انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل عجیب در ubuntu 9.04  (دفعات بازدید: 1482 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Dr.NHIE

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
مشکل عجیب در ubuntu 9.04
« : 06 تیر 1388، 04:30 ب‌ظ »
با سلام
من تازگی نسخه 9.04 رو روی ۲ pc و یک laptop نصب کردم. دو تا از این سیستم ها بعد از چند روز دچار مشکل شدند. به این ترتیب که بعد از یک log in معمولی و بدون اشکال theme اونها به clearlooks تغییر کرد ( با اینکه  human نشون میداد) و دیگه قابل تغییر نبود. مهمتر اینکه امکان فارسی نویسی از بین رفته، شبکه بهم خورده، خیلی از برنامه ها مشکل پیدا کردن و کلاْ غیر قابل استفاده شده. من تا اونجا که یادم میاد با نسخه ۸ این مشکلات رو نداشتم! جالب اینجاست که هیچ error و پیغامی هم نمیده و بعد از چندبار نصب هم مجدداً مشکل تکرار میشد.
این قضیه اونقدر برام مشکل ساز شده که تصمیم گرفتم اوبونتو رو کنار بگذارم. لطفا راهنمایی بفرمایید.

موفق باشید - Dr.NHIE

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
پاسخ به: مشکل عجیب در ubuntu 9.04
« پاسخ #1 : 06 تیر 1388، 06:49 ب‌ظ »
آخرین آپدیت ها رو نصب کردید ؟

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #2 : 09 تیر 1388، 05:44 ق‌ظ »
با سلام
من تازگی نسخه 9.04 رو روی ۲ pc و یک laptop نصب کردم. دو تا از این سیستم ها بعد از چند روز دچار مشکل شدند. به این ترتیب که بعد از یک log in معمولی و بدون اشکال theme اونها به clearlooks تغییر کرد ( با اینکه  human نشون میداد) و دیگه قابل تغییر نبود. مهمتر اینکه امکان فارسی نویسی از بین رفته، شبکه بهم خورده، خیلی از برنامه ها مشکل پیدا کردن و کلاْ غیر قابل استفاده شده. من تا اونجا که یادم میاد با نسخه ۸ این مشکلات رو نداشتم! جالب اینجاست که هیچ error و پیغامی هم نمیده و بعد از چندبار نصب هم مجدداً مشکل تکرار میشد.
این قضیه اونقدر برام مشکل ساز شده که تصمیم گرفتم اوبونتو رو کنار بگذارم. لطفا راهنمایی بفرمایید.

موفق باشید - Dr.NHIE

آقا شما مطمئنی چیزی رو پاک نکردی!؟ اشتباهی!؟ شما یه یوزر جدید بساز. ببین یوزر جدید هم مشکل داره یا نه؟

آفلاین rasoo

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #3 : 13 تیر 1388، 08:40 ب‌ظ »
سلام من یه خیلی تازه کارم ۲ هفته هست به صورت کامل اوبونتو رو نصب کردم
نگران نباشید با آبدیت حل می شه البته شاید تو آبدیت هم مشکلی اتفاق بیفته که اونم جا هم حل میشه