انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چرا گاهی پینگ از دست می رود و تنها راه خاموش-روشن کردن مودم است؟  (دفعات بازدید: 1552 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
ping 4.2.2.4
ping google.com

روزی حداقل یکبار اتفاق میافتد که ناگهانی پینگ از بین می رود (صفحات اینترنتی باز نمی شوند)، ریستارت کردن کامپیوتر هم فایده ندارد اما با خاموش روشن کردن مودم مشکل حل می شود.
چرا پینگ از دست می رود؟
چرا راه حل خاموش روشن کردن مودم است؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
چرا می‌گی پینگ از دست می‌ره؟ این یعنی اینترنت داری ولی پینگ نداری! بگو اینترنت قطع می‌شه :)
به احتمال زیاد مشکل از سرویس‌دهنده اینترنت یا مودمت هستش.

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 348
دوست عزیز اگر مشکل از سیستم عاملت بود که با ریستارت کردنش  حل میشد مشکل از سرویس دهندته همونطور که nixeoon گفت مشکلت از قطع شدنه نته نه سیستم عاملت

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
اینترنت قطع نمیشه، چون هم چراغ مودم سبزه و هم اینکه آیکن کانکشن اینترنت گنوم در حالت فعاله.

به احتمال زیاد مشکل از سرویس‌دهنده اینترنت یا مودمت هستش.
راهی هست که مشخص کنم از کدوم یکی است، مودم/مخابرات؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
اینترنت قطع نمیشه، چون هم چراغ مودم سبزه و هم اینکه آیکن کانکشن اینترنت گنوم در حالت فعاله.
اینترنت قطع نشه پس باید هنوز بتونی از اینترنت استفاده کنی :) این که شبکه قطع نمی‌شه ربطی به اینترنتت نداره.

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 348
منم همین مشکلو داشتم زنگ میزدم پشتیبانی میگفتم یه بار پورت منو ریست کنن (اسمی بود که اونا میگفتن) درست میشد ولی اگر خودم مودمو خاموش روشن میکردم گور و گور اینجوری میشد

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
من هم مشکل شما رو داشتم و راه حل دوستمون "پیام" رو هم اجرا کردم.پورت رو از سمت سرویس دهنده اینترنت ریست سخت افزاری زدند, عبارتی که به من گفتند.
زیاد مطمين نیستم ولی به نظرم چون سرور isp ها ویندوزه و همه هم ویندوری هستند(البته بجز 1%) ناهماهنگی هایی وجود داره.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها