم jpg.
چرا فقط اینارو چک کرده؟؟ چرا مثلا همه رو چک نکرده؟؟ من کلی mp4 و html و ... دارم. پس چرا همه شون اینجوری نشدن؟

آفلاین M!lad

• *
« پاسخ #13 : 31 شهریور 1393، 11:20 ق‌ظ »
تا جایی که من میدونم پشتیبانی از ntfs در گنو/لینوکس با مهندسی معکوس افزوده شده، در نتیجه ممکنه تو شرایط خاصی که من دقیق ازشون اطلاع ندارم این اتفاق بی افته، فرضا برای خودم هم خیلی وقت ها پیش اومده که اطلاعات زیادی رو به ntfs منتقل یا در اون ویرایش کردم و مشکلی رخ نداده، برخی اوقات هم check disk میده و یک سری attribute رو fix میکنه.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 31 شهریور 1393، 11:24 ق‌ظ »
تا جایی که من میدونم پشتیبانی از ntfs در گنو/لینوکس با مهندسی معکوس افزوده شده، در نتیجه ممکنه تو شرایط خاصی که من دقیق ازشون اطلاع ندارم این اتفاق بی افته، فرضا برای خودم هم خیلی وقت ها پیش اومده که اطلاعات زیادی رو به ntfs منتقل یا در اون ویرایش کردم و مشکلی رخ نداده، برخی اوقات هم check disk میده و یک سری attribute رو fix میکنه.
یعنی یه جورایی شانسیه؟؟ بگیر نگیر داره؟
مشکلی بابت چک کردنشون ندارم. فقط وقتی اسماشون عوض میشه اعصاب من میریزه بهم. یا خیلی اوقات شده دنبال یه فایل گشتم و هرچی سرچ کردم و گشتم، ندیدمش. نگو نامرد رفته تو این پوشه و اسمش هم عوض شده.

مرسی  ;)