HardyLaity تو چجوری یهو از رو یه پست ایشونو شناسایی کردی
Reza یکی از مهمترین سوالات من اینه که ما مدتیه با SMF کار کردیم. آدرس صفحات این انجمنسازها با هم متفاوته و هزارجا که مهمترینش Google هست لینک صفحات یا موجوده یا تو نتایج جستجو میاد. اگه یهو همه چیز عوض بشه و ما بتونیم همه چیز رو خوب کانورت کنیم بازم مشکل لینک صفحات حل نخواهد شد! واسه این مشکل راهچارهای هست؟
با سلام
از لطف جناب HardyLaity تشکر می کنم.
جناب مهدی، تغییر آدرس ها که شما اشاره کردید در سه جا مشکل ایجاد می کنه:
1- در موتورهای جستجو: این بخش ساده ترین قسمت کار هست. خوشبختانه در vBulletin میشه برای کل فروم sitemap ایجاد کرد و با معرفی این sitemap به گوگل، ظرف چند هفته تمام آدرس های جدید توسط گوگل شناخته می شوند و به مرور ادرس های قدیمی از گوگل حذف می شوند.
2- آدرس صفحات فروم که در متن پستها قرار داده شده: این آدرس ها بعد از تغییر سیستم فروم، کار نخواهند کرد و راه حل مشخص و قطعی برای آن سراغ ندارم. سه راه حل به نظرم می رسد که تا حدودی مشکل را حل می کند:
الف- از طریق برنامه نویسی، در دیتابیس آدرس های قدیمی به آدرس های جدید تبدیل شود
ب- با کلیک روی آدرس های قدیمی، کاربران به صفحه ای منتقل شوند و لینک تاپیکی که لینک قدیمی در آن آدرس داده شده را اعلام کنند. لینک های قدیمی به مرور توسط مدیران ویرایش و آدرس جدید جایگزین شود.
ج- با کلیک روی آدرس قدیمی، کاربران به صفحه ی جستجو منتقل شوند و با جستجو، مطلب مورد نظر خود را پیدا کنند.
3- آدرس صفحات فروم که در سایتهای دیگر قرار داده شده: تنها راه اصلاح این مورد، تماس با مدیران سایتهاست. البته از نظر من این مشکل بزرگی نیست و می توان از آن چشم پوشی کرد.
بطور کلی مزایای مهاجرت به vBulletin بسیار بیش از معایب آن است.
بنده در حد توانم آمادگی خود را برای هرگونه کمک فنی و مالی در این زمینه اعلام می کنم.
موفق باشید