انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو بعد از اپدیت درخواست رستارت داد؟؟؟!!!!!  (دفعات بازدید: 1184 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
سلام

الان تقریبا 2یا3مین باریه که بعد از اپدیت درخواست ریستارت میده این شرایط طبیعی هستش؟
اوبونتو گنوم 14.04.1 با گنوم 3.12.2

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
سلام

الان تقریبا 2یا3مین باریه که بعد از اپدیت درخواست ریستارت میده این شرایط طبیعی هستش؟

- تا جایی که من اطلاع دارم تنها بسته ای که بعد از آپدیت نیاز به راه اندازی دوباره سیستم داره کرنل هست، آیا هر بار کرنل آپیت شده؟
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
سلام

کاملا طبیعی هست  :D شما داری هسته سیستم عاملت رو بروز می کنی ، گاهی apt رو بروز می کنی گاهی کتابخونه های اصلی سیستم عاملت بروز می شن ، گاهی قسمت های مهم رابط کاربری و صفحه ورود و گراب رو آپدیت می کنی درخواست آپدیت به نظرتون چیز عجیبیه ؟  :D البته اگر ویندوز رو آپدیت کنی احتمالا ۲ سه باری ازت می خواد ری استارت کنی یک مثلی هست اینجا فرق ویندوز و لینوکس رو مشخص می کنی
if you have problem in
Windpw : reboot
Linux:Be Root
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
ابونتو مثل سایر توزیع های گنو/لینوکس سیستم عامل با شعوریه.هرکاری که از شما بخواد با اطمینان کامل انجام بدید.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
ابونتو مثل سایر توزیع های گنو/لینوکس سیستم عامل با شعوریه.هرکاری که از شما بخواد با اطمینان کامل انجام بدید.
سلام

کاملا طبیعی هست  :D شما داری هسته سیستم عاملت رو بروز می کنی ، گاهی apt رو بروز می کنی گاهی کتابخونه های اصلی سیستم عاملت بروز می شن ، گاهی قسمت های مهم رابط کاربری و صفحه ورود و گراب رو آپدیت می کنی درخواست آپدیت به نظرتون چیز عجیبیه ؟  :D البته اگر ویندوز رو آپدیت کنی احتمالا ۲ سه باری ازت می خواد ری استارت کنی یک مثلی هست اینجا فرق ویندوز و لینوکس رو مشخص می کنی
if you have problem in
Windpw : reboot
Linux:Be Root

ببینید بحث ویندوز و لینوکس نیست به نظر من این شرایط یکم غیر عادی بود به همین خاطر سوال کردم پس خاهشا بحث هاشیه‌ای ویندوز اینجوریه و لینوکس اینجوریه نکنید.

در مورد درخواست رستارت هم دو دفعه اول دقیق یادم نیست ولی این اخری تغییری تو کرنل نداد چون هرچی با دستور
uname -aورژن هسته رو بررسی میکنم تغییری نکرده همچنان همون 3.13.0/35 هست وتغییری نمیکنه و مهمترین دلیل سوال من همین بود.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
واسه من همیشه با اپدیت کرنل سیستم ریستارت می خواد.ولی دو نکته رو باید مد نظر داشته باشید 1-بعضی وقت ها کرنل به نسخه جدید اپدیت نمیشه بلکه مشکلات نسخه فعلی رفع میشه 2-برای بعضی اپدیت ها سیستم ریستارت می خواد(هر دو مورد برای من اتفاق افتاده, ولی متاسفانه مورد دوم یادم نیست چی اپدیت کردم ولی حجم کمی داشت و مربوط به کرنل نبود.)
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها