والا تو زمینه برنامه نویسی سوکت هیچ تجربه ای ندارم بعد از چند مدت برنامه نویسی دسکتاپ و وب به شبکه رو آوردم اما نمی تونم از برنامه نویسی دل بکنم برا همین میخوام برنامه نویسی تحت شبکه رو بهمراه شبکه یاد بگیرم اما موندم برم کدوم سمتی. خودم حس می کنم چون با C و ++C و کتابخانه هاش مثل GTK و Qt میشه برنامه های کاربردی دسکتاپ برای لینوکس (البته cross platform هم که هستند) نوشت اگه بشه سوکت هم نوشت بهتره که از همین ها استفاده کنم که زیاد درگیر syntax و قواعد زبان های مختلف نشم
در واقع ی زبان جامع برای کارهای زیر میخوام :
application programing
socket programing
* socket -> ساکت (:
دوست ندارم صورت مسئله رو عوض کنم، اما این مسیر درستی واسه کار کردن رو یه زمینه کامپیوتری نیست به نظرم. وقتی شما تو socket programming هیچ تجربهای نداری (طبق گفته خودتون) و شبکه رو داری یاد میگیری، نباید از الان روی زبان خاصی یا هدف خاصی سرمایهگذاری کنی و بگی همینی که هست من تا آخرش میرم!
بهتره قدم کوچیک برداری و فقط برنامهنویسی شبکه رو یاد بگیری تا اینکه به فکر «امکانات بیشتر» زبونها باشی (: در نهایت، وقتی احساس کردی به اون حدی رسیدی که میتونی یه چیزی تحویل بدی، اون موقع میری سراغ فریمورک ها ! اگه بخوای خودت از اول بایت به بایت!! داده ارسال کنی و یه پروتکل بنویسی واسه خودت و از این حرفا! قول بدم هیچ وقت به نتیجه نمیرسی (:
هر از گاهی اگه این ور اونور یه سری کد شبکه دیدی، به احتمال زیاد برنامهنویسش از یک فریمورک درست حسابی استفاده کرده (: