انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کدوم زبون رو برای سوکت نویسی انتحاب کنم؟؟؟  (دفعات بازدید: 4394 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
سلام
از دوستان کسی می دونه برای برنامه نویسی تحت شبکه اصطلاحا سوکت نویسی چه زبونی بیشترین امکانات رو داره و بیشتر ازش استفاده می کنن. ممنون میشم بدون تعصب راهنماییم کنید
1- ++C بهمراه کتابخانه QT
2- Python
۳- Other
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
برای برنامه نویسی توی بستر TCP/IP به نظرم ++C بهتر باشه. از Java هم غافل نشو. برنامه نویسی شبکه توی جاوا خیلی روون و خوبه.
در مورد پایتون اطلاعات کافی ندارم. :)
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین hira_m2

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • امروز اولین روز از بقیه عمر ماست...
من خودم از کیوت استفاده کردم ولی پایتون برای شبکه خیلی خوبه و ساده و راحت هستش و شنیدم زبان گو از اونم ساده تر و کارآمدتر هستش
زندگی میکنم...
حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!
چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد
بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد،
حتی زندگی را

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
بستگی داره که دقیقا چکار بخوای بکنی، ولی اکثر ابزارهای شبکه توی گنو-لینوکس با زبان C نوشته شدند.

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
والا تو زمینه برنامه نویسی سوکت هیچ تجربه ای ندارم بعد از چند مدت برنامه نویسی دسکتاپ و وب به شبکه رو آوردم اما نمی تونم از برنامه نویسی دل بکنم برا همین میخوام برنامه نویسی تحت شبکه رو بهمراه شبکه یاد بگیرم اما موندم برم کدوم سمتی. خودم حس می کنم چون با C و ++C و کتابخانه هاش مثل GTK و Qt میشه برنامه های کاربردی دسکتاپ برای لینوکس (البته cross platform هم که هستند) نوشت اگه بشه سوکت هم نوشت بهتره که از همین ها استفاده کنم که زیاد درگیر syntax و قواعد زبان های مختلف نشم
در واقع ی زبان جامع برای کارهای زیر میخوام :
application programing
socket programing

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
توی هر زبانی که برنامه بنویسی، برنامه‌نویسی شبکه هم می‌تونی بکنی. اگر بخوای در سطوح پایین شبکه برنامه بنویسی، C زبان اینکار هستش.

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
والا تو زمینه برنامه نویسی سوکت هیچ تجربه ای ندارم بعد از چند مدت برنامه نویسی دسکتاپ و وب به شبکه رو آوردم اما نمی تونم از برنامه نویسی دل بکنم برا همین میخوام برنامه نویسی تحت شبکه رو بهمراه شبکه یاد بگیرم اما موندم برم کدوم سمتی. خودم حس می کنم چون با C و ++C و کتابخانه هاش مثل GTK و Qt میشه برنامه های کاربردی دسکتاپ برای لینوکس (البته cross platform هم که هستند) نوشت اگه بشه سوکت هم نوشت بهتره که از همین ها استفاده کنم که زیاد درگیر syntax و قواعد زبان های مختلف نشم
در واقع ی زبان جامع برای کارهای زیر میخوام :
application programing
socket programing

* socket -> ساکت  (:

دوست ندارم صورت مسئله رو عوض کنم، اما این مسیر درستی واسه کار کردن رو یه زمینه‌ کامپیوتری نیست به نظرم. وقتی شما تو socket programming هیچ تجربه‌ای نداری (طبق گفته خودتون) و شبکه رو داری یاد میگیری، نباید از الان روی زبان خاصی یا هدف خاصی سرمایه‌گذاری کنی و بگی همینی که هست من تا آخرش میرم!

بهتره قدم کوچیک برداری و فقط برنامه‌نویسی شبکه رو یاد بگیری تا اینکه به فکر «امکانات بیشتر» زبون‌ها باشی (: در نهایت، وقتی احساس کردی به اون حدی رسیدی که می‌تونی یه چیزی تحویل بدی، اون موقع میری سراغ فریم‌ورک ها ! اگه بخوای خودت از اول بایت به بایت!! داده ارسال کنی و یه پروتکل بنویسی واسه خودت و از این حرفا! قول بدم هیچ وقت به نتیجه نمی‌رسی (:
هر از گاهی اگه این ور اونور یه سری کد شبکه دیدی، به احتمال زیاد برنامه‌نویسش از یک فریم‌ورک درست حسابی استفاده کرده (:

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
* socket -> ساکت  (:
سوکت یک کلمه فارسی هست که از زبان انگلیسی اومده، ساکت ولی از کلمه سکوت میاد که معنی دیگه‌ای داره. سعی نکنید که از تلفظ لغات انگلیسی کلمات فارسی جدید ایجاد کنید، چون تنها منجر به نامفهوم شدن متن خواهد شد. اگر از نوشتار فارسی اون راضی نیستید، با نوشتار انگلیسی بنویسید.

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
??!!?
فک کنم من بد توضیح دادم آخه از شما بعیده. منظورم این بود کلمه‌ی socket رو نمی‌گن sooket ! یا soket بلکه اینجوری تلفظ می‌کنن: SAAKET ! هیچ ارتباطی هم با سکوت و خاموش بودن در فارسی نداره !!
تو لهجه‌ی بریتیش، یکم غلیظ‌تر می‌گن و آ نداره، اما در هر حال تلفظ رایجش SAAKET است که دوستمون به اشتباه می‌گفت سووکت (:

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
سوکت یک کلمه فارسی هستش (که از انگلیسی وارد زبان فارسی شده)، Socket یک کلمه انگلیسی هستش، معانی یکسان دارند، ولی متفاوت تلفظ می‌شن :) (سوکت شبکه)

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
سوکت یک کلمه فارسی هستش (که از انگلیسی وارد زبان فارسی شده)، Socket یک کلمه انگلیسی هستش، معانی یکسان دارند، ولی متفاوت تلفظ می‌شن :) (سوکت شبکه)

ممنون، هر چند می‌دونین که (اغلب) معیار ویکی بر درست و صحیح بودن نیست، بر رایج بودنه :) تا وقتی کلمه‌ها بیگانه‌ان، ترجیح من بر اینه که از تلفظ درستش استفاده کنم مخصوصا تو رشته‌ی کامپیوتر که معادل سازی نمیشه و سخته که بشه! امیدوارم تو محیط‌های علمی از  sooket استفاده نکنین حداقل (:
« آخرین ویرایش: 06 مهر 1393، 02:33 ق‌ظ توسط دات امین »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
امیدوارم تو محیط‌های علمی از  sooket استفاده نکنین حداقل (:
من در محیط‌های علمی فارسی‌زبان و ترجمه‌هایی که انجام می‌دم مسلما از کلمه درست «سوکت» استفاده می‌کنم، چون «سوکت» یک کلمه فارسی هست، نه یک کلمه انگلیسی، همینطور که «مرسی» یک کلمه فارسی هست و نه یک کلمه فرانسوی (با وجود اینکه ریشه‌ای بیگانه دارند). اگر بخوایم طبق روش شما پیش بریم، باید بجای «مرسی» بنویسیم «مقسی»، چون تلفظ درست فرانسوی اون «مقسی» هستش.

معیار ویکی هم بر درست و صحیح بودن هستش و اگر هم چیزی غیر از اون توش باشه، همیشه سعی می‌شه که در اولین فرصت تصحیح بشه :)

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
Spam چیست؟!
en.wikipedia.org/wiki/Forum_spam

از یه سریا واقعا بعیده دیگه! بیچاره v.taghavi68 اومده بود برنامه نویسی سوکت یاد بگیره! با ریشه و تلفظ دقیقش آشنا شد!  ](*,)
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
اصرار به «درست» بودن و تکرار کردن، یه «دلیل» نیست. زمانی که می‌گیم سوکت (بخوانید پریز یا هر واژه دیگه‌ای) نمی‌گم ساکت و حرف شما کاملا درباره‌ی فارسی بودن اینجا کاربرد داره و درست و بجاست (لغت‌نامه‌هارو ببینید). اینکه گفتم «حداقل» در محیط‌های علمی نگیم sooket برمی‌گرده به ماجرایی که در یه جلسه‌ی علمی دانشگاه تلفظ اشتباه کلمه باعث خنده شده ! واژه‌ای که سر کلاس‌ها هنوز Saaket خونده میشه (در حالی که تا جایی که کلمات کامپیوتری، معادل فارسی داشته باشن، کسی با زبان فرانسوی و انگلیسی صحبت نمی‌کنه! نه؟) رو نمیشه فارسی کرد (که قبلا گفتم فارسی کردنش سخته).

درباره‌ی ویکی هم چون یک کاغذ از قواعد نیست که بشه سیاه و سفید رو از هم جدا کرد اینجا جاش نیست بحث بی‌ربط بکنم. تجربه‌ی من از ویکی‌نویسی و قوانین نوشته و نانوشته‌ی اونجا میگه تا وقتی که یک برگردان مصوب فرهنگستان و مورد قبول همه ارائه نشده و هنوز گنگ هست، «ترجیح» بر استفاده از نام رایجه در مقالات (:  (انواع و اقسام مقاله‌ها وجود دارن که بر این اساس هستند، مراجعه کنین به دعوای همیشگی لینوکس و گنو/لینوکس! )

بحث رو بیشتر از این کش نمی‌دم هم وقت شما گرفته میشه هم وقت من، چون حس می‌کنم به تفاوت دیدگاه رسیده (:
در کل ممنون از تذکر

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
اوه اوه چه خبره  ;D
ممنون از دوستان بابات راهنمایی
حالا ی سوالی که برام پیش اومده اینکه کدوم کتابخانه ها بهتره برای socket programing منظورم بین GTK و Qt هستش