انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سلام دارم دیونه میشم مشکل از منه یا از لینوکس ؟  (دفعات بازدید: 1945 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hogat

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 47
سلام دارم دیونه میشم مشکل از منه یا از لینوکس ؟
ببینید من دو ساله ونیمه دارم با لینوکس کار میکنم مقاطعی با سرعت
و شدت بیشتر مقاطعی کمتر از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری بعد دو
سال تازه همین عید تونستم به طور کامل از ویندوز مستقل بشم البته
بیشتر فدورا کار میکنم و وقتایی ترکیب دبیان-پارسیکس یا اوبنتو-دبیان
حالا میام سر دردسرام این تقریبا ۳ سال که با فدورا ۳ بعد ۶ بعد ۷ و
ابونتو ۷.۱ همراه با پارسیکس و دبیان و ده نوع دیگه از لینوکس و بعد
فدورا ۹ همراه اوبنتو ۸.۱ کار کردم ماه ها برای مشکلای ساده ای
مثل مونت کردن درایو ntfs یا نصب مودم و امثال اینا که برام هزینه ی
وقتی ماه ها و مادی ده ها هزار داشت حالا که حل شدن این مشکلا احساس
بی خودی میکنم یعنی این همه زحمت برا هیچ نه سودی نه هیچ
مشکل دیگه ای لینوکس داره بر خلاف نظر خیلیا که شاید اونو مزیت بدونن
عدم پایداری لینوکسه یعنی هر تازه کاری رو که جدی سمت لینوکس
 اومده باشه بپرسید میبینید اگه  تعداد بارهایی که لینوکس نصب کرده
ازتعداد بارایی که ویندوز نصب کرده بیشتر نباشه کمتر نیست حالا دلایلش
هر چی میخواد باشه زود به زود آپ شدن ورژن توزیعها تنوع یا هر چیز
دیگه دردسر بعدی بازیایی که لینوکس در میاره گرافیک و مودم به راحتی
تو فدورا نصب میشه همونه میخوای بیای تو اوبونتو نصب کنی جونی ات نابود
میشه یا برعکس(کلمه برعکس بر می گرده به فدورا و اوبونتو)
من موندم اگه یه کسی بخواد لینوکسی شه مثل داییم که چهل سالشه بدون
شک پیر میشه و باید کار و زندگی رو ول کنه من اگه رشتم کامپوتر نبود ول
میکردم لینوکسو چرا؟ چون سیستم عامل یه ابزاره و هدف نیست اگه قرار باشه
وسیله منو از رسیدن به اهداف و زندگیم بندازه نمیخوام اون وسیله رو
حساب کردم اگه هزینه ی خرید دی وی دی سی دی های لینوکس و و هزینه
اینترنتی که روی لینوکس کردم رو جمع میکردم دو تا ویندوز اورجینال که
قیمت هر کدوم ۱۵۰ تومنه برام میکرده از نرم افزارای اپن سورسم تو ویندوز
استفاده میکردم کار خلاف وجدانیم نمیکردم تازه یه عالم وقت برام ممیموند
که میتونستم باهاش خیلی کارا بکنم و خیلی چیزا یاد بگیرم  برآیند اینکه
یه حس نارضایتی دارم پیدا میکنم واقعا مشکل از بد راه رفتن من بوده
یا لینوکس ؟
چند تا سوال بخش سخت افزار دارم اهلش یه سری بزنن ممنون

آفلاین pedrambehroozi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
نمیدونم منظورت رو درست فهمیدم یا نه.
به هر حال به نظر من حق با توه! این چیزایی که میگی کاملا بستگی به هدف آدم داره. هدف تو چیه؟ (اینو با توجه به اینکه رشته ات کامپیوتره میگم) اینکه سی شارپ یا ASP بنویسی؟ اینکه مثل پروژه های مهندسی نرم (اگه گرفته باشی میفهمی چی میگم!) بشینی و از صبح تا شب روی یه پروژه اتوماسیون مسخره فکر کنی؟ من که هیچ وقت نمیتونم! باور کن همین چند ساعت پیش امتحان نرم ۱ دادم وقتی از سر امتحان بلند شدم حالت تهوع داشتم! به نظر من تو ویندوز محدودیم به همین چند تا کار احمقانه!
من واقعا لینوکس رو ترجیح میدم.
Avoid the Gates of Hell. Use Linux

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
بحث کردن در مورد این موضوع دیگه یکم نخ نما شده و در این مجال نمیگنجه. فقط در مورد یکی از سوال‌هات، من فکر میکنم ۹۰٪ مشکل از شما بوده. من ۲ ساله که نصب مجدد اوبونتو رُ نداشتم و فقط اونو بروز رسانی کردم. روزانه چند ساعت با کامپیوتر کار میکنم و مثل شما هم رشته‌ام کامپیوتر بوده.
Godisnowhere

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
در کل باید عرض کنم که لینوکس بگیر نگیر داره...یکی باهاش خیلی حال میکنه و یکی در همون دفعه‌ی اول به هزارویکی مشکل میخوره
متأسفانه یا خوشبختانه لینوکس سیستم‌عاملیه که دست‌کم از نظر سخت‌افزاری این کاربره که باید خودشو با اون هماهنگ کنه
یعنی باید قبل از نصب لینوکس،بره تحقیق کنه و ببینه چه سخت‌افزارهایی هم با لینوکس سازگارن و هم کیفیت خوبی دارن
و قبل از نصب لینوکس باید یه کامپیوتر مناسب برای لینوکس تهیه کنه

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
به نظرم خیلی از مشکلاتی که میگی با زیاد شدن تعداد کاربرای لینوکس یکی پس از دیگری حل میشه. اما در مورد اینکه شما الان احساس پوچی میکنی برای اینه که شما می خواستی با لینوکس از پوچی در بیای! خوب لینوکس و نه ویندوز هیچ کدوم وسیله ای نیستن که بتونن آدما رو از پوچی نجات بدن! همون وویندوز با اون همه برنامه وقتی شما بلد نباشی غیر از نصب با دو تا برنامه درست و حسابی کار کنی عملا همه کارت بی فایده بوده! تو لینوکس ما نرم افزاری فوق العاده قوی و کاربردی داریم که فقط باید یکی یاد بگیره نحوه استفاده ازش رو تا بتونه به کارش بیاد. من تو رشته خودم می تونم اسپایس رو مثال بزنم و یا مطلب! در مورد برنامه های ادیت و ویرایش فیلم هم، باید بگم برنامه های تجاری زیادی هست . شاید خیلیا ندونن اما برنامه ای مث مایا هم نسخه لینوکس داره و اگه واقعا کسی هدف از انتخاب لینوکس بازی و سرگرمی بوده باشه ، به نظر من سخت در اشتباهه. لینوکس ساخته شده برای اینکه جلوی تحمیل هزینه زیادی رو بگیره. جلوی انحصار رو بگیره. میزان موفقیتش هم زیاد بوده و در آینده به شرطی می تونه این مسیر رو با قدرت ادامه بده که تعداد کاربران عادیش ببره بالا

آفلاین hogat

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 47
erghezi
برادر من اشتباه خوندی تو که ما رو پوچ گرا کردی گفتم دو سال وقتم رو تو لینوکس برا حل مشکلات مسخره ای کردم که خالا که حل شدن
احساس بی خودی میکنم چرا که هیچ نفعی برام نداشته اگه تو این دو سال گوجه میفروختم الان احتمالا یه موتور داشتم چون عشق موتورم
ندا خانوم اینکه میگید مشکل از منه 90 درصد همین جا بحث دارم چون من اصولا آدم باهوش و استعدادی هستم بعید میدونماین درصدی که دادید درست
باشه شایدم یه علتش این باشه که من بیشتر با خونوادی ردهت کار کردم که درد سرش بیشتره
pedrambehroozi ما دیگه کارمون از نرم افزار یک گذشت نزدیک فارغ بشیم (پسر دختر بودنش زیاد مهم نیست)
نقل‌قول
لینوکس ساخته شده برای اینکه جلوی تحمیل هزینه زیادی رو بگیره.
والا برا ما که اگه ویندوز ارجینال + ائن سورس کار میکردیم هزینه ویندوز کمتر بود
به هر حال این تاپیک درد دل بود
ممنون از اونا که جواب دادن علتشو نمیدونم و هنوز به لینوکس کار بودن ادامه میدم

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
نقل‌قول
والا برا ما که اگه ویندوز ارجینال + ائن سورس کار میکردیم هزینه ویندوز کمتر بود

اگه منظور شما از ویندوز اورجینال سی‌دی های پشت نقره‌ای باشه که شرکت هایی مثل امپرور می فروشن، باید بگم اشتباه می کنید ;) اون ها اورجینال های دزدی هستند. در کل به نظر من پیگیری همین مشکلاته که لینوکس رو زیبا می کنه. مثلا به نظر شما اگه درس خوندن خیلی راحت بود و می شد با دوسال رسید به دکترا، به نظر شما ارزش داشت؟ ;)
من که خیلی کم با لینوکس کار کرده ام(حدود یک سال و نیم) حالا دیگه نمی‌تونم ویندوز رو تحمل کنم ;) اما به نظر من همه سیستم عامل ها کاستی های خودشان را دارند و به قول معروف(فکر کنم این جمله خیلی معروفه ;D) نرم افزار بدون ایراد نرم افزار نانوشته است :)
موفق باشید.

آفلاین yakoza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
منم با نظر ahmed موافقم
همین سختی ها و پیدا کردن راه حل برای مشکلاته که خانواده لینوکسو جذاب میکنه به نظر من بستگی به روحیه آدما داره
باور میکنی من بعد از انتشار 9.04 لینوکسی شدم و بعد از اینکه تونستم اینترنتمو توش راه بندازم خیلی کم سراغ ویندوز رفتم(شاید یکی دوبار)