بازم نشد. این ارور رو داد:'net usershare' returned error 255: net usershare add: cannot share path /mnt/445ADC295ADC198E as we are restricted to only sharing directories we own.
Ask the administrator to add the line "usershare owner only = false"
to the [global] section of the smb.conf to allow this.
با اوبونتو نتونستم شبکه کنم و ویندوز زدم و شبکه کردم. البته اونجا هم نشد شیر کنم. حالا نمیدونم چرا ولی این درایو ntfs رو مشترک بین ویندوز و اوبونتو یه مدت استفاده کرده بودم نمیشد شیر کنم و اجاره نمیداد. منم به هر صورت بود فایل ها رو با ویندوز جابجا کردم...
بازم ممنون از کمکت دوست عزیز
خوب این مشخصه که ویندوز بعضی تغییرات امنیتی به درایو داده و درایو رو مختص یوزر ویندوزی شما کرده و اوبونتو هم نمیتونه بهش وصل شه بهتره بری تو ویندوز رو درایوت راس کلیک کنی بعد از منوی بازشو آخرین گذینه رو بزنی بعد تو تنظیمات شیرینگ فک کنم تب دوم و تنظیمات پرمیشن ها بری و سرچ فوند کنی از لیست evryone رو برداری و ادمین و غیره رو هم اضافه کنی که من دقیقا روششو نمیتونم بگم چون وین ندارم خیلی وقته رو سیستم... ولی روش کلی یه چیزی تو همین مایه هاست...
خواهش
تفاوت ها اینجاست که آشکار میشه دیگه...
باید منی که تو لینوکس اگه مشکل داری با پیشنهاده یه خط کامنت مشکلتو حل کنم(یا نتونم بکنم) وقتی تو وین مشکل داری بشینم داستان بگم :|