انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بازی جذاب Holotz Castle  (دفعات بازدید: 2396 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین deprecated

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
بازی جذاب Holotz Castle
« : 03 تیر 1388، 06:59 ب‌ظ »
یک بازی بسیار سرگرم کننده‌ای هست که مراحل بازی و داستانش به سبک جالبی طراحی شده‌اند هر چند گرافیک چندان جالبی نداره. مراحل بازی متنوع و البته حساب شده طراحی شدند. به سبک بازی‌های اکشن و پرشی که باید یک تعداد چیز بگیره تا در باز بشه. کمی بازی کنید اگه اهل این نوع بازی‌ها باشید، حتما خوشتون میاد ;D
نام بسته این بازی در دبیان holotz-castle هست که احتمالا در ابونتو هم همین باشه.
http://www.mainreactor.net/holotzcastle/en/index_en.html

آفلاین BeckhaM17

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
پاسخ به: بازی جذاب Holotz Castle
« پاسخ #1 : 03 تیر 1388، 09:23 ب‌ظ »
ما هر وقت خواستیم فایل های .deb رو باز کنیم یه ارروری داد !

این اررور معنیش چیه ؟

کلا هر برنامه یا فایلی رو با این فرمت که میخوام نصب کنم اررور میده حتی اگه lib مورد نظر هم روی سیستم نصب باشه  :o

آفلاین deprecated

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
« پاسخ #2 : 03 تیر 1388، 10:07 ب‌ظ »
قبلش باید بسته holotz-castle-data رو نصب کنید چون یکی از نیازمندی‌هایش است. بعدش بسته holotz-castle رو نصب کنید.
اگه باز هم نشد بسته holotz-castle رو از ترمینال با فرمان sudo dpkg -i holotz-castle-*.deb هم امتحان کنید، اگه بازهم خطا داد متنش رو اینجا بگذارید.

ویرایش: برای قابلیت ویرایش مراحل، بسته holotz-castle-editor و برای افزودن مراحل بیشتر بسته holotz-castle-milanb را نصب کنید.
« آخرین ویرایش: 03 تیر 1388، 10:36 ب‌ظ توسط PC2st.ir »

آفلاین BeckhaM17

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
« پاسخ #3 : 04 تیر 1388، 02:47 ق‌ظ »
ممنون بابت راهنمایی اما این بسته ها باز هم گیر دادند و مجبور شدم با استفاده از دستور sudo apt-get install holotz-castle این بازی رو نصب کنم .
باید بابت این مشکلم یه تایپیکی ایجاد کنم که بد جوری داره میره رو مخم  ;D به هر حال بازی قشنگی به نظر میرسه و موقع بی کار حتما به کاری میاد . ممنون  :P