انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اگه نسخه جدید بیاد پوشه HOME موقع نصبش پاک میشه؟(حل شد)  (دفعات بازدید: 810 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shahramlok

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 299
سلام دوستان من امروز نسخه جدید رو نصب کردم پارتیشن ها رو دستی درست کردم میخواستم بدونم اگه نسخه جدید بیاد با فایلهای این نسخه که کار در پارتیشن home میکنم پاک میشه یا نه ممنون اگه راهنماییم کنید
« آخرین ویرایش: 31 شهریور 1393، 09:43 ب‌ظ توسط shahramlok »
لینوکس مورد استفاده مینیت

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
سلام دوستان من امروز نسخه جدید رو نصب کردم پارتیشن ها رو دستی درست کردم میخواستم بدونم اگه نسخه جدید بیاد با فایلهای این نسخه که کار در پارتیشن home میکنم پاک میشه یا نه ممنون اگه راهنماییم کنید

- سلام،
 - خیر، اگر پارتیشن جداگانه ای برای home دارید مشکلی پیش نمیاد.فقط باید اطلاعات کاربری سیستم عامل دیگه هم مثل قبلی باشه و خودتون هم در موقع نصب نباید به اشتباه اقدام به فرمت کردنش کنید  ;)
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین shahramlok

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 299

- سلام،
 - خیر، اگر پارتیشن جداگانه ای برای home دارید مشکلی پیش نمیاد.فقط باید اطلاعات کاربری سیستم عامل دیگه هم مثل قبلی باشه و خودتون هم در موقع نصب نباید به اشتباه اقدام به فرمت کردنش کنید  ;)
ممنون دوست عزیز خیالم رو راحت کردی
لینوکس مورد استفاده مینیت